Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ IN REM...


Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ IN REM

Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ, Δικηγόρου Αθηνών (ΑΜ ΔΣΑ 9698), Συγγραφέα […]

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

Με την παρρησία της από δεκαετίες, μάχιμης δικηγορίας και με την εκτίμηση και τον σεβασμό για το πρόσωπό σας, απευθύνω την παρούσα επιστολή μου.

Η ιδιότητά σας, σας παρέχει το δικαίωμα, μα κυρίως το καθήκον, να επαγρυπνείτε για την τήρηση της νομιμότητας, ήτοι κατά πρώτον του Συντάγματος της χώρας, των διεθνών συνθηκών, των νόμων και κατόπιν αυτών, των λοιπών Υπουργικών και άλλων αποφάσεων.

Όμως, εδώ και ένα χρόνο, θεσπίζονται διατάξεις, προδήλως αντισυνταγματικές, παράνομες και καταπιεστικές. Και δυστυχώς, κατά τρόπο ομοίως παράνομο, εφαρμόζονται από κρατικούς υπαλλήλους και λοιπούς παράγοντες.

Ενόψει αυτών, απευθύνω την παρούσα προς εσάς, μπροστά στις ταλαιπωρίες ιδίως των παιδιών, που προκαλούν άνθρωποι επιστημονικά ανερμάτιστοι και ψυχολογικά ασταθείς, καθώς και πολιτικοί-κυβερνητικοί παράγοντες που επιβάλλουν το μαστίγιο, αντί να πείθουν.

κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

[…]

Η απονομή της Δικαιοσύνης, για όσους δεν τρέφουν αυταπάτες, είναι, βεβαίως, ζήτημα ήθους, αλλά και ζήτημα συσχετισμών. Ας θυμηθούμε τις αποφάσεις που έκριναν πως η Δικτατορία άλλοτε παράγει και άλλοτε δεν παράγει δίκαιο, μα και τις τωρινές που έκριναν «νόμιμα» τα απεχθή μνημόνια, τα οποία έδεσαν χειροπόδαρα τη χώρα κι ακόμη πιο «νόμιμη» την «άνευ όρων και αμετάκλητη» παραίτηση της Ελλάδας (ενν. της ελίτ που διαφεντεύει), από την ένσταση Ασυλίας, που αποτελεί εκδήλωση της Λαϊκής Κυριαρχίας.

κ. Εισαγγελέα,

Αποφάσισα να υποβάλω την παρούσα

1. Όταν είδα στα μάτια τον κόσμο που υποφέρει, τα παιδιά που υποχρεώνονται για πρώτη φορά στην ιστορία, επί τόσους μήνες, να μην αναπνέουν ελεύθερα, γιατί κάποιοι επιβάλλουν μια μασκοφορία πέρα από κάθε λογικό όριο. Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις των τηλεοπτικών λοιμωξιολόγων, περί της αναγκαιότητας της μάσκας, τις τόσο αντιφατικές και αλλόκοτες μέσα σε διάστημα μόλις έξι μηνών. Θα έπρεπε οι κύριοι αυτοί να έχουν κληθεί από Εσάς να παράσχουν εξηγήσεις για τον «επιστημονικό» τραγέλαφο που δημιούργησαν με τις υποδείξεις τους που είχαν προφανώς βλαβερές συνέπειες στη δημόσια υγεία.

2. Όταν είδα ότι οι «ακαταδίωκτοι» λοιμωξιολόγοι συνομολόγησαν τηλεοπτικά την εξαπάτηση του κόσμου, εκστομίζοντας ότι εδήλωναν ή αποδέχονταν να δηλώνουν άτομα που είχαν αποβιώσει με κορωνοϊό, σα να είχαν πεθάνει από κορωνοϊό!

3. Όταν είδα η χώρα να κυβερνιέται με ΠΝΠ, λες κι έχουμε πόλεμο! Θυμίζω ότι και στους πολέμους, τα Κοινοβούλια λειτουργούσαν, πλην εκείνων των κατακτημένων χωρών!

4. Όταν υπουργοί και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες εξέδιδαν ανελλήνιστες, νηπιώδεις, απρεπείς και παράνομες αποφάσεις, αντίθετες με το Σύνταγμα και τους νόμους, υποχρεώνοντας κρατικούς παράγοντες να τις εκτελούν.

5. Όταν είδα πως μια ομάδα πολιτικών και κρατικών παραγόντων, σε συνεργασία με ιδιώτες και ΜΜΕ, έστησαν προφανώς «μηχανή» παραπληροφόρησης και κατατρομοκράτησης του λαού και στέρησης ελευθερίας του, για να τον καταστήσουν έρμαιο και έτοιμο να δεχθεί κοπαδηδόν οτιδήποτε του επιβάλλουν, ως πειραματόζωο, σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης!

