Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Οχι άλλο αδιέξοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ...


Του Κώστα Λαπαβίτσα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Σας βαρεθήκαμε πλέον εσάς της "Αριστερής Πλατφόρμας"...Απλά πράγματα κ. Λαπαβίτσα: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!.Απλώς με τα εσωκομματικά τερτίπια σας προσπαθείτε να κοιμίσετε τους πολίτες ώστε να τους συντηρείτε την ελπίδα τους για κάποια θετική δήδεν εξέλιξη...Σας πήρε όμως "χαμπάρι" ο κόσμος και στο τέλος , να το θυμάσαι: "ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΥΛΟ!"
Απλά πράγματα κ. Λαπαβίτσα:
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"...

...//...

Το πρόβλημα του Σύριζα σήμερα δεν είναι ούτε ορισμένοι βουλευτές του που αποφεύγουν τις σκληρές αποφάσεις και θέλουν να εμφανίζονται ως πιο αριστεροί από άλλους, ούτε η ύπαρξη ξεχωριστού κόμματος μέσα στο κόμμα. Δεν είναι δηλαδή ζήτημα ούτε ηθικής, ούτε οργάνωσης.  

Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτική στρατηγική με την οποία ο Σύριζα κέρδισε τις εκλογές και για ένα εξάμηνο διεξήγαγε τις διαπραγματεύσεις έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Το κόμμα χρειάζεται επειγόντως μια νέα στρατηγική, με την οποία θα μπορέσει να πάει τη χώρα μπροστά. Αυτό που κάνει τα πράγματα απείρως δυσκολότερα είναι ότι την ίδια στιγμή η οικονομία και η κοινωνία αποδιοργανώνονται ταχύτατα.