Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ IN REM...


Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ IN REM

Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ, Δικηγόρου Αθηνών (ΑΜ ΔΣΑ 9698), Συγγραφέα […]

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

Με την παρρησία της από δεκαετίες, μάχιμης δικηγορίας και με την εκτίμηση και τον σεβασμό για το πρόσωπό σας, απευθύνω την παρούσα επιστολή μου.

Η ιδιότητά σας, σας παρέχει το δικαίωμα, μα κυρίως το καθήκον, να επαγρυπνείτε για την τήρηση της νομιμότητας, ήτοι κατά πρώτον του Συντάγματος της χώρας, των διεθνών συνθηκών, των νόμων και κατόπιν αυτών, των λοιπών Υπουργικών και άλλων αποφάσεων.

Όμως, εδώ και ένα χρόνο, θεσπίζονται διατάξεις, προδήλως αντισυνταγματικές, παράνομες και καταπιεστικές. Και δυστυχώς, κατά τρόπο ομοίως παράνομο, εφαρμόζονται από κρατικούς υπαλλήλους και λοιπούς παράγοντες.

Ενόψει αυτών, απευθύνω την παρούσα προς εσάς, μπροστά στις ταλαιπωρίες ιδίως των παιδιών, που προκαλούν άνθρωποι επιστημονικά ανερμάτιστοι και ψυχολογικά ασταθείς, καθώς και πολιτικοί-κυβερνητικοί παράγοντες που επιβάλλουν το μαστίγιο, αντί να πείθουν.

"ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ"...


Nίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Δεν πάνε καλά οι δουλειές!

Το μαγαζάκι παραπαίει! Από παντού μπάζει νερά.

Όχι νερά της βροχής, αλλά λύματα, από εκείνα που συνηθίζει, "κατ¨επιστήμην" να συλλέγει και να εξετάζει, ο επίσημος της κυβερνήσεως βοθροσυλλέκτης, ο  καθηγητής, σπουδαίου  πανεπιστημίου, ίνα ανακαλύψει ίχνη κορονοϊού. 

Να σημειωθεί ότι στο εκεί ανώτατο ίδρυμα, υφίσταται ειδικό τμήμα,  φέρον τον βαρύ τίτλο: "Ειδικό Τμήμα Ούρων και Κοπράνων! Αυτού του τμήματος, προϊσταται ο εν λόγω κύριος, ο οποίος ψαχουλεύει τα λύματα και τα μετατρέπει σε στατιστική!

Ο γράφων ευρισκόμενος, δυστυχώς, σε μέση ηλικία, ( είχε γενέθλια προχθές), δυσκολεύεται λιγάκι να θυμάται ονόματα, πολύ περισσότερο όταν τα άτομα που τα φέρουν, είναι, (όπως έλεγε ο πατέρας του) "άνευ σημασίας", ήτοι ανόητα.

Πράγματι οι μπερντέδες των εμβολίων, (εμβολιαστικά κέντρα), έχουν κεσάτια (αναδουλειές). Τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Τρίζει το σάπιο πάτωμα!

Θες ο φόβος, οι θρομβώσεις, τα εμφράγματα κ.τ.λ, και η "πελατεία" κόβει "ρόδα μυρωμένα"και μένουν καποιοι εγκάθετοι  γιατροί, νοσηλευτές, γραμματικοί, το κατακάθι των προθύμων.

Και αλυχτάει το σκυλολόϊ των "ειδικών", η αγέλη των "ασυλιούχων" , και φρουμάζει ο κ. Κικίλιας σαν ταύρος αστείρωτος, και γρούζει ο κ. Άδωνης σαν αγκρισμένος ημίονος και γρυλίζει ο κ. Χαρδαλιάς σαν Χαρδαλιάς κι ο κ. Μητσοτάκης σαν Μητσοτάκης! Και σφυρίζει ο κ.Τσιόδρας σαν την οχιά! (συγγνώμη από τις έχιδνες). Και σιωπά ο κ.Τσίπρας σαν Μουγκαλέξης και παχαίνει ο κ. Κουτσούμπας σαν οινομάγειρας της Βάρης.

Ναι παραπατάει το κατάστημα!

Γι αυτό απειλούν τους πολίτες. Αν ο κόσμος  συναινούσε, δεν θα κατέφευγαν στο μίσος και τον διχασμό. Ούτε τα γελοία και παράνομα « προνόμια» επαρκούν για να ικανοποιηθεί η τσέπη των αφεντικών τους. Γι αυτό επιχειρούν το πλέον φασιστικό μέτρο: την λεγόμενη υποχρεωτικότητα των εμβολίων, για την οποία  σωπαίνει εκκωφαντικά η « λαλίστατη» ( στα εύκολα) Αριστερά. 

Να θυμόμαστε πως αυτό που προτείνουν, την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, ακόμη και σε παιδιά, το είχε προτείνει προηγουμένως ο Χίτλερ και πιο πριν, άλλοι στον αγγλοσαξωνικό κόσμο, οι απολογητές τις πιο φρικτής, της πλέον τυραννικης απολυταρχίας.

Αλλά θα συνεχίσουμε....
ΠΗΓΗ: Απο το fb του συγγραφέα