Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ε.ΠΑ.Μ.:ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ



Το Ε.ΠΑ.Μ., με την συνέπεια που το έχει χαρακτηρίσει στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους του μετώπου και κάθε πολίτη, να δώσουν το δυναμικό παρόν στο​ ειρηνοδικεί​ο της Ν. Ιωνίας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, 15:45 με 17:00, για να αποτρέψουμε για άλλη μια Τετάρτη, την αρπαγή της περιουσίας των συμπολιτών μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Η ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ:




ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ



Η αριστερά υπάρχει μόνο και μόνο για να υπάρχει δεξιά.

Του Δημήτρη Καζάκη

Η οργή της κοινωνίας κορυφώνεται. Μετά τη φιέστα του Τσίπρα για τον ένα χρόνο διακυβέρνησής του, είδα ακόμη και πιστούς του κόμματός του να φτύνουν τον κόρφο τους. "Τέτοιες επινίκειες φιέστες, μόνο επί χούντας έχουμε δει..." μου είπε ένα παλιό στέλεχος της αριστεράς από την εποχή του αντιδικτατορικού αγώνα. Ο συγκεκριμένος ανήκει ακόμη στο κόμμα Τσίπρα, όχι λόγω εξουσίας, αλλά λόγω συναισθηματικών δεσμών και των γνωστών αριστερών κολλημάτων. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αριστερά που υπηρέτησε μια ζωή, είναι πράγματι ικανή για τέτοιες πρακτικές κι ακόμη χειρότερες.


Δεν ξέρω αν προσέξατε τις φάτσες που έδειχναν τα πλάνα από την συγκέντρωση. Παναγία μου, σώσε! Ποτέ άλλοτε δεν είδα προσωποποιημένη τέτοια ξινίλα, τέτοια απάθεια και αδιαφορία για την τύχη μιας ολόκληρης χώρας, ενός ολόκληρου λαού. Ποτέ δεν είδα τέτοια βουλιμία για αρπακτή. Ούτε επί εποχής ΠΑΣΟΚ Σημίτη. Αυτό εξηγεί και το πρωτοφανές όργιο προσλήψεων συγγενών, κολλητών, ερωτικών συντρόφων, γνωστών και φίλων από τη σημερινή κυβέρνηση.

Θα μου πείτε και δικαίως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη. Όλοι οι σημιτάνθρωποι της εξουσίας και της αρπακτής υπηρετούν σήμερα την κυβέρνηση. Ορθό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.