Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο νέος γύρος του Χάους και η παγκόσμια Αντίσταση


«Το ζήτημα που διατρέχει τους αιώνες, και για το οποίο πρέπει να γίνει μάχη αργά ή γρήγορα, είναι οι λαοί ενάντια στις τράπεζες».

Λόρδος Άκτον (Βρετανός ιστορικός του 19ου αιώνα)

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

Ο νέος γύρος του Χάους ξεκίνησε καθώς οι δραματικές εξελίξεις στην Παλαιστίνη, στην Γάζα, στην Ουκρανία και στο Ιράκ είναι τα καινούργια κεφάλαια μιας προδιαγεγραμμένης πορείας, στα πλαίσια των νεοταξικών επιχειρήσεων.
Η γκλαμουριά, όμως, της αυτοκρατορίας τους έχει ξεφτίσει, ο κόσμος αφυπνίζεται και αρχίζει να καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λένε και ότι υπάρχει η ανάποδη πραγματικότητα που κρύβεται επιμελώς.

Μετά την ολόπλευρη κρίση του παγκόσμιου συστήματος απεδείχθει περίτρανα ότι όλοι αυτοί οι σοβαροφανείς ηλίθιοι της διεθνούς ολιγαρχίας είναι ανίκανοι να διοικήσουν, να τα καταφέρουν με την οικονομία, να ανταπεξέλθουν στις φυσικές καταστροφές, να χειρισθούν τις διεθνείς υποθέσεις, να εκπαιδεύσουν την νεολαία, να εξασφαλίσουν βασικές υπηρεσίες όπως η δημόσια υγεία και η προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη.
Αποδείχτηκαν όμως «εξπέρ», ιδίως μετά το φρικτό «σώου» της 11/9/2001 στη Νέα Υόρκη, σε μια μεγάλη γκάμα «μαύρων» επιχειρήσεων («BlackOps») που έχουν, εν πολλοίς διαμορφώσει την σημερινή πραγματικότητα.

Η πρόσφατη βαρβαρότητα του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, η εμφάνιση του Χαλιφάτου του ISIS στο Ιράκ και η ευρω-ναζιστική χούντα στην Ουκρανία ανιχνεύονται στο πάζλ των επιχειρήσεων αυτών.


Η διαφορά με την προηγούμενη περίοδο της αμερικανικής παντοδυναμίας είναι ότι τώρα ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτοκλασσάτη δύναμη, η οποία δεν φαίνεται πλέον ικανή να ηγείται. Δεν υπάρχουν πια οι ρωμαλέες και αλαζονικές ΗΠΑ που ήξερε ο κόσμος, αλλά αυτό το πληγωμένο θηρίο, το οποίο θάπρεπε ίσως να φοβόμαστε πιο πολύ κι από πριν, μέχρι να ψυχορραγήσει. Παραμένει πάντα επίκαιρη η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη, ότι «η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά» και η ανθρωπότητα πρέπει να επαγρυπνεί.

Η τελική σύγκρουση είναι προ των πυλών και αυτός που θα προβλέψει σωστά τις επόμενες κινήσεις του αντιπάλου του θα αποδειχθεί ο στρατηγικός νικητής. Τίποτα δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά, πάντως όταν η «Αρκούδα» θα αποφασίσει να απαντήσει, το κτύπημά της θα είναι ανελέητο στα νευραλγικά σημεία  του αντιπάλου. Το 2014 θα καθορίσει την πορεία του υπόλοιπου 21ου αιώνα, όχι μόνο γιατί θυμίζει το 1914 με την έναρξη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά γιατί όντως κυοφορεί ένα αντίστοιχο Μεγάλο Γεγονός, όπως όλα δείχνουν σήμερα.

Όλα όσα συμβαίνουν από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση και η παγκοσμιοποίηση φάνηκε γυμνή απέδειξαν χωρίς καμμιά αμφιβολία πως ό,τι κήρυτταν πολιτικοί, επιστήμονες,  οικονομολόγοι και το συναφές σκυλολόϊ του κατεστημένου τα τελευταία 25 χρόνια δεν ήταν τίποτα άλλο από μια συνταγή για μαζική αυτοκτονία. Ο παρασιτισμός αναβαθμίστηκε από τρόπος του ενεργείν (modus operandi) σε ελιτίστικο τρόπο του ζειν. Για να μην φανεί η αδυναμία αυτού του ιδεολογήματος, προσποιούνταν ότι ο καθένας θα μπορούσε να γίνει παράσιτο…

Ο φόβος και η σύγχυση που απλώνεται παντού δεν είναι δημοκρατία. Ούτε το δογματικό υλιστικό κατεστημένο είναι. Ούτε η εξωνημένη διανόηση, η «ενσωματωμένη» δημοσιογραφία. Ούτε τα παραπλανητικά ΜΜΕ που κάνουν νυχθημερόν πλύση εγκεφάλου, τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούνται για να αδρανοποιούν το μυαλό των ανθρώπων, τα παρακμιακά μεταμοντέρνα ρεύματα και ιδεολογίες που παράγονται από τα think-tanks των μυστικών υπηρεσιών… Ένας τεράστιος ψυχολογικός πόλεμος μαστίζει την ανθρωπότητα σαν την πιο κακιά θύελλα.

Στην Παλαιστίνη, συνεχίζεται επί 60 χρόνια το αιματοκύλισμα λόγω  των κακοποιών επιδρομών των σιωνιστών κατακτητών. Έχουν δημιουργήσει ένα πλαστό καθεστώς μαζεύοντας ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου, φέρνοντας τους στην ξένη γη, εκτοπίζοντας, φυλακίζοντας και σκοτώνοντας τους ντόπιους και πραγματικούς ιδιοκτήτες της γης αυτής.

