Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Περισσότερο “ωμοί” λόγοι πίσω από το έγκλημα στη Γάζα

Μεγάλες “μπίζνες” με πωλήσεις όπλων και συστημάτων καταστολής

globinfo freexchange

Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει από το 1967 και μετά όσον αφορά το Παλαιστινιακό, είναι μια στρατιωτική κατοχή των εδαφών των Παλαιστινίων. Σ'αυτές τις καταστάσεις θα ήταν σαν στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, να μιλούσε κάποιος για το δικαίωμα αυτοάμυνας των ναζιστικών στρατευμάτων του Χίτλερ, ή, το δικαίωμα αυτοάμυνας των Ιταλικών στρατευμάτων του Μουσολίνι που εισέβαλαν στην Ελλάδα. Το "δικαίωμα αυτοάμυνας" είναι η έκφραση που πάγια χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ που βρίσκονται στο πλευρό του Ισραήλ.

Ειδικά από το 2006 και μετά το Ισραήλ επιδιώκει μια μεγάλη πολεμική επιχείρηση ανά 1 ή 2 χρόνια και οι μεγαλύτερες από αυτές έχουν συνήθως έναν αριθμό θυμάτων που ξεπερνούν τους 500 και συνήθως φτάνουν τους 1000-1500 νεκρούς, στην πλειονότητα τους άμαχοι, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να βρουν καταφύγιο και να φύγουν.

Το Ισραήλ χρειαζόταν μια νέα επίθεση και ένας επιπλέον λόγος ήταν η συμφωνία μεταξύ Φατάχ και Χαμάς, η οποία αν και είχε γίνει αποδεκτή από τις ΗΠΑ, γιατί είναι μια συμφωνία που συμφέρει σε μεγάλο βαθμό τον Μαχμούντ Αμπάς, τον αρχηγό της Παλαιστινιακής Αρχής, ο οποίος ελέγχεται από τις ΗΠΑ και από το Ισραήλ ως ένα βαθμό, παρόλα αυτά το Ισραήλ δεν μπορούσε να δεχθεί τελικά ούτε αυτό, γιατί έβλεπε απέναντί του και πάλι έναν ενωμένο Παλαιστινιακό λαό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αργή γενοκτονία και μια προσπάθεια διάλυσης της συμμαχίας Φατάχ-Χαμάς.

Ουκρανός πιλότος: "Έγώ έριξα το μαλαισιανό Boeing"


Oυκρανός πιλότος ενός εκ των δύο Su-25 τα οποία ακολουθούσαν το μοιραίο Boeing 777 παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ με το πολυβόλο του μαχητικού το επιβατικό αεροσκάφος. Είναι το μαχητικό που παρουσίασε μεσω δορυφορικών εικόνων το ρωσικό Γενικό Επιτελείο όταν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία για το τι συνέβει κατά την διάρκεια της κατάρριψή του.

Την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα Wahrheit fuer Deutschland και ήδη εχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς "έσπασε" την γραμμή των υπόλοιπων mainstream δυτικών ΜΜΕ που προσπαθούν χωρίς στοιχέια και αποδείξεις να ενοχοποιήσουν την Ρωσία, δια των επαναλαμβανόμενων δηλώσεων των ΗΠΑ ότι βρίσκεται πίσω από την κατάρριψη.

Φωτογραφίες από τον χώρο συντριβής του αεροσκάφουςδείχνουν τρύπες από δεκάδες σφαίρες που προέρχονται από πολυβόλο. Η γωνία τους είναι τέτοια που δεν θα μπορούσε να προέρχεται από θραύσματα ενός πυραύλου εδάφους-επιφανείας.

Νωρίτερα ειδκοί του ΟΑΣΕ μελετώντας το κουφάρι του αεροσκάφους διεξήγαγαν κάποια αρχικά συμπεράσματα, που επιβεβαιώνουν την παραδοχή του Ουκρανού πιλότου.

Οι γενικώτερες ανακατατάξεις και οι εξελίξεις στην περιοχή μας


Του Νικολάου Λ. Μωραίτη, Ph.D.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να γράφονται σενάρια πολέμου στην περιοχή της Ευρασίας με συμμετοχή Ελλάδας και Κύπρου. Ένα από αυτά τα σενάρια παρουσίασε η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011. Αναφέρεται στην οικονομική κρίση των ΗΠΑ, τη σύγκρουση με το Ιράν, την αποχώρηση από το Αφγανιστάν, για αναμέτρηση του Χριστιανισμού με το Ισλάμ, για σχέδια Πανσλαβισμού, και πολλά άλλα.

