Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Ωρα για ανάπτυξη...!!! Αλλά γιατί αργεί αυτός ο "αναπτυξιακός" νόμος!!! Γιατί;;;


"Τσακάλι"  ο "real δημοσιογράφος", ανακάλυψε οτι ο νέος αναπτυξιακός νόμος είναι έτοιμος, αλλά (φευ...) δεν τον είδαμε ακόμη...Τί να έγινε βρε παιδιά αυτός ο νόμος...και εμείς που καιγόμαστε για "ανάπτυξη;"...Καιρός να πάρουμε τον κ. Σταθάκη να μας πεί:[01-03-2016]

Και βέβαια ορισμένοι δημοσιογράφοι (πρώτος πρώτος ο real Χατζηνικολάου ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..!Και η συνέχεια, για όλα τα καλά που περιέχει ο νέος νόμος:
  • Ηταν  οριζόντιος και έγινε...και αυτοί δεν ξέρουν
  • Τί επιτυχίες με αυτά τα EΣΠΑ...
  • Τί "απαλύνσεις" για τους επενδυτές...

"Το κάτι τις μας..." θα το πάρουμε και εμείς!!!


ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ Η "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΜΕΡΚΕΛ

ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  
Είναι γνωστά σε όλη την οικουμένη τα αισθήματα στοργής και φιλευσπλαχνίας που τρέφει η Άγνκελα Μέρκελ για τον ελληνικό λαό. Γι αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη η χθεσινή έκρηξη αγανάκτησης της Γερμανίδας καγκελαρίου για την άδικη μεταχείριση που υφίσταται η αγαπημένη της χώρα. “Δεν παλέψαμε ως το τέλος ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη μόνο και μόνο για να τη ρίξουμε στο χάος ένα χρόνο αργότερα”, δήλωσε η κ. Μέρκελ στη διάρκεια συνέντευξης στην κρατική τηλεόραση ARD για την προσφυγική κρίση. Στην ίδια συνέντευξη, επέπληξε την Αυστρία και τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων που “προσπέρασαν” την Ελλάδα και σφράγισαν τον Βαλκανικό Διάδρομο με “ενέργειες μονομερείς και αυθαίρετες”.