Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Διευρύνεται το Μέτωπο αντίστασης κατά των πλειστηριασμών


Χθες Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 εκατοντάδες πολίτες σε πολλά Ειρηνοδικεία παντού στην Ελλάδα, με την ενεργή τους παρέμβαση εμπόδισαν για ακόμα μια φορά τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

Ενάμιση χρόνο μετά από την πρώτη κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς με πρωτοβουλία του Ε.ΠΑ.Μ. στο Ηράκλειο της Κρήτης, χθες το κίνημα απλώθηκε, στην Κέρκυρα, στον Βόλο, στον Πειραιά, στο Ήλιον, στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι, στην Καλλιθέα, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στις Μοίρες, στον Πύργο, στο Καστέλι, με εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν το παρόν τους και ακύρωσαν τους πλειστηριασμούς.

Μαζί με το Ε.ΠΑ.Μ. στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν ενεργά δεκάδες συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, όπως το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι ΑΝ.ΕΛ. τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πάρα πολλοί ανένταχτοι πολίτες, κάνοντας τα «κοράκια» να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Ραντεβού ξανά την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοέμβρη στις 3:30' μ.μ. σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

Πηγή:http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2014/11/blog-post_93.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.