Πολλοί επιστήμονες παρουσιάζουν σήμερα κάποιες αποσπασματικές εμπειρικές σκέψεις με βάση τη λογική, χωρίς όμως εμπειρική τεκμηρίωση. Η πληθώρα των ιδεαλιστικών θεωρητικών σχημάτων περιγράφουν την ανθρώπινη εξέλιξη ως προϊόν «υψηλών προσδοκιών», «έξυπνων επιλογών», «λαθών» και «παρεξηγήσεων», και όχι ως κίνητρο των ανθρώπων για τη διατήρηση των κοινωνικο-οικονομικών τους συμφερόντων.

Θα δώσουμε μια επιστημονική-εμπειρική εξήγηση στο γιατί η Ευρασία αποτελεί το επίκεντρο που εμπλέκει πολλούς παράγοντες με διαφορετικά συμφέροντα και ισχύ. Η σχετικιστική θεωρία μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε γιατί το μέλλον της ανθρωπότητας θα διακυβευτεί σε αυτή την μεγάλη ήπειρο που ονομάζεται Ευρασία. Αυτός που θα την ελέγχει, θα ελέγχει τον κόσμο. Εκεί θα γίνει η πάλη για τα σφαιρικά πρωτεία και που ως αποτέλεσμα απαιτείται μια προσεχτική γεωστρατηγική.

Βρωμάει ξεφτίλα

Του Γιάννη Λαζάρου

Όταν ο Γερμανός πρόεδρος Γκάουκ, επισκέφθηκε τους Λυγγιάδες Ιωαννίνων με ύφος περίλυπο για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας είχε πεσκέσι στην τσέπη του ακριβού κουστουμιού του. Όχι μόνο για τους Λυγγιάδες αλλά για όλα τα μαρτυρικά χωριά της Ελλάδας. Παρέα με τον γερμανοθρεμμένο πρόεδρο Παπούλια συμφωνήσαν την ίδρυση του “ Ελληνογερμανικού Ταμείου για το Μέλλον”. Μέσα από αυτό το ταμείο οι απόγονοι των σφαγέων για να λύσουν το θέμα της δικαίωσης των νεκρών, θα δίνουν επιχορηγήσεις στις κοινότητες για να τους κλείσουν το στόμα και βέβαια να αποσυρθούν από τα δικαστήρια με κατηγορούμενη την Γερμανία.

Στα μέσα του Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε, ένα ντοκυμαντέρ που φτιάχτηκε για την πυρπόληση των γυναικών του χωριού Καλής Συκιάς της Κρήτης, στάλθηκε και στην Μέρκελ. Η απάντηση που δόθηκε από τον αναπληρωτή μορφωτικό σύμβουλο της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα είναι αποστομωτική: “Το νέο Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον που επισήμως θα εγκαινιάσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο ομοσπονδιακός πρόεδρος, Γιοάχιμ Γκάουκ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2014 προορίζεται ουσιαστικά για την στήριξη ακριβώς εκείνων των κοινοτήτων που υπέφεραν ιδιαιτέρως από τις βαρβαρότητες της ναζιστικής κυριαρχίας”.

«Έλα το παγωτοοοοοό»

Του Κώστα Μπούτιβα

«Έλα το παγωτοοοοοό».
Τη φωνή αυτή την πρωτοάκουσα έξω απ’ το γυμνάσιο το «Παπαστράτειο» πάνω στο πάρκο τέλη δεκαετίας του 60, που δίναμε εξετάσεις τότε παιδαρούδια του δημοτικού, για να μπούμε στο γυμνάσιο. Κι από τότε έγινε μια από τις πιο αγαπημένες καλοκαιρινές φωνές των παιδικών μας χρόνων. Ήτανε ο πλανόδιος παγωτατζής που τα καλοκαιρινά τα μεσημέρια καβάλα στο τρίκυκλό του τριγυρνούσε στις πιάτσες  φωνάζοντας την πραμάτεια του: «Έλα το παγωτοοοοοό».

Κι ήταν ο φίλος όλων των παιδιών, και με την λευκή του μπλούζα, ο Άγγελος των παιδικών μας χρόνων. Κι ήταν παντού, σ’ όλους τους δρόμους, σ’ όλα τα σοκάκια της πόλης, σ’ όλες τις ηλιόλουστες μέρες του Καλοκαιριού.