Απειλώντας εκ των προτέρων, εισβάλλουν, δολοφονούν και παρεμποδίζουν με μπλόκα την τροφή και τα φάρμακα, ενώ δυτικές εξωνημένες και θρασύδειλες δυνάμεις τούς υποστηρίζουν. Το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν μπορεί να κάνει τίποτα και μερικές φορές, υπό την πίεση των «νταηλίδικων» δυνάμεων...και της «Εβραϊκής Ισχύος», που συμβαδίζει μ’ αυτές στρώνει τον δρόμο για την υποστήριξη αυτών των δολοφόνων.

Όπως φώναζαν οι διαδηλωτές την Πέμπτη 17/7 έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, «Η πιο μεγάλη γιάφκα των τρομοκρατών είναι η πρεσβεία των Σιωνιστών».
Η αξιοπρέπεια, η ακεραιότητα και τα δικαιώματα των Αμερικανών και των Ευρωπαίων ελέγχονται από έναν μικρό αριθμό ανθρώπων, ωστόσο ικανών να εκμαυλίζουν την ανίσχυρη πλειοψηφία. Παρ’ όλο που οι Επικυρίαρχοι είναι μια ελάχιστη μειοψηφία, επικρατούν στην πιό σημαντική μερίδα των χρηματο-πιστωτικών κέντρων καθώς και σε κέντρα λήψης αποφάσεων των ΗΠΑ και ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών με έναν δόλιο, σύνθετο και πανούργο τρόπο. Είναι εντελώς αποκαρδιωτικό να βλέπεις ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία ή την πρωθυπουργία σε μεγάλες χώρες είναι υποχρεωμένοι να επισκεφθούν τους ανθρώπους αυτούς, να μυηθούν στις συγκεντρώσεις τους, να ορκιστούν πίστη και αφοσίωση στα συμφέροντα τους προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομική ή δημοσιογραφική υποστήριξη.

Προσπαθούν να μας κάνουν να παραδοθούμε και να δεχθούμε την υποταγή στην νεο-βάρβαρη και ολοκληρωτική εξουσία όμως ανθίζει ακόμα η ελπίδα!
Ενα νέο κεφάλαιο στην ιστορία έχει ανοίξει χάρη στις αιματηρές θυσίες όσων αντιστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από την Σερβία, την Παλαιστίνη, τον Λίβανο το 2006 -που ήταν η αρχή της αντίστροφης μέτρησης για τον αμερικανο-σιωνισμό-, την Συρία με τους 150.000 νεκρούς, το Ιράκ όπου τα διάφορα Παρατηρητήρια μιλούν για πάνω από 1.000.000 θύματα... Αξίζει φόρος τιμής σε όλους αυτούς που όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στα σχέδια της «Greater Middle East», της Παγκοσμιοποίησης, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης .

Μπορεί να μην υπάρχει αυτή την στιγμή μια νέα παγκόσμια μεγα-ιδεολογία, η «μεγάλη σημαία», όπως στο παρελθόν, ή να απουσιάζει η κεντρομόλος οργανωτική αρχή, αλλά μπορεί να υπάρξουν εντελώς καινούργιοι συσχετισμοί μέσα από τις εξελίξεις. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει, το 1900, το «πάντρεμα» του κλασσικού μαρξισμού και της αγροτικής εξέγερσης. Και όμως, έγινε μετά από λίγα χρόνια.

 Τα λέμε όλα αυτά για να δείξουμε ότι το παιγνίδι δεν το ελέγχουν σε βάθος χρόνου, παρ’ όλο που μια τεράστια προπαγανδιστική μηχανή, στημένη σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης, επιχειρεί να μας πείσει για το αντίθετο. Από την στιγμή που το σύστημα της Νέας Τάξης έπαθε αυτό το «στραπάτσο», τόσο στις πολεμικές επιχειρήσεις της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας όσο και στις οικονομικές επιχειρήσεις της Γουώλ Στρητ, το Ευρω-ατλαντικό/αγγλοσαξονικό σύστημα είναι βαθειά πληγωμένο. Υπάρχει ακόμα αύριο! Επειδή υπάρχει αντίσταση! Γι’ αυτό υπήρξαν αυτές οι ανατροπές. Καπιταλιστές, σιωνιστές, βασανιστές, χρηματιστές, τραπεζίτες, υπηρεσίες πληροφοριών που σπέρνουν την διχόνοια, παγκόσμια μαφία, οι συνωμότες των μυστικών εταιρειών, οι μιλιταριστές του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος ΔΕΝ θα νικήσουν.

Αγωνίζονται κατά της ίδιας της φύσης της ανθρωπότητας. Και εμείς αγωνιζόμαστε για την ανώτερη συνείδηση της ανθρώπινης φυλής, για την επικράτηση των φυσικών νόμων, για το κοινό καλό!

Υπάρχει μεγάλη αντίσταση αλλά είναι πολυδιάστατη, δεν είναι ενωμένη. Όταν θάρθει η ώρα να ενωθεί και να συγκροτηθεί, τότε θα μιλάμε για την Παγκόσμια Ιντιφάντα!

*Δημοσιεύθηκε στο Τρίτο Μάτι τ.222, Αύγουστος 2014

Πηγή:http://pylitonfilon.blogspot.gr/2014/08/blog-post_95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.