Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Φαίνεται, αν αληθεύουν όσα μεταδίδονται από την Ελβετία την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και δεν ανατραπούν μέχρι το τέλος αυτών των απερίγραπτων “διαπραγματεύσεων”, ότι οφείλουμε ως λαός ευγνωμοσύνη στον Ταγίπ Ερντογάν, γιατί, με την αδιαλλαξία του, απέτρεψε προς στιγμή την κατάλυση του κυπριακού κράτους. Βεβαίως πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν όντως επέλθει διαφωνία στην Ελβετία, ή αν δεν πρόκειται για το τελικό φόρσινγκ ώστε να αποσπασθούν και άλλες παραχωρήσεις από τον κ. Αναστασιάδη.

Από την Κοζάνη στη Λωζάννη!

Είναι άλλωστε απολύτως ακατανόητο γιατί δύο άνθρωποι που βρίσκονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου ο ένας από τον άλλο πήγαν στη Γενεύη να λύσουν το κυπριακό. Ο κ. Αναστασιάδης δεν πήρε καν μαζί του το Εθνικό Συμβούλιο, όπως γινόταν πάντα μέχρι τώρα, ενώ απαγορεύτηκε στους δημοσιογράφους η είσοδος στο ξενοδοχείο. Δεν θέλουμε να κάνουμε εικασίες γιατί ο διεθνής παράγων θέλει απομονωμένο τον κ. Αναστασιάδη, ούτε να αναφερθούμε στις “γελτσινικού τύπου” συνήθειές του, ή στα δημοσιεύματα διεθνώς για τα μέσα που έχουν να τον πιέσουν. ‘Οχι γιατί αυτά δεν έχουν σημασία, ασφαλώς και έχουν, αλλά γιατί, σε τελικά ανάλυση, είναι η πολιτική φιλοσοφία και όχι τόσο η προσωπικότητα του Κυπρίου Προέδρου που απειλεί την επιβίωση του κράτους του.

Πήγαν εκεί, λένε, για να μη γίνονται διαρροές και χαλάσουν οι συνομιλίες. Μήπως δηλαδή πληροφορηθούν οι άμοιροι κάτοικοι του νησιού τι τους περιμένει! Η Κύπρος είναι το μόνο κράτος στον κόσμο του οποίου ο Πρόεδρος, που υποτίθεται έχει εκλεγεί για να κυβερνά το κράτος και όχι να το διαλύσει, έχει μόνος του οικειοποιηθεί καθήκοντα … Συντακτικής Συνέλευσης!

Οι ΗΠΑ αντικαθιστούν τους Άγγλους εναντίον της Ελλάδας

"Αν δεν δημιουργηθεί απέναντι στα εθελόδουλα κόμματα της μεταπολίτευσης ένα γνήσιο πατριωτικό κίνημα, που θα αλλάξει τα δεδομένα της εξάρτησης και της υποταγής, το μέλλον της Ελλάδας είναι πέρα από δυσοίωνο.
Η σωτηρία της Ελλάδας εξαρτάται μόνο από εμάς τους Έλληνες. Η αναγνώριση αυτής της αλήθειας και η συνειδητοποίησή της είναι το πρώτο βήμα για την αντιστροφή της καταστροφικής πορείας. Κανένας ξένος δεν θα μας βοηθήσει, αν δεν βοηθήσουμε εμείς τον ίδιο μας τον εαυτό..."
Του Δαμιανού Βασιλειάδη, 
[εκπαιδευτικού, συγγραφέα]

Αθήνα, 23.11.2016

Τα πράγματα είναι τόσο απλά και αυτονόητα, ώστε να μην γίνονται αντιληπτά και κατανοητά από τους Έλληνες πολίτες. Δεν μιλούμε για τις κυβερνήσεις και τα κόμματα, που είναι ανέκαθεν υπό εξάρτηση από τους συστημικούς εξωθεσμικούς παράγοντες, εντός και εκτός Ελλάδας και υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Ποια είναι τα απλά και αυτονόητα που δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας από τον φόβο και τον τρόμο, να δει την αλήθεια;

Πρώτον. Οι Άγγλοι ήταν ανέκαθεν, εκτός από την περίπτωση του Ελευθερίου Βενιζέλου για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, έως το 1947 εναντίον μας.

Δεύτερον. Την σκυτάλη ανέλαβαν από την χρονιά αυτή οι ΗΠΑ, αναδεικνύοντας κυβερνήσεις που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 21 ΔΙΣ EUROCOMMERCIAL PAPERS!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ EUROCOMMERCIAL PAPERS H ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΝΗΛΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 540,9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 520 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΑ;



Σελίδα 3

Πηγή:http://bankstersae.blogspot.gr/?view=classic