Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Όχι υφέρπων αλλά πρόδηλος ο φασισμός τους


Του Γιώργου Νούτσου 

Θα μπορούσε κανείς καταλογίζοντας απειρία, ανεπάρκεια, ή έστω ανικανότητα, να ξεπεράσει ανακολουθίες, λάθη, προχειρότητα και συμβιβασμούς αυτής της Αριστερής κυβέρνησης !

Δεν μπορεί κανείς όμως να παραβλέψει θέματα δημοκρατίας, εκκολαπτόμενου φασισμού, ολοκληρωτικής αντίληψης και μιας εμφανούς και απροκάλυπτης τάσης ποδηγέτησης οιουδήποτε τολμά να αμφισβητήσει την αξιοσύνη των στελεχών της...!

Πόσο μάλλον που η "κατά τεκμήριον" δημοκρατική και άσπιλη Αριστερά, θα είχε ένα λόγο παραπάνω να αποδείξει, πως, το φωτοστέφανο το οποίο φρόντισε να επιφορέσει στον εαυτό της τις προηγούμενες δεκαετίες, μέσα από μια αριστοτεχνική, επιθετική και εξόφθαλμα λαϊκίστικη προπαγάνδα με την συνεπικουρία ασφαλώς μιας κομπλεξικής, ενοχικής και ιδεολογικά αμήχανης Δεξιάς, όντως προσδιορίζει και καθοδηγεί τις πολιτικές τους!!!


Μόνο αυτό δεν ζούμε όμως! 
Απίστευτου μεγέθους φασιστική αντίληψη, παχυδερμισμός, Λουδοβικισμός, ανίατος εγωκεντρισμός και μια ασύλληπτου μεγέθους υπερφίαλη πολιτική πρακτική, που δεν σέβεται στοιχειωδώς τους κανόνες της πολιτικής, δημοκρατικής και ηθικής πρακτικής...
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν σε όλα τα επίπεδα. 

Αποφασίζομεν ετσιθελικά και αυθαίρετα για τα κανάλια. Άρα ποδηγετούμε την ελευθερία έκφρασης και κατ’ επέκταση το δικαίωμα πληροφόρησης του κόσμου! 
Καθορίζουμε με υπουργικές εγκυκλίους ποιοι και πότε θα μετέχουν σε διαδηλώσεις που στρέφονται κατά των πολιτικών τους! 
Στήνουν ένα άτεγκτο κομματικό κράτος με διορισμό πληθώρας στελεχών τους, παραβιάζοντας αυθωρεί και παραχρήμα προσχήματα και κανόνες αξιοκρατίας, έχοντας μάλιστα το θράσος να το εμφανίζουν σαν μια εξαγιασμένη πρακτική γιατί τάχα και οι άλλοι τα ίδια έκαναν! 
Αναδιατάσσουν τις αστυνομικές πρακτικές κατά των "αντιφρονούντων" με σκλήρυνση της στάσης τους στο όνομα της κοινωνικής τους ειρήνης!
Κατσαδιάζουν με απρέπεια όσους τολμούν να αμφισβητήσουν την αγιοσύνη και τις προθέσεις των Συντρόφων τους, που κατά τεκμήριο υπάρχουν για να μάχονται για τα λαϊκά δίκαια και τους οικονομικά και κοινωνικά περιθωριοποιημένους, κι ας αποδεικνύεται πως όλοι αυτοί, ανήκουν στην πραγματικότητα στην οικονομική ελίτ και μπουρζουαζία!!!

Στην επιτομή των σκέψεών μου, θα έλεγα πως ο φασισμός τους, είναι όπως κάθε άλλος φασισμός! Δεν αλλοιώνεται από το βαθύ ροζ αγαπημένο χρώμα της δημόσιας προβολής τους, δεν καθαγιάζεται από την διακηρυγμένη αλλά ανύπαρκτη ηθική τους.
Γκρουπούσκουλα της εξουσίας είναι. 
Παρακολουθήματα της νέας Τάξης που στο πρόσωπό τους βρήκε τους κατάλληλους "ξενιστές" για να περάσουν την "θεραπεία" τους! 
Ακραίοι καρεκλοκένταυροι, που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως δεν θα αποδειχτούν "αριστερή παρένθεση", όπως κάποιοι εν τη αφελεία τους, βιαστήκαν να τους χαρακτηρίσουν!
Εμμονικοί και επικίνδυνοι στην αλαζονεία τους, απόρροια της ελλιπούς τους γνώσης, των ξεφτισμένων Εθνικών ανακλαστικών τους και του διεστραμμένου Αριστερόστροφου και αντεθνικού Διεθνισμού τους...!

Είναι επικίνδυνοι...! 
Και το μόνο βέβαιο είναι, πως πρέπει τάχιστα να απομακρυνθούν...! 
Με όποιο κόστος…
Με όποια άλλη επιλογή, που χειρότερή τους και πιο καταστροφική, νομοτελειακά αποκλείεται να αποδειχτεί...!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.