Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ 15/7 ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ...


ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα αντιμετωπίζει περίοδο Ιουλιανών. Ανάλογη με εκείνη του 1965. Τότε μέσα από 2 χρόνια κατευθυνόμενης πολιτικής ανωμαλίας οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην επτάχρονη αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.

Σήμερα, η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με τις δυνάμεις του γνωστού δεξιού κι αριστερού δωσιλογισμού οδηγεί τη χώρα σε νέα Ιουλιανά για να παγιωθεί το καθεστώς κατοχής της πατρίδας από τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους. Αν ολιγωρήσουμε θα επιτρέψουμε την επιβολή μιας νέας δικτατορίας στην Ελλάδα. Μιας και τέτοιες αποικιοκρατικές συμφωνίες παράδοσης μιας ολόκληρης χώρας, επιβάλλονται στους λαούς μόνο με στυγνές δικτατορικές μεθόδους.

Το μόνο εμπόδιο είναι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού που δεν τρόμαξε, δεν λύγισε και διατράνωσε το δικό της ΟΧΙ. Ήρθε αντιμέτωπη με ολόκληρο το καθεστώς που χρόνια τώρα βαραίνει την πατρίδα θανατερά. Ολόκληρο το σάπιο και τρισάθλιο καθεστώς πολιτικής, υποκουλτούρας, εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού και κρατικοδίαιτης αρπαχτής δεν κατόρθωσε να τρομοκρατήσει τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Ποιός είναι ρε παιδιά!!!

Απο την συνέντευξη Τσίπρα στην Ε.Ρ.Τ. χθές 14 Ιουλίου 2015


Τσίπρα σου κάναμε και μιά πρόταση...

Να πώς απαντά στον κ. Τσίπρα η ύπατη αρμοστεία ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.


Του Δημήτρη Καζάκη

Πώς χαρακτήριζε ανέκαθεν ο ελληνικός λαός έναν πρωθυπουργό που προδίδει την εμπιστοσύνη του και καταπατά τα δικαιώματα και την κυριαρχία της χώρας;

Το τι οφείλει να κάνει ένας Πρωθυπουργός που σέβεται τη δέσμευσή του απέναντι στο λαό που τον ψήφισε και τη χώρα του, ιδίως όταν δέχεται τελεσίγραφα, το περιγράφουν οι επιτετραμένοι της Ύπατης Αρμοστείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Διαβάστε:

"Κανείς δεν μπορεί να περιμένει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να παραιτηθεί από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προς εκείνους που τον εξέλεξαν με σαφή εντολή να διαπραγματευτεί μια δίκαιη λύση που