Πρώτα ακούγονταν κάποια τσιριχτή φωνή: «Ήρθε ο παγωτατζής, γρήγορα τρέξτε, ήρθε ο παγωτατζής». Και μετά η μελωδική μπάσα φωνή του ασπροφορεμένου με τα ψαρά μαλλιά που στεφάνωναν το ρυτιδωμένο του πρόσωπο. «Έλα το παγωτοοοοοό». Τρέχαμε τότε όλα τα παιδιά, ποιός να πρωτοφτάσει, ποιός να πρωτοπάρει το γεμισμένο χωνάκι με το παγωτό, με μια κουταλιά σιρόπι βύσσινο στη κορυφή του.

Στεκόμασταν γύρω του, κι εκείνος μας κοίταζε όλους στα μάτια, λες κι έψαχνε να βρει μήπως έλειπε κανένας. Κοίταζε μετά τα χωνάκια αραδιασμένα το ένα μέσα στο άλλο, στο πλαστικό κουβά, σα να τα περιεργάζονταν. Τα έκοβε με το μάτι αν φτάνανε για όλους μας. Δεν ήθελε ποτέ ν’ αφήσει θλιμμένα τ’ αθώα μάτια των μικρών του πελατών.

Εκείνη τη μεγάλη στιγμή, όλοι σιωπούσαμε. « Ποιόν θα φιλέψουμε πρώτο σήμερα; Ρωτούσε, και το πρόσωπό του φωτίζονταν απ’ το χαμόγελο. Τα ψαρά μαλλιά του ανακατεύονταν κάτω απ’ τ’ άσπρο «κασκέτο» λες και τ’ ανέμιζε μια αύρα χαράς. Έπαιρνε το πρώτο χωνάκι, και το έδινε πάντα στο Θανάση τον κουτσό. Το ξέραμε εκείνος ήταν πάντα ο πρώτος, όμως κανείς μας δεν διαμαρτύρονταν. Κι αν κάποιος έμενε παράμερα κλαψουρίζοντας «δεν έχω σήμερα λεφτά» τον φώναζε κοντά του, του χάιδευε το κοντοκουρεμένο του μαλλί του έδινε το παγωτό και του ’λέγε: «Δεν πειράζει, θα μου τα δώσεις αύριο όταν θα έχεις».

Όλοι στη συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΗ: Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος

Η πολιτική της διοίκησης της ΔΕΗ δεν είναι ανάλγητη, είναι δολοφονική

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη (Αθήνα) την Τετάρτη 30 Ιούλη ώρα 11.00 το πρωί για να επιβάλλουμε στη διοίκηση της ΔΕΗ να σταματήσει τις διακοπές ρεύματος σε οποιοδήποτε λαϊκό νοικοκυριό και για οποιοδήποτε λόγο. 

Διακήρυξη-Κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων 
για την αυριανή συγκέντρωση

-Τη στιγμή που η διοίκηση της ΔΕΗ χαρίζει εκατομμύρια στους απατεώνες της Energa και Power Hellas για να κάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, 
-Τη στιγμή που ο Μυτιληναίος και οι άλλοι κόρακες της "ανάπτυξης" απολαμβάνουν γιγαντιαίες εκπτώσεις στην τιμή του ρεύματος σαν μια "ευαίσθητη κοινωνική ομάδα"... 
-Τη στιγμή που η διοίκηση της ΔΕΗ και τα μνημονιακά ΜΜΕ των νταβατζήδων "αγανακτούν" για τους "κατεβασμένους διακόπτες" δυσφημώντας τους αγώνες των εργαζομένων της ΔΕΗ,

Την ίδια στιγμή για οφειλή ρεύματος 237,00 ευρώ, η ΔΕΗ, παρά τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο της υγείας της, κόβει το ρεύμα απροειδοποίητα από την τετραπληγική γυναίκα στα Χανιά και την δολοφονεί εν ψυχρώ.
Κόβει το ρεύμα από κάθε αναξιοπαθούντα πολίτη, από κάθε λαϊκό νοικοκυριό θύμα της μνημονιακής λαίλαπας, της ανεργίας, της φοροληστείας, της ανάλγητης αύξησης των τιμών στα κοινωνικά αγαθά.
Η πολιτική της ΔΕΗ, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την πολιτική της κυβέρνησης, τις επιταγές των δανειστών, είναι ένα όπλο τσακίσματος και αφανισμού των λαϊκών στρωμάτων. Είναι μια πολιτική που οδηγεί δεκαετίες πίσω, στα χρόνια της υποταγής, της εξαθλίωσης, της απόλυτης φτώχειας.

