Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ουδείς επικινδυνοδέστερος εχθρός απο έναν ημιμαθή και ηλίθιο...


Η απάντηση Μάρδα στο σχέδιο για «ντου» στο νομισματοκοπείο

[Πηγή:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/68761/i-apantisi-marda-sto-sxedio-gia-ntou-sto-nomismatokopeio]

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής Υπουργός ΟΙκονομικών κ. Μάρδας απαντά στο σχέδιο Λαφαζάνη για «ντου» στο νομισματοκοπείο για να χρησιμοποιηθούν ως αποθεματικά 20 δισ ευρώ, τα οποία όμως δεν υπάρχουν. Το κείμενο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Μάρδα: 

«Σε συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο των Αθηνών της «Αριστερής Πλατφόρμας» ο κος Λαφαζάνης και οι πέριξ αυτού δραχμιστές διατύπωσαν διάφορες απόψεις αναφορικά με την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Λόγω έλλειψης ενός γραπτού κειμένου αρκούμαστε στα όσα έχουν διαρρεύσει στο πλαίσιο των σχετικών ρεπορτάζ. »Ακούστηκε λοιπόν ότι κατά τη διαδικασία επιστροφής στη δραχμή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πληρωμή μισθών και συντάξεων, τα 20 περίπου δις ευρώ που βρίσκονται στις αποθήκες της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) και ανήκουν φυσικά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Υποθέτουν οι υποστηρικτές τέτοιων λύσεων ότι η ΕΚΤ θα μείνει απαθής αν κάτι τέτοιο πράγματι συμβαίνει, κάτι φυσικά που δεν είναι αληθές. Η απάντηση της ΕΚΤ θα είναι απλή: 

Το σχέδιο (της κόκκινης χούντας) πέτυχε, τώρα μπορούν να ψηφίσουν με την ησυχία τους…..





Η «πρώτη φορά αριστερά» διάλυση ειρηνικής διαδήλωσης είναι πλέον πραγματικότητα. Οι ξετσίπωτοι σταλινοφασίστες που υπεξαίρεσαν την ψήφο του ελληνικού λαού πουλώντας ελπίδα και μετά από πέντε ολόκληρους μήνες δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, προχώρησαν ξεδιάντροπα στο χειρότερο πραξικόπημα που έγινε ποτέ ανατρέποντας την βούληση του 62% του ελληνικού λαού, φέρνοντας μια κατάπτυστη συμφωνία ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας, προχώρησαν σήμερα στην πλήρη αποκάλυψη του αποτρόπαιου προσώπου τους.

Έσπειραν τους γνωστούς παρακρατικούς μηχανισμούς μέσα στους ειρηνικούς διαδηλωτές και ζήσαμε όλοι ξανά τα γνωστά από τη χούντα των σαμαροβενιζέλων επεισόδια και την προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου.