Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Πολλά τα λάθη σου Παναγιώτη Λαφαζάνη...

Γράφει ο μοναξερός
  • Εσύ τα έλεγες, δεν σε άκουγαν αλλά εσύ καθόοοοσουν...
  • Την "πολιτική υπαλληλία" πότε την πήρες χαμπάρι Παναγιώτη...(ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την  ΣΥΜΦΩΝΙΑ της  20ης Φλεβαρη, τις πράξεις Ν.Π. με τις οποίες στραγγίσατε τα διαθέσιμα των οργανισμών και των ταμείων για να πληρώσετε το Δ.Ν.Τ.  και άλλα πολλά...)
  • Έξω από το Ευρώ Παναγιώτη μου αλλά σχέδιο δεν είχες...ούτε φρόντισες να μάθεις αν άλλοι έχουν...
  • Για το χρέος και τα "κουρέματά σου" δεν έχεις ξεκάθαρες απαντήσεις  (ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ...) και οι απόψεις σου μάλλον   δείχνουν άνθρωπο με τρικυμία εν κρανίω...
  • Για την πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για πολιτική συνεργασία όλων των δυνάμεων που εξέφραζαν το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου και την δημιουργία ενός εναλλακτικού πόλου που θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί στην ληστοσυμμορία που λυμαίνεται τη χώρα ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ  ο κος Λιάτσος αλλα την απάντηση την ξέρουμε Παναγιώτη...ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. σου "έπεφτε βαρύ" λόγω πατριωτισμού...
ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

...//...

Καταιγιστικός ο λόγος που Παναγιώτη Λαφαζάνης που μίλησε για όλους για όλα σε μεταμεσονύχτια εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού «ΚΟΝΤΡΑ».
Ασχετα αν συμφωνεί κανένας ή όχι με τα λεγόμενα του επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» πρέπει να του αναγνωριστεί ότι απάντησε χωρίς υπεκφυγές στα ερωτήματα που του τέθηκαν.
Αναφέρθηκε στο ποιοι παράγοντες συνετέλεσαν ώστε το πολιτικό μόρφωμα της «ΛΑΕ» να υποστεί εκλογική ήττα, καυτηρίασε με δριμύτητα την ασκούμενη πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι η καινούργια πολιτική προσπάθεια στην οποία ηγείται, θα ανασυνταχτεί και θα περάσει στην επίθεση. Μπορεί να χάσαμε την μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο δήλωσε χαρακτηριστικά και προέβλεψε ότι σύντομα θα έχουμε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Wikileaks: Διέρρευσε η σκοτεινή συμφωνία TPP. Έρχεται η υπερκυβέρνηση των πολυεθνικών | Δείτε τα έγγραφα


Το Σύμφωνο Συνεργασίας των δύο πλευρών του Ειρηνικού (Trans-Pacific Parternship, TPP) θα επηρεάσει το 40% της παγκόσμιας οικονομίας. Τι προβλέπει για τα φάρμακα και τα δικαιώματα περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα αρχεία του Wikileaks

Όπερ και εγένετο. Οι λεπτομέρειες της "σκοτεινής" συμφωνίας έχουν αναρτηθεί αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Wikileaks.