Καιρού και μυαλών γυρίσματα


Του Γιάννη Μακριδάκη

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια περνώντας από ένα ξωκλήσι στο βορειότερο άκρο του νησιού, είδα το παλαιό τέμπλο πεταμένο έξω και κατασπασμένο. Άνοιξα το εκκλησάκι του Άη Γιάννη με το κλειδί που βρισκόταν εκεί, κάτω από μια πέτρα, μπήκα μέσα και είδα στη θέση του τέμπλου ένα ολοκαίνουριο από ξύλο σουηδικό!

Έπαθα σκοτοδίνη.

Μάζεψα τα κομμάτια του παλαιού τέμπλου, τα έβαλα στο τζιπ και τα κατέβασα στην πόλη, πήγα και τα παρέδωσα στην αρχαιολογική υπηρεσία, στα εργαστήρια συντήρησης

Τις επόμενες μέρες δέχτηκα τις επισκέψεις, τις επιθέσεις και τις απειλές των χωρικών της περιοχής διότι, έλεγαν, τους έμπλεξα την αρχαιολογία μέσα στα πόδια τους και τους σταμάτησε τα έργα ανακαίνισης του ξωκλησιού και άλλα τέτοια διάφορα. Έφτασαν και στο σημείο να μου στείλουν σαφές μήνυμα μέσω συγγενικού μου προσώπου, να μην τολμήσω να ξαναπατήσω στο χωριό διότι θα με σκοτώσουν!

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (2):Ταξίδι στα Κύθηρα Charles Lloyd Μαρία Φαραντούρη

Ο θρυλικός σαξοφωνίστας Τσαρλς Λόυντ και το κουαρτέτο του συναντούν τη Μαρία Φαραντούρη στην κόψη του ήχου! Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο πατέρας της λεγόμενης «World Music Scene» ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσκαλούν σε μια μουσική διαδρομή στα Κύθηρα. Μαζί τους εμφανίζονται τρεις εκπληκτικοί μουσικοί από τους πιο προικισμένους της γενιάς τους, που συμπληρώνουν το περίφημο «Charles Lloyd quartet», ο πιανίστας Τζέισον Μόραν, o μπασίστας Ρούμπεν Ρ. Ρότζερς και ο ντράμερ Έρικ Χάρλαντ. 

Ο Λόυντ και η Φαραντούρη συναντήθηκαν πριν μερικά χρόνια στην Καλιφόρνια, όταν τον Νοέμβριο του 2002 ο Λόυντ παρακολούθησε τη συναυλία της στο Πανεπιστήμιο της Santa Barbara. Οι δύο καλλιτέχνες αισθάνθηκαν πολύ κοντά και μια δυνατή φιλία γεννήθηκε μαζί με την υπόσχεση να συναντηθούν επί σκηνής.

Η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα με τη συναυλία στο Ηρώδειο, όπου η Μαρία Φαραντούρη, από τις πλέον αναγνωρίσιμες διεθνώς εκπροσώπους της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής επιχειρεί την προσωπική της υπέρβαση ερμηνεύοντας συνθέσεις του Τσαρλς Λόυντ, την ίδια στιγμή που ο πολυπολιτισμικής καταγωγής συνθέτης επιδιώκει να προσεγγίσει και την ελληνική μουσική ταυτότητα μέσα από τη φωνή της.... Για εκπαιδευτική χρήση...... Για εκπαιδευτική χρήση...


"Οι άνθρωποι να 'ναι καλά, τα πράματα ας χαλάνε..."

Shejaiya, Γάζα, σήμερα
Έχω ένα σύντροφο, οικοδόμο το επάγγελμα, παλιότερα επιπλοποιό, κι άλλες πολλές δουλειές, μένει στα φτωχότερα προσφυγικά της Κύπρου. Ίντερνετ δεν έχει, κι αν είχε δεν θα γραφε -- μόνο που κάθε Κυριακή αγοράζει έναν έξτρα Ριζοσπάστη και τον πάει να διαβάζει όποιος θέλει στο καφενείο του χωριού. Αλλά μιλάμε από κοντά, όποτε μπορούμε να βρεθούμε, με τις ώρες. Τις προάλλες, στην αυλή του σπιτιού του, μου λέει:

- Κακώς πολύς κόσμος θεωρεί τα μηχανήματα και τα εργαλεία απλώς νεκρά πράγματα. Λένε, όταν τρακάρει κάποιος το αυτοκίνητο, "οι άνθρωποι να 'ναι καλά, τα πράματα ας χαλάνε." Αλλά αν απ' αυτό το αυτοκίνητο βγάζεις το ψωμί σου, τότε δεν χάλασε το αυτοκίνητο απλά, παύεις εσύ να μπορείς να ζήσεις. Για τον εργάτη, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο εργαλείο ή το μηχάνημα και το σώμα, είναι και τα δύο μέσα παραγωγής, μέσα συντήρησης της ζωής του και της ζωής της οικογένειάς του.

