Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι μαζί στην Μεγάλη Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου για την Ανατροπή...


Ανακοίνωση

Με αφορμή το νομοσχέδιο για την κοινωνική ασφάλιση έχει προκηρυχθεί για τις 4 Φεβρου-αρίου η πανελλαδική απεργία από την ΓΣΕΕ, τα συνδικάτα, και σύσσωμα τα εργασιακά σωματεία σε ολόκληρη την χώρα.

Ο εθνικός και κοινωνικός χαρακτήρας της κοινωνικής ασφάλισης είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση των εργαζόμενων όχι μόνο στην πατρίδα μας, μα σε όλο τον κόσμο. Εξασφαλίζει ότι οι οικογένειες των εργαζομένων και οι απόμαχοι της δουλειάς, όσοι για μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αδυνατούν να εργαστούν, θα έχουν το απαραίτητο εισόδημα, ασφάλεια και πρόνοια.Θα έχουν αξιοπρέπεια.

Ούτε να το φανταστούν δεν μπορούσαν εκείνοι οι πρώτοι ρακένδυτοι εργάτες, που έβαζαν ένα μέρος από το πενιχρό εισόδημά τους στο κοινό ταμείο αλληλεγγύης, ότι με τους αγώνες τους στο διάβα των χρόνων τα ασφαλιστικά ταμεία θα είχαν τη δυνατότητα να παρέχουν όσα παρείχαν μέχρι πριν λίγα χρόνια. Πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να φανταστούμε όλοι εμείς που δρέψαμε τους καρπούς των αγώνων και των θυσιών των πατεράδων και των παππούδων μας, ότι θα γυρίσουμε πολύ πιο πίσω από αυτά που ξεκίνησαν 150 χρόνια πριν, οι πρώτοι ρακένδυτοι εργάτες.

Οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ: Βλακείας τε και αλητείας εγκώμιον...


«Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα» (τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση).

Σωκράτης

Όσο πλησιάζει το τέλος τους, τόσο πιο γελοίοι, πιο αλήτες και πιο επικίνδυνοι γίνονται.

Δε διστάζουν να εφαρμόζουν, ό,τι πιο αντικοινωνικό κι ό,τι πιο απάνθρωπο τους διατάξουν, προκειμένου να μείνουν στον αφρό, για να μεγαλοπιάνονται σαν βλαχοδήμαρχοι και να ηδονίζονται όταν κάποιος battler τους ανοίγει την πόρτα της υπουργικής λιμουζίνας. Ν' αρπάξουν, ό,τι προλάβουν πριν φύγουν, όπως ακριβώς έκαναν κι οι προηγούμενοι. Ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος τους!

Η αλητεία όλων αυτών των ασήμαντων τζουτζέδων της αποικιοκρατίας δε φάνηκε τώρα. Η γελοιότητά τους δε φάνηκε τώρα. Αυτά τα αδίστακτα ζώα, που ξεκάθαρα εκπληρώνουν την εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού, για χάρη  ...των Funds δε φάνηκαν τώρα.

Ε.ΠΑ.Μ.:Πολτικός διάλογος με τους "κλητήρες" ή γενικός ξεσηκωμός για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!!


[Α]: Ε.ΠΑ.Μ.:Ο αγώνας των αγροτών, αγώνας για την λευτεριά

Με αφετηρία την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4ης Φεβρουαρίου, το ΕΠΑΜ διαισθανόμενο την κρισιμότητα του αγώνα, καλεί τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους, τους ψαράδες που τώρα βρίσκονται επί ποδός πολέμου, να διαισθανθούν με την σειρά τους το πατριωτικό τους καθήκον, να υπερασπίσουν την γη και την θάλασσα της Ελλάδας, συσπειρώνοντας όλους τους κλάδους, όλους τους Έλληνες, κάτω από το μοναδικά κυρίαρχο πρόταγμα που επιτάσσουν οι συνθήκες:

Αυτό της λευτεριάς της πατρίδας. Της οικοδόμησης μιας ανεξάρτητης και κυρίαρχης Ελλάδας...

  • Δίνουμε μάχη για τη ζωή μας...
  • Ακούμε το αίτημα για "απόσυρση του νομοσχεδίου"...Αλήθεια ποιού νομοσχεδίου; Υπάρχει κάποιο κατατεθειμένο νομοσχέδιο; ή περιμένει την έγκριση των τοκογλύφων...[1]
  • Μοναδικό αίτημα η ανατροπή του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...
  • Οι αγροτοπατέρες και κομματικοί συνδικαλιστές, απομονώνονται σιγά σιγά...

Η Κατσανέβεια εκδοχή της πολιτικής και των συμφερόντων Σόιμπλε...

Του Δημήτρη Καζάκη

Σχόλιο ιστολογίου:
αλμπάνης, καλαμπόρτζης, κομπογιαννίτης, μπασματζής, ξυλοσχίστης, σκιτζής...


.....................................................
Καθώς ο κόσμος όλο και περισσότερο δεν αντέχει άλλο την αδιέξοδη και ολοκληρωτικά καταστροφική κατάσταση, τόσο περισσότερο κερδίζει έδαφος η μόνη εναλλακτική. Η καταγγελία και διαγραφή του χρέους μαζί με την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, προκειμένου με δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και εθνικό κρατικό νόμισμα, να χρηματοδοτηθεί η ανοικοδόμηση της χώρας υπέρ της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

Όσο λοιπόν εντείνεται η διάθεση του λαού μας να ξεφύγει από το κρεματόριο του νέου ευρωπαϊκού ράιχ, τόσο περισσότερο το σύστημα μαύρης προπαγάνδας ψάχνει για λαγούς. Τέτοιος λαγός ήταν και παραμένει ο κ. Κατσανέβας. Με την ιδιότητα λοιπόν του λαγού εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο Αποκαλυπτικό Δελτιο του κ. Μυλωνάκη στο Αρτ, όπου έδωσε τα ρέστα του. Η ανοησία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όριο.

Στόχος ήταν και είναι να αμαυρωθεί η πρόταση περί εθνικού νομίσματος. Έτσι ο εν λόγω κύριος που χειροκρότησε την πρόταση ολοκαυτώματος της Ελλάδας, που έγινε γνωστή ως Grexit του Σόιμπλε, μας μίλησε περι έκδοσης εθνικού νομίσματος με κλειδωμένη ισοτιμία 30% κάτω από το ευρώ.

Με άλλα λόγια, τι προτείνει ο ιδρυτής της Δραχμής 5 Αστέρια; Να δεθεί η νέα δραχμή με το ευρώ. Και μάλιστα με υποτίμηση 30%. Δεν θα ρωτήσουμε γιατί με υποτίμηση; Γιατί κατά 30% κι όχι 10%, ή 50%, ή 200%; Κάτι έπρεπε να πει και πέταξε μια μπούρδα. Ο πρώτος είναι, ή ο τελευταίος, που δεν ξέρει τι λέει;