Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η πολιτική πυγμής απέναντι στην εσωκομματική δημοκρατία, κόβει τα φτερά της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ


Το "διαρκές εικονικό συνέδριο" του Σαββάτου 3/1/2015 ήταν το πολιτικό επιστέγασμα της απόλυτης περιφρόνησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη και τα στελέχη του.

Η στρατηγική της εξουθένωσης κάθε αριστερής κριτικής στο εσωτερικό του κόμματος που ακολουθεί η πλειοψηφία από την επόμενη μέρα της ίδρυσης του "ΣΥΡΙΖΑ των Μελών" στο ιδρυτικό συνέδριο του 2013 παίρνει όλο και πιό αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά.

Ο έλεγχος κάθε πτυχής του κόμματος, οι χωρίς αρχές χρήση των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας όχι μόνο για την επιρροή προς την κοινωνία αλλά και για τη διαμόρφωση των εσωτερικών συσχετισμών στο ίδιο το κόμμα έχει σαν συνέπεια να αναδεικνύεται η υποτιθέμενη διαφάνεια σε βραχνά της εσωκομματικής δημοκρατίας και η διατύπωση της όποιας διαφωνίας να αναγορεύεται σε κίνδυνο για την στιβαρή εικόνα του κόμματος.

Πρόκειται για σκόπιμη στρατηγική από πλευράς της ηγεσίας του κόμματος προκειμένου να πετύχει τη σιγή κάθε κριτικής με στόχο να έχει λυμένα χέρια σε κάθε λογής πολιτική τακτική που θα ακολουθήσει στο μέλλον (σε αντίθεση εννοείται με τις αρχές του κόμματος όπως αποφασίστηκαν στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ).
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ξέρει πως η υπομονή μας τελείωσε.



Όχι μόνο απέναντι στους φασίστες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστερεψαν τη χώρα και αφανίζουν τον ελληνικό λαό.

Η υπομονή μας έχει τελειώσει και απέναντι στις καθε είδους πολιτικές μεθοδεύσεις εξαφάνισης της πολιτικής διαδικασίας και της δημοκρατίας στο εσωτερικό του κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει δημοκρατικά τη χώρα.

Για να είματε καθαροί.

Με το κόμμα σε συνεχή καταστολή και κάνοντας εχθρική ολόκληρη την περιφρονημένη βάση του δεν πρόκειται να καταφέρετε να κυβερνήσετε. Όποιες δυνάμεις και αν σας στηρίζουν, απ΄όπου και αν αντλείτε την επιμονή και τη βεβαιότητά σας.

Δεν μας ενδιαφέρει η τύχη σας. Όπως δεν σας ενδιαφέρει η τύχη μας ούτε και οι απόψεις των μελών του κόμματος.

Μας ενδιαφέρει η τύχη της χώρας και του λαού μας. Γι αυτούς θα στρατευθούμε στην εκλογική μάχη.

Αλλά μιας και έχετε αναλάβει τη μάχη αυτή μόνοι σας και εναντίον κάθε άλλης άποψης, θα αναλάβετε μόνοι σας και τις συνέπειες.  Ετοιμαστείτε για την ήττα.

Πηγή:http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.