Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια...


Μετά και από αυτό το αίσχος κανείς πλέον δε μπορεί να εμπιστευτεί δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια

Και για όποιον κάνει πως δεν κατάλαβε -και κυρίως για το ελληνόφωνο τσίρκο που διαπρέπει σε πρωτοφανή δουλοπρέπεια- το τι ακριβώς σημαίνει η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής:...

του Κ. Κυριακόπουλου

Πρώτον: Η Ελληνική Δημοκρατία, δε αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη επικράτεια, αλλά ως κατεχόμενη μπανανία στην οποία το κάθε ευρωτσουτσέκι θεωρεί ότι δικαιούται να έχει άποψη, να την εκφράζει δημόσια, και να παρεμβαίνει ευθέως στη λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών, υποδεικνύοντας και εν πολλοίς απαιτώντας συγκεκριμένους χειρισμούς, σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Πρόκειται για πρακτική ανεπίτρεπτη και κατάπτυστη, που δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, και που μόνο εξευτελισμένα ανδρείκελα μπορούν να την υποδέχονται σιωπηλά, χωρίς να εγείρουν ζητήματα και χωρίς να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία θεσμικής, διεθνούς και δημόσιας καταδίκης αυτού του φαινομένου.
Δεύτερον: Για τον ελληνόφωνο Υπουργό των οικονομικών, εγείρεται μέγα θέμα για το θεσμικό του ρόλο, την πολιτική και θεσμική του ιδιότητα αλλά και την προσωπική του αξιοπρέπεια, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη πολιτική οντότητα θεσμικά λειτουργούσα στα πλαίσια ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους, αλλά ως εξευτελισμένο ανδρείκελο του δωσιλογισμού, που ενώ του υπαγορεύονται οδηγίες από το εξωτερικό, επιμένει να σιωπά και να αποδέχεται ουσιαστικά το ρόλο του χειραγωγούμενου και του προσκυνημένου.

Τρίτον: Για την κατά τα λοιπά λαλίστατη ηγεσία της Ελληνικής δικαιοσύνης, είναι αυτονόητο πως είχε την υποχρέωση από την πρώτη στιγμή, να βγει με ανακοίνωση αποφασιστικής και με σκληρή γλώσσα καταδίκης αυτής της πρακτικής, προεκτείνοντας την παρέμβασή της και σε διεθνείς οργανισμούς, καταδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν αποδέχεται ανάλογες παρεμβάσεις και νουθεσίες στο έργο της, αλλά ότι δε θα διστάσει να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

Με δυο λόγια...
Σε μια στιγμή που θα έπρεπε συντονισμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη, κυβέρνηση, υπουργός οικονομικών και ελληνική δικαιοσύνη, να περάσουν σε οργανωμένη, κλιμακούμενη, συντονισμένη και ασυμβίβαστη αντεπίθεση, για να κόψουν το βήχα των θρασύτατων της ευρωπαϊκής συμμορίας, επέλεξαν των ταπεινωτικό δρόμο της σιωπής μέσα από μια απολογητική - κατευναστική των πραγμάτων ανακοίνωση υποτελών αχυρανθρώπων, δίνοντας επιπροσθέτως το δικαίωμα στους πολιτικά ενόχους της μέχρι τούδε συγκάλυψης του αμφιλεγόμενου ρόλου του Γεωργίου να περνούν στην αντεπίθεση για να δικαιολογήσουν τη μειοδοσία τους και τα πολιτικά τους τομάρια.

Αντιλαμβάνεστε επομένως πως χωρίς την ανατροπή των προσκυνημένων και χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των μειοδοτών, ή χώρα μας δε θα επανενταχτεί στο δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας, της ανατροπής του κατοχικού κεκτημένου, και της διαφορετικής πορείας που απαιτείται για τα δίκαια του λαού και για το συμφέρον του τόπου μας.


***

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: 

[1] . Μα αφού έκανε δήλωση ο άνθρωπος ...έκανε δήλωση...και τί δήλωσε; οτι του παραβιάζουν το σύνταγμα και το ευρωπαϊκό κεκτημένο!!!


Δ. Παπαγγελόπουλος: Η επιστολή της Κομισιόν για ΕΛΣΤΑΤ παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα! 