6. Όταν είδα ότι οι πειθήνιοι και φοβικοί διδάσκοντες εγκατέλειψαν το διδακτικό τους έργο και έγιναν «σχολικοί νταήδες», για να διώχνουν τα «ατεστάριστα» μαθητούδια και τους συναδέλφους τους, γεγονός που συνιστά από μέρους τους άσκηση παρανόμου βίας και παράβαση καθήκοντος κατ’ έλαττον. Περισσότερο δε, τους μαθητές υποχρεωτικής εκπαίδευσης που είναι θωρακισμένοι κατά το Σύνταγμα και τους Νόμους.

[Μη θεωρείτε ότι οι μη συναινούντες είναι λίγοι. Είναι πολύ περισσότεροι, αλλά φοβούνται να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους. Να είστε βέβαιος όμως ότι, εάν κάποιοι τολμήσουν να θεσπίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών, η αντίθεση θα μετατραπεί σε πελώριο κύμα!]

7. Όταν είδα πως τα παιδιά πρέπει να χώνουν στις μυτούλες τους τα ιατροτεχνολογικά εκτρώματα, τα «τεστ» κάποιου διαβόητου Drosten, (που έπρεπε ήδη να βρίσκεται στη φυλακή), για να έχουν το δικαίωμα, αν είναι νοητό σε δημοκρατική πολιτεία, να εισέλθουν στον φυσικό τους χώρο, στην αίθουσα διδασκαλίας, για να μάθουν γράμματα!

[Στα άθλια αυτά «τεστ» στο έντυπο των οποίων, όπως αποδίδεται στην ελληνική, αναφέρεται α) ότι μπορούν να γίνονται από μη ιατρονοσηλευτικό προσωπικό (επαγγελματίες υγείας), ενώ στα αντίστοιχα ξενόγλωσσα αναγράφεται ότι πρέπει να συμβαίνει το αντίθετο και 

β) τη στιγμή που στα ξενόγλωσσα έντυπα αναγράφεται ότι η αποκομιδή των υπολειμμάτων των «τεστ» πρέπει να παραδίδεται σε εξειδικευμένο προς τούτο φορέα διαχείρισης αποβλήτων, στην ελληνική απόδοση του ενημερωτικού φυλλαδίου ουδέν αναγράφεται, σχετικώς. Σε αυτό δεν πράξατε τίποτα, παρότι πρόκειται περί κλασικής περίπτωσης απάτης και έκθεσης, αμφοτέρων σε βαθμό κακουργήματος.]

8. Όταν είδα, κατά παράβαση και των ίδιων των εντύπων των τεστ, που μιλούν για ασθενείς, η αθλιότητα αυτή να εφαρμόζεται και επί υγιών ατόμων και μάλιστα παιδιών σα να είναι άρρωστα (τι βολική «μηχανή» οι «ασυμπτωματικοί»)!

9. Όταν είδα τους «παλικαράδες» καθηγητές να ορθώνουν τα ευρύστερνα στήθη τους, ως άλλοι Σκύθες, για να εμποδίσουν ή εκδιώξουν τα τρυφερά άνθη της νιότης, τα μικρά παιδάκια, από το σχολείο.

10. Όταν είδα να εκδιώκουν τα παιδιά ασκώντας φυσική δύναμη, χωρίς να εκδίδουν τις κατά νόμον αναγκαίες ατομικές διοικητικές πράξεις, στις οποίες να πιστοποιείται η μη διενέργεια τεστ, ούτως ώστε οι γονείς να δύνανται να προσφεύγουν στα αρμόδια δικαστήρια ζητώντας ένδικη προστασία. Οι κ.κ. Διευθυντές (έχοντας προφανώς εσωτερική προφορική κατεύθυνση) αρνούνται να εκδώσουν τις αναγκαίες ατομικές διοικητικές πράξεις, ήτοι αρνούνται οφειλόμενες ενέργειες, με αποτέλεσμα οι γονείς να πρέπει να αναμένουν τρεις μήνες για να πιστοποιηθεί η παράβαση των διευθυντών και να ακολουθήσει η εξηκονθήμερη προθεσμία ακύρωσης, με αποτέλεσμα να είναι άνευ ουσίας και αντικειμένου η οποιαδήποτε αίτηση ακύρωσης. Τούτο συνιστά ανεπίτρεπτη και κακοπροαίρετη μεθόδευση που ισοδυναμεί με βαριά παραβίαση της νομιμότητας.

