Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ο παχουλός Γραμματέας και ο κύριος Μπουρλάς...


Ο μασκοφόρος πρωθυπουργός, αφού κοίταξε γύρω με το γνωστό επιφυλακτικό ύφος του αδιάβαστου, αποφάνθηκε:  "Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης".

Κατά σύμπτωση, ο παχουλός κύριος, με το μπεζ καλοκαιρινό κουστουμάκι στην εορτή της δημοκρατίας, (όπου βραβεύτηκε, ως αντιστασιακός, ο κ. Μπουρλάς της Φάιζερ) , έχει διατυπώσει εν καιρω : "εμείς είμαστε με την επιστήμη"!!

Δια ταύτα, αμφότεροι συναινούν στην εμβολιοκρατία, ο ένας συμφωνώντας, ο άλλος διαφωνώντας. Ο ένας δρώντας ο άλλος σιωπώντας! Ο ένας ψηφίζοντας, ο άλλος καταψηφίζοντας. 

Να κρατηθούν και λίγο τα προσχήματα!

Και καλά ο πρώτος, αδιάβαστος είναι και θρασύς. Αμέ ο δεύτερος; Αυτός ο παχουλός του "ιστορικού κόμματος"; Αυτός που γύμνωσε το μπρατσάκι του να πάρει το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες. Αδιάβαστος κι αυτός αλλά, βρε αδερφέ, τίποτε δεν οικονόμησε εκεί στο Κόμμα του, όπου, καθώς λένε, είχε μεταφέρει ακόμη  και το κρεβάτι του (για να μη χάσει χρόνο για την επανάσταση;).

Την ίδια στιγμή ο κόσμος αλαλιασμένος  περιμένει  την "αναστολή της εργασίας του" την απόλυσή του, τη φτώχεια του. Εκβιάζεται από τη μαφία για να εμβολιαστεί. 

Έλα δεν τρέχει τίποτα. Κάτι ψεκασμένοι με κάτι σταυρούς, μια μειοψηφία. Με αυτούς θα ασχολούμαστε; Εμείς, δηλαδή, γιατί το κάναμε το εμβόλιο;

Εμείς είμαστε επαναστάτες, πάμε να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό, αλλά είμαστε με την "επιστήμη" της Φάιζερ...

Αποκρύπτουμε ότι τα εμβόλια έχουν προσωρινή άδεια υπό αίρεση και δεν μιλάμε που ο κόσμος εκβιάζεται, που βγήκαν τα υγειονομικά "διαβατήρια", που είχαν επιβάλει οι ναζιστές! Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαστε με την επιστήμη... 

Εμείς είμαστε του "ιστορικού κόμματος", και δεν χρειάζεται να διαβάζουμε. Εμείς έχουμε τις Γραφές και τις Διαθήκες μας...

Εμείς βάζουμε το μπεζ καλοκαιρινό κουστουμάκι μας και τρέχουμε στο Προεδρικό, όπου η κ. Ανεκδιήγητη βραβεύει τον αντιστασιακό κ. Μπουρλά της Φάιζερ, που ως γνωστόν έδωσε το αίμα του κατά της χούντας και ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο!

Εμείς δεν χρειάζεται να διαβάζουμε. Εμείς έχουμε 100 χρόνια πείρα!...

Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.