«Η επιστολή των κ.κ. Ντομπρόβσκις, Μοσκοβισί και Τίσεν παραβιάζει ευθέως, όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδος αλλά και το Ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο» δήλωσε [!!!!] ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας τη στάση της Κομισιόν στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαγγελόπουλος «οι τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ουσιαστικά ζητούν από τη ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρ του κ. Γεωργίου, ο οποίος ερευνάται για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων».

Πηγή:http://www.naftemporiki.gr/story/1140522/d-papaggelopoulos-i-epistoli-tis-komision-gia-elstat-parabiazei-eutheos-to-suntagma

***


[2] . Να και ο  "Δούρειος ίππος"!!!-[Για την ταμπακέρα μούγκα!!! η μανταλένα...Μείναμε στο "εθνικά υπερήφανοι"...]


Μετά την ψυχρολουσία από την Κομισιόν, οι ΑΝΕΛ μιλούν για “Γεωργίου Δούρειο ίππο”!


Η …απανταχούσα από την Κομισιόν, δεν πτοεί τους ΑΝΕΛ.

Παρέμβαση Κομισιόν για το χρέος: Απόλυτα ακριβή τα στοιχεία 2010-2015 – Δικαιώνει τον Γεωργίου
“Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. το καλοκαίρι του 2010, την περίοδο που διορίστηκε επικεφαλής της ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΝΤ, Ανδρέας Γεωργίου, και το ετεροχρονισμένο φούσκωμα του ελλείμματος, με μοχλό το περίφημο μυστικό SWAP της Goldman Sachs του 2001 του μέγα αρχιερέα της διαπλοκής κ. Σημίτη”, 
δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου.
“Ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Θα ήταν μια μικρή ένδειξη αυτοκριτικής για το ΠΑΣΟΚ να πάψει να υπερασπίζεται ξεδιάντροπα τον κ. Γεωργίου, που αποτέλεσε τον δούρειο ίππο μέσω του οποίου προετοιμάστηκε το έδαφος από το γνωστό τραγικό δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου για την ποδηγέτηση της Ελλάδας μέσω του μνημονίου και του ΔΝΤ. Δυστυχώς, φανατικοί υπερασπιστές των μεθοδεύσεων και της στάσης του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη” προσθέτει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας: “Ο σκοτεινός ρόλος που έπαιξαν εκείνη την περίοδο οι μοιραίοι κ.κ. Παπανδρέου – Παπακωσταντίνου και ο νεοδιορισμένος με έξωθεν “πλάτες” κ. Γεωργίου, ήταν στην ουσία η απαρχή για να υπαχθεί βίαια η χώρα μας στο μνημόνιο και να γίνει κυριολεκτικά παίγνιο στα χέρια των διεθνών κερδοσκόπων. Με τα γνωστά αποτελέσματα”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

***


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H χθεσινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υπόθεση του κ. Γεωργίου, αναπόφευκτα, δημιουργεί πολλά και επικίνδυνα ερωτήματα που εκθέτουν την Επιτροπή και δίνουν την εντύπωση ότι η προστασία Γεωργίου υπερτερεί του ρόλου της. Με την παρέμβασή της εκθέτει το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας μας, το οποίο προβλέπει θεσμική διάκριση των τριών εξουσιών. Η παρέμβασή της είναι επικίνδυνη,  αφού σε αυτήν, ευκρινώς, προτείνεται στη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία να παρέμβει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να απαλλάξει τον κ. Γεωργίου.

Ενημερώνουμε ότι, τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, ανεξάρτητα αν ευσταθούν ή όχι οι κατηγορίες, ο κ. Γεωργίου όφειλε να τα υποβάλλει προς έγκριση στο Συμβούλιο της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και δεν το έπραξε. Αναρωτήθηκε ποτέ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γιατί δεν το έπραξε,  παρότι  επιβαλλόταν από τον νόμο;

Ο κ. Γεωργίου ήδη έχει παραπεμφθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος, αφού για ένα διάστημα είχε την ασυμβίβαστη, σύμφωνα με τον νόμο, ιδιότητα του υπαλλήλου του Δ.Ν.Τ. και του Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Αλήθεια, ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της ΕΛ.ΣΤΑΤ.  δεν επηρεάζεται από έναν εξαρτώμενο από τους δανειστές Πρόεδρο; 

Δυστυχώς όμως, την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντί να την καταγγείλουν όλοι ως απαράδεκτη παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, ορισμένα πολιτικά κόμματα τη χρησιμοποιούν, προκειμένου να δικαιώσουν  τις καταστροφικές για την χώρα μας πολιτικές τους. 