11. Όταν διαπίστωσα ότι οι κύριοι αυτοί, οι «νταήδες» των σχολείων, προτιμούν να εφαρμόζουν αντισυνταγματικές και παράνομες ΚΥΑ (το ότι είναι παράνομες δε θα το υποδείξω εγώ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου), αντί του Συντάγματος, διεθνών συνθηκών και των νόμων! Και μην ισχυριστεί κανείς ότι δεν είναι σε θέση να διακρίνουν τη νομιμότητα των πράξεων. Τούτο προκύπτει ευθέως και επιβάλλεται σε αυτούς από τον ίδιο τον υπαλληλικό κώδικα. Οι κύριοι αυτοί αποτελούν διοικητικά όργανα, κατά την εκτέλεση, όχι του διδακτικού αλλά του διοικητικού τους έργου.

[Απλή ανάγνωση επίσης του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/2005 και Ν.1566/1985 για την υποχρεωτική εκπαίδευση και Υπουργικής Απόφασης Φ.353.1/324/105657/Δ1/2002, του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την συγκρότηση και λειτουργία και τα καθήκοντα διευθυντών σχολείων και συλλόγων διδασκόντων, αποδεικνύει ότι οι κύριοι αυτοί παρανομούν επάνω σε παιδιά, τη στιγμή που οφείλουν να σέβονται και εφαρμόζουν το νόμο, στο σύνολό του (βλ. άρθρο 28 παρ.2 γ΄ της ως άνω Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων)].

12. Όταν αντιλήφθηκα ότι προφανώς, με εσωτερικές «κρυφές» κατευθυντήριες οδηγίες των ανωτέρων τους, οι Διευθυντές των σχολείων και οι καθηγητές εκδιώκουν όσα παιδιά δεν έχουν υποβληθεί σε τεστ, ασκώντας φυσική βία, ήτοι χωρίς να εκδίδουν, όπως ειπώθηκε και ανωτέρω, τις κατά νόμον αναγκαίες ατομικές διοικητικές πράξεις που αφορούν τον κάθε μαθητή, καθώς δε νοείται απομάκρυνση μαθητή, άνευ σχετικής αποφάσεως του Συλλόγου των Καθηγητών, υπογεγραμμένη από τον Διευθυντή. Επίσης, με τις ίδιες οδηγίες, να αρνούνται την είσοδο σε παιδιά υποχρεωτικής εκπαίδευσης, μετακυλίοντας την ευθύνη στους γονείς και απειλώντας τους, ευθέως πλέον, με καταγγελίες στις Εισαγγελικές Αρχές και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες Πρόνοιας, για ανήκουστες κατηγορίες περί κακής ασκήσεως γονικής μέριμνας, ειδικά στις περιπτώσεις της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κατά τις διατάξεις του Ν.1566/1985 και του άρθρου 31 παρ.4 της ως άνω υπ’ αριθμ. Φ.353.1/324/105657/Δ1/2002 Υπουργικής Απόφασης.

13. Όταν είδα να απολύονται εργαζόμενοι γιατί αρνούνται να πράξουν παράνομα όπως τους εξαναγκάζουν οι εργοδότες και προτιμούν να στερούν από τα παιδιά τους το ψωμί για το πιστεύω τους, ενώ οι κήνσορες της νομιμότητας ησυχάζουν!

14. Όταν είδα τους λαλίστατους, κάποτε, «προοδευτικούς» υπερασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων να σιγοντάρουν τη σιωπή, αρκούμενοι σε λίγες σχισμένες αφίσες στις μάντρες και τις κολόνες των δρόμων.

15. Όταν άκουσα τα δικά μου παιδιά να με ρωτούν με απορία, πως γίνεται να συμβαίνει τόση παρανομία μπροστά στα μάτια τόσων νομικών, Δικηγόρων, Δικαστών και Εισαγγελέων.

κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Έλαβα την απόφαση να απευθύνω την παρούσα προς εσάς επιστολή, η οποία συνιστά και μηνυτήρια αναφορά, όταν διαπίστωσα ότι ανερμάτιστοι και ανάλγητοι πολιτικοί παράγοντες της χώρας και λοιποί κρατικοί παράγοντες συνεπικουρούμενοι από νομικούς και μάλιστα καθηγητές πανεπιστημίου, έχουν αρχίσει από καιρό να προπαγανδίζουν και να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη να αποδεχτεί τη δήθεν υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού του πληθυσμού, ακόμα και των ευαίσθητων τμημάτων παιδιών, εγκύων, θηλαζουσών, ηλικιωμένων, ανοσοκατεσταλμένων και αλλεργικών (παρά τα όσα αναγράφονται στα οικεία έντυπα του ΕΟΦ, όπως αυτά αποτυπώθηκαν από τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής των εμβολίων, για ευνόητους λόγους απόσεισης των ευθυνών τους για παρενέργειες, κατά τρόπο βεβαίως υποκριτικό).

Η επιχειρούμενη αυτή αθλιότητα, πρωτοφανής, μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και της συντριβής του ναζισμού, συνιστά νέου ναζιστικού τύπου επιβολή, καθώς την περίοδο εκείνη του Τρόμου και της Αθλιότητας του Γ’ Ράιχ εφαρμόστηκαν κτηνωδώς ο γενικευμένος εμβολιασμός του πληθυσμού και τα εγκληματικά πειράματα των κάθε λογής Μένγκελε, σε βάρος του πληθυσμού (πλούσια η βιβλιογραφία περί αυτού, ιστορική και νομική). Ήδη προσωπικότητες τοποθετούνται κατά αυτής της παρανομίας, χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Προέδρου της Ενώσεως  Εισαγγελέων κας Άννας Ζαΐρη, η οποία δήλωσε τα ακόλουθα: «Δεν μπορείς να υποβάλλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση. Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του. Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική».

Με τις «ευλογίες», λοιπόν, κάποιων καθηγητών, που δεν σέβονται την επιστήμη και τον εαυτό τους, περιφερομένων στα τηλεοπτικά κανάλια για να διατυπώνουν νομικές ανοησίες, ότι δήθεν ο στανικός εμβολιασμός (με άμεσο ή έμμεσο εκβιασμό), είναι νόμιμος, επιχειρείται ο συνολικός εκβιασμός σε βάρος των Ελλήνων.

Πραγματοποιείται μόνο με τη συναίνεση του έχοντος την ανάγκη (και όχι του γενικού υγιούς πληθυσμού) και τούτου πλήρως ενημερωμένου και δυναμένου να ανακαλέσει τη συναίνεσή του οποτεδήποτε. Γνωρίζετε επίσης ότι καμία επίκληση έκτακτης ανάγκης δεν δικαιολογεί τη στυγνή επιβολή μαζικών εμβολιασμών. Τελειώνοντας, αναφέρω ότι ήδη οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να δέχονται πιέσεις, εξαναγκασμούς και εκβιασμούς από εργοδότες να εμβολιαστούν, με την απειλή ακόμα και της απόλυσης. Ενδεικτικώς, η πρόσφατη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Αποφάσισα να απευθύνω την παρούσα με τη βεβαιότητα ότι θα πράξετε το καθήκον σας και θα διατάξετε επιτέλους προκαταρκτική εξέταση, για τη διαπίστωση αξιοποίνων πράξεων, διωκομένων αυτεπαγγέλτως.

Απευθύνομαι προσβλέποντας στη νομική πείρα και τη συνείδησή σας, αλλά και το συναίσθημα. Ξέρω ότι δεν χρειάζεστε την προτροπή μου για να ενεργήσετε άμεσα. Τα γεγονότα τα ξέρετε, τις πράξεις τις γνωρίζετε, καθώς και πολλά από τα πρόσωπα που ενέχονται στην κατατυράννιση του λαού και δη των παιδιών.

[…]

κ. Εισαγγελέα,

Η αγνόηση των εκκωφαντικών στοιχείων είναι αδύνατη τόσο εκ μέρους σας όσο και από οποιονδήποτε άλλο εισαγγελικό λειτουργό. Ένας εισαγγελικός λειτουργός όπως εσείς, δεν μπορεί, αγνοώντας την πραγματικότητα, να παραβεί το καθήκον του ή να κωφεύει ενώπιον του βασανισμού συμπολιτών του, ενηλίκων, μα κυρίως ανηλίκων. Ήδη οι πράξεις αυτές ή ανάλογες, που συγκροτούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως αυτά που περιγράφονται στις διεθνείς συμβάσεις, ερευνώνται, η δε έρευνα, σε πολλές χώρες, εντείνεται και επεκτείνεται.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, και εμείς, με τη δική σας αναμενόμενη πρωτοβουλία, για να νιώσει ο λαός μας την ανακούφιση ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί και πράττει το καθήκον της.

Δηλώνω ότι προτίθεμαι να δημοσιοποιήσω την παρούσα για λόγους ιδιαίτερης ηθικής και νομικής τάξης, όπως έχω καθήκον και δικαίωμα, και για να αισθανθούν οι πολίτες, καθ’ ο με αφορά, ότι δεν είναι μόνοι τους. Το οφείλω και ως δικηγόρος και ως λογοτέχνης-ποιητής.

Η ιστορία θα μας δικαιώσει.

Αθήνα, 21-05-2021

                                                                                                       Νικόλαος Ι. Καραβέλος                                                                                                                     Δικηγόρος – Συγγραφέας

(Το κείμενο αυτό έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αριθμό πρωτ.:4601/21-05-2021 κι έχει ΑΒΜ ΔΘ21/6159).

Πηγή: το fb του συγγραφέα

Η φωτογραφία δική μου επιλογή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.