Οι πιο "αθώες" φωτογραφίες που μπορείς πια να βρεις για τη Γάζα είναι από ξεκοιλιασμένα, ακρωτηριασμένα κτήρια. Διαλυμένες υποδομές. Καμμένα αυτοκίνητα. Κι αυτό προσφέρει μιαν ανακούφιση στον "ανθρωπισμό" γιατί "τα πράματα ας χαλάνε, φτάνει οι άνθρωποι να 'ναι καλά." Αλλά είναι ψεύτικη αυτή η ανακούφιση και ψεύτικος ο ανθρωπισμός. Γιατί ακόμα και αν οι βόμβες και οι ρουκέτες δεν πειράζανε τρίχα ανθρώπου, η καταστροφή των παραγωγικών μέσων για να ζήσουν οι άνθρωποι είναι επίσης φόνος ανθρώπων. Από πού θα ζήσουν αυτοί που στέκονται στον κρανίου τόπο;

Είναι τυχαία η πτώση (εξαφάνιση και κατάρριψη) δύο αεροσκαφών των μαλαισιανών αερογραμμών;


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ!

Είναι τυχαία η πτώση (εξαφάνιση και κατάρριψη) δύο αεροσκαφών των μαλαισιανών αερογραμμών; Τί ακριβώς αντιπροσωπεύει η Μαλαισία και γιατί έγινε στόχος των διεθνών τοκογλύφων και των πολιτικοστρατιωτικών εκφραστών τους;

Ας δούμε τα πράγματα αρχίζοντας πριν από δέκα χρόνια ...

Το 2004 πανηγύριζαν για την οικονομική "άλωση" της Μαλαισίας. Άρθρο της συστημικής "Καθημερινής" του 2004 αποκαλύπτει το πώς ήθελαν οι "αγορές" να εξελιχθεί η Μαλαισία.

«Καυτός» επενδυτικός προορισμός η Μαλαισία

Όμως η κυβέρνηση της Μαλαισίας είχε άλλη άποψη για τον καπιταλισμό...

Πρώτα απ΄όλα έχοντας κατανοήσει τις εμπειρίες από τους πολέμους του οπίου, κατάφερε να πατάξει εντελώς την χρήση ναρκωτικών στην χώρα, επιβάλλοντας το ήθος και 
την ευταξία σε κάθε γωνιά της χώρας. Έτσι απέκλεισε πέραν της διαφθοράς και τον οικονομικό έλεγχο από την Δύση μέσω του μαύρου ναρκοχρήματος...

Άνθρωποι για την Αξιοπρέπεια και τον Αλληλοσεβασμό

Κίνημα Ανθρώπων
Ιδρυτική Διακήρυξη

1. Πιστεύουμε στον άνθρωπο, ως αρχή και μέτρο των πάντων. Πρωταρχικό μας Ιδανικό είναι η προάσπιση της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας με κάθε τρόπο. Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή επικράτηση της Ανθρωπιάς, κι αγωνιζόμαστε από επιλογή για έναν καλύτερο κόσμο, που δεν τον βλέπουμε σαν έναν  χαμένο Παράδεισο, στον οποίο «οφείλουμε» να επιστρέψουμε, αλλά σαν μια καθημερινή κατάκτηση.

2. Πιστεύουμε στην Αλήθεια, ως τη μόνη βάση για την οικοδόμηση υγιών Ανθρώπινων Προσωπικοτήτων και υγιών Ανθρώπινων Σχέσεων κάθε είδους. 

3. Πιστεύουμε στην Ελευθερία, όχι ως κεκτημένο, αλλά ως συνεχή Αγώνα. Αναγνωρίζουμε ότι τα όρια της προσωπικής μας Ελευθερίας σταματούν εκεί που αρχίζει η Ελευθερία του Άλλου. Πιστεύουμε στον Αλληλοσεβασμό ως το στερεό θεμέλιο κάθε ανθρώπινης συνύπαρξης.

4. Πιστεύουμε στη Δημοκρατία, όχι σαν κάποιο Ιερό Θέσφατο, αλλά σαν το ιδανικότερο εφικτό Πολίτευμα μέσα στα πλαίσια του Ανθρωπισμού. Επιδιώκουμε τον μέγιστο βαθμό Άμεσης Δημοκρατίας. Όπου αυτή δεν μπορεί αντικειμενικά να εφαρμοστεί, συναινούμε στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία.