Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

ΚΟΡΩΝΟΚΡΑΤΙΑ │ INVIQTA

Όταν γράφουμε σχόλια, προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί και με σεβασμό στους άλλους χρήστες. Να θυμόμαστε πως εδώ είμαστε για την έρευνα, την κριτική σκέψη και την ενημέρωση, όχι για να γίνονται καβγάδες.  Μηνύματα υβριστικά, θα διαγράφονται χωρίς δημοσίευση. Στην μικρή περίπτωση ύπαρξης απειλητικού μηνύματος, θα γίνεται αποστολή απευθείας στη Νομική ομάδα και από εκεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου και θα ακολουθείται η ανάλογη διαδικασία, όπως ορίζει ο νόμος.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Κάνοντας χρήση των άρθρων 5 & 14 του Ελληνικού Συντάγματος, η σειρά ¨ INVIQTA¨© θα ασκήσει κριτική με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης και της πληροφόρησης των συμπολιτών μας. 

Κράτος μπαμπούλας, εκβιαστής και δοσατζής...


Έλληνες: Από θεματοφύλακες πολιτισμού υγειονομικά πρεζόνια επί κορωνοϊού 

Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη

[Το κείμενο που ακολουθεί αφιερώνεται σε όλους τους δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους, διδάκτορες και μεταπτυχιακούς Ποινικού Δικαίου, καθώς και πτυχιούχους νομικής, οι οποίοι δίδουν την εντύπωση ότι ξέχασαν εν μια νυκτί τι διδάσκονταν κατά την Παλαιά Εποχή.]

///...///

Μεταφέροντας τα λόγια του Γιώργου Κατσίμπαλη, ο Οδυσσέας Ελύτης σημειώνει στα Ανοιχτά Χαρτιά (σελ. 357): 

«Για να πιάσει ο ορός του καινούργιου επάνω στο σώμα του δύστροπου και δύσπιστου Νεοέλληνα […] ένας τρόπος υπήρχε μονάχα: να γίνεται σιγά-σιγά και με δόσεις».

Στην εποχή του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας (όπως άλλωστε και οι περισσότερες ιατροφασιστικές κυβερνήσεις της Δύσης), για να εδραιώσει τις ριζοσπαστικές κοινωνικές αλλαγές που απαιτούσε δήθεν η αναχαίτιση του ιού, εφήρμοσε την δοκιμασμένη μέθοδο των δόσεων. Έτσι, στην αρχή λάνσαρε τις μάσκες, μετά εισήγαγε τα αυτοδιαγνωστικά τεστ και τώρα επιβάλλει την σύριγγα: ευθέως υποχρεωτικώς στους υγειονομικούς, εμμέσως υποχρεωτικώς σε όλους τους άλλους.