Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Οσο υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ υπάρχει ελπίδα...

 Ιατρείο του Καρδιολόγου

Τάσου Πανταζή 

Διάγουμε εποχή τρόμου, επιστημονικής φαντασίας. Η Ανθρωπότητα και η Πατρίδα μας, καταδυναστεύεται και παρουσιάζει συμπτωματολογία σήψης και αποσάρθρωσης.

Το εννοιολογικό περιεχόμενο των λέξεων και εν πολλοίς η αντιληπτικότητά του, είναι αλλοιωμένα, έως και πλήρως αντεστραμμένα, ως επί εποχής Βαβέλ, όπου η Λογική, εν πολλοίς, αποδέχεται και βαφτίζει  το κρέας ψάρι, τον Φασισμό Δημοκρατία, το Κακό Καλό, το Άρρωστο Υγιές και αντίστροφα.

Σε Παγκόσμιο επίπεδο οι Κρατικές Κυβερνήσεις, οριοθετημένες σε πλαίσια Παγκοσμιοποίησης,  φαίνεται πια απροκάλυπτα ότι χειραγωγούνται και ποδηγετούνται, από μια Παγκόσμια αναξιακή Χρηματο “Νομισματική” elit. Φαίνεται να βρισκόμαστε στο τελικό προσχεδιασμένο στάδιο, εγκαθίδρυσης Παγκόσμιας Δικτατορίας, απροκάλυπτα πλέον και βίαια, μέσω του περιβόητου παγκόσμιου reset. Υπάρχουν πάμπολλα επίσημα γραπτά και επίσημες δηλώσεις, των οραματιστών της Νέας Τάξης Α-Πραγμάτων του Ανθρώπου, και του πλήρως ελεγχομένου και καθοδηγουμένου Ασυναίσθητου Μετανθρωπισμού, με  Νέο, το  Άψυχο Ανθρωποειδές,  εις αντικατάστασιν του μέχρι σήμερα Ανθρώπου.