Στιγματίζουμε αυτήν την επικίνδυνη κίνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους υπενθυμίζουμε ότι, στη χώρα μας όπως και στις δικές τους χώρες, η παραπομπή σε δίκη δεν σημαίνει απαραίτητα και καταδίκη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. περιμένει από τη δικαιοσύνη να πράξει αμερόληπτα το καθήκον της, χωρίς να επηρεαστεί από κανενός είδους παρέμβαση, ώστε να
μην παραμείνει καμία σκιά στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009.

Τελειώνοντας, προτείνουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να παρέμβει με τον ίδιο τρόπο και στο Δ.Ν.Τ. για τον λανθασμένο πολλαπλασιαστή, που πολλαπλασίασε την απόγνωση της ελληνικής κοινωνίας.***

Το ΕΠΑΜ για την παρέμβαση της κομισιόν στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια πρωτοφανή και άκρως προκλητική ανακοίνωσή της η περιβόητη Κομισιόν στηρίζει απροκάλυπτα τον υπόλογο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που απετέλεσε τη δικαιολογητική βάση για να οδηγηθεί η Ελλάδα στο καθεστώς των μνημονίων. Ταυτόχρονα, οι γνωστοί Ντομπρόβσκις - Μοσκοβισί απέστειλαν επιστολή στήριξης του Γεωργίου στον φερόμενο ως υπουργό Οικονομικών δωσίλογο Τσακαλώτο.

Προφανώς οι αρχιμαφιόζοι επικεφαλής της Ε.Ε. αντιλαμβάνονται ότι μια σε βάθος δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης της παραποίησης των στατιστικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας της περιόδου 2009-2015 και μια τυχόν καταδίκη του κυρίως υπεύθυνου γι’ αυτή την παραποίηση, καθώς και όσων και ό,τι προσπαθεί να αποκρυβεί πίσω απ’ αυτόν, θα οδηγήσει σε πιο ουσιαστική αμφισβήτηση των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τους δανειστές και τα ντόπια τους τσιράκια.

Έτσι, σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης της Ε.Ε. και με νωπό το δημοψήφισμα για το Brexit, σωστά αντιλαμβάνονται, ότι το πουλόβερ που έχει ήδη αρχίσει να ξηλώνεται, κανείς πλέον δεν θα είναι δυνατό να το σταματήσει.

Το γεγονός αυτό, που έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης έκθεσης του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ, όπου ομολογείται απερίφραστα η συνωμοσία σε βάρος της χώρας μας, προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και το ευρώ, αποδεικνύει περίτρανα το πόσο έωλο είναι το καθεστώς κατοχής που επιβλήθηκε στη χώρα και πόσο πιο εύκολα μπορεί να ανατραπεί, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει, όπως το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο τον καλεί τα τελευταία χρόνια.

Το ΕΠΑΜ καλεί τους Έλληνες δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση, να μη δειλιάσουν μπροστά στην μεθοδευμένη επιχείρηση εκφοβισμού τους και να προχωρήσουν απερίσπαστοι στο εθνικό τους έργο αποκάλυψης της πλήρους αλήθειας και την άσκηση διώξεων σε όλους αυτούς που εμπλέκονται πίσω από τον Γεωργίου.

Το ΕΠΑΜ δηλώνει επίσης, ότι τίποτε δεν θα μπορέσει να ξεπλύνει τη μεγάλη προδοσία που συντελέστηκε σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. Όλοι οι ένοχοι -νυν και πρώην- πολύ σύντομα θα έχουν την τύχη που τους αξίζει…

Αθήνα 24 Αυγούστου 2016

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

***

Δείτε ακόμη:

Υπόθεση Γεωργίου

***

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.