Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Βαλκάνια-Οι Ορεινές Χώρες (Ορεινή Γη). Η Τιμή είναι στον Ιερό Πόλεμο. Ένα Μήνυμα για τους Λαούς των Βαλκανίων.


Το νου σου. Δες το. Αν δεν ξέρεις αγγλικά, ζήτα να στο μεταφράσουν κι ενημερώσου. Η σιχαμένη ελίτ του Διεθνούς Κεφαλαίου που έσπειρε τον τρόμο τις τελευταίες δεκαετίες εξοπλίζοντας φανατικά θρησκευόμενες πειθήνιες ομάδες σε χώρες-εμβλήματα του παγκόσμιου πολιτισμού, επιχειρεί να χωρίσει τους λαούς και να πλουτίζει πουλώντας σιχαμένα όπλα σε ευρύτερο επίπεδο.

Είναι γνωστό πως εξοπλίστηκαν όλες αυτές οι φανατικές (αλλά πειθήνιες προς τη Διεθνή Ελίτ) ομάδες & πως δήθεν πολεμήθηκαν μετά, με σκοπό να ανακοπεί η πορεία τους, καταστρέφοντας, ωστόσο, μνήμες της παγκόσμιας ιστορίας των λαών & ισοπεδώνοντας χώρες & λαούς μέχρι πρόσφατα ευημερούντες, βυθίζοντάς τους στο σκοτάδι του Νέου Μεσαίωνα, στη φτώχεια & τη δυστυχία.

Οι Αραβικοί λαοί υπήρξαν πάντα αδέρφια με τους Έλληνες, τους Γιουνάν, τους οποίους (όποιον Άραβα ή Μουσουλμάνο και να ρωτήσεις) μας θεωρούν «πρώτα ξαδέλφια» τους. Υποφέραμε από κοινού και φρικτά από το μένος των Δυτικών Σταυροφόρων & μοιραστήκαμε κοινή Ιστορία.

Οι Δυτικοί Σταυροφόροι είναι εξαιρετικά σιχαμένοι, αν προσπαθήσουν να εξαπολύσουν το μένος τους και στον τόπο μας, μέσα από φανατικά θρησκευόμενες πειθήνιες ομάδες προς αυτούς (αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτοί οι ίδιοι τους εξοπλίζουν, αν κι εμφανίζονται ως σωτήρες της ανθρωπότητας μετά), εκβιάζοντάς μας, έτσι, & τρομοκρατώντας μας, με σκοπό να γίνουμε εξίσου πειθήνιοι στις καταστρεπτικές εντολές & «μεταρρυθμίσεις» τους, που έχουν σαν σκοπό να μας εξαθλιώσουν ολοσχερώς, ώστε να τους ξεπουλήσουμε τα πάντα για 2 δεκάρες. Είναι παράλογο να εξαπολυθεί σ΄εμάς ένας τέτοιος πόλεμος, γιατί εμείς ούτε Σταυροφόροι υπήρξαμε, ούτε Αποικιοκράτες. Οι Δυτικοί Σταυροφόροι κατέστρεψαν τη γη μας στο πέρασμά τους, με το ίδιο μένος που κατέστρεψαν τα εδάφη & τους ανθρώπους των μουσουλμανικών ή των ιουδαϊκών πληθυσμών.

Οι λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Οι Έλληνες, ο λαός που κατοικεί σ΄αυτό τον τόπο, υπήρξε πάντα φιλόξενος με όλους τους ανθρώπους, γιατί έζησε στο πετσί του τη φτώχεια, τον πόλεμο, την κατοχή, τη δυστυχία, τη μετανάστευση, την καταστροφή από τους Δυτικούς Σταυροφόρους, ότι στολή κι αν φορούσαν, το 1204, το 1941, το 1944 ή το 2010 έως και επί του παρόντος.

Δεν έχει, λοιπόν, καμία λογική βάση το μένος αδερφών Μουσουλμάνων ή Αράβων προς τους Έλληνες & καμία σχέση με την εκδικητικότητα που μπορεί να έχουν απέναντι στους Δυτικούς Σταυροφόρους, οι οποίοι ρουφούν και το δικό μας το αίμα, με διάφορα σκαρφίσματα & παντοιοτρόπως, τα τελευταία 1.000 χρόνια, τουλάχιστον.

Μην μας μπλέκουν, λοιπόν, στα παιχνίδια που στήνουν, γιατί δεν έχουν καμία λογική & ιστορική βάση.

Έχε το νου σου & μην συμμετέχεις σε τέτοια παιχνίδια, μην εκδηλώνεις εχθρικότητα σε κανέναν άνθρωπο, αγάπα όλους τους ανθρώπους & δώσε τη βοήθειά σου και την αλληλεγγύη σου σε όλους τους ανθρώπους, σε όποιο Θεό κι αν πιστεύουν, πιστεύουν δεν πιστεύουν. Ακριβώς όπως πάντα έκαναν οι φιλόξενοι & ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, του ανοιχτού ορίζοντα της θάλασσας & της ελευθερίας των βουνών, που κατοικούσαν & κατοικούν στον τόπο αυτόν.

Οι σιχαμένοι Βόρειοι Βάρβαροι-Δυτικοί Παπικοί Σταυροφόροι να παν να στήσουν αλλού τα παιχνίδια τους καταστρέφοντας & χωρίζοντας τους ανθρώπινους λαούς: εδώ δεν πιάνουν αυτά.

Το ακόλουθο βίντεο έχει τον εξής τίτλο: «Balkans-The Montaneous Lands. Honor is in Jihad. A Message to the People of the Balkans». Που σημαίνει: «Βαλκάνια-Οι Ορεινές Χώρες (Ορεινή Γη). Η Τιμή είναι στον Ιερό Πόλεμο. Ένα Μήνυμα για τους Λαούς των Βαλκανίων.» >

*Κατέβηκε το βίντεο απ΄το youtube. Δείτε το εδώ


Πηγή:https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2015/06/07/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.