Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Το πιο εφιαλτικό σενάριο


Απο globinfo freexchange

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ιδού άλλο ένα "ακραίο σενάριο συνωμοσίας" εν συντομία:

Ο Σαμαράς δεν μαζεύει τους 180 για να εκλέξει τον Δήμα και αρχίζει η προεκλογική περίοδος. Τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ και αναλαμβάνει η Ντόρα. Με ένα φιλολαϊκό προφίλ εξαγγέλλει ότι δεν θα ακολουθήσει την πολιτική Σαμαρά και θα διαπραγματευτεί σκληρά με τους δανειστές.

Σε συνδυασμό με την κλασική προπαγάνδα της καταστροφής που θα εξαπολυθεί σε μέγιστο βαθμό από τα γνωστά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, ότι δηλαδή η χώρα θα υποστεί την απόλυτη καταστροφή σε περίπτωση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, η ΝΔ καταφέρνει οριακά να πάρει κεφάλι στις εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή, διατηρώντας ή αυξάνοντας τα ποσοστά της, λόγω της στάσης της όσον αφορά την εκλογή Δήμα, αφού προηγουμένως έχει υποστεί το απαραίτητο "ρετουσάρισμα" (http://failedevolution.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html), συμμετέχει τελικά σε κυβέρνηση που θα προσπαθήσει να σχηματίσει η ΝΔ η οποία διατηρεί και το πλεονέκτημα που της δίνει το μπόνους των 50 εδρών. Η Χρυσή Αυγή θα έχει και το απαραίτητο άλλοθι με την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι στηρίζει τη ΝΔ για να μην καταρρεύσει η πατρίδα τώρα που έφυγε ο "προδότης" Σαμαράς. Επανέρχεται έτσι η πιθανότητα κυβέρνησης ΝΔ-ΧΑ. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3.html)

Τα κουκιά όμως ακόμα δεν βγαίνουν, οπότε σπεύδουν να στηρίξουν την νέα κυβερνητική συμμαχία τα συστημικά νεοφιλελεύθερα κόμματα Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ (ή όποιοι άλλοι καλοθελητές) σαν καλά παιδιά "για το καλό της πατρίδος". Η νεοφιλελεύθερη δικτατορία έχει τώρα όλο το χρόνο να ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο του πειράματος στην Ελλάδα και να το επεκτείνει σε όλη την Ευρώπη.

Πηγή:http://failedevolution.blogspot.gr/2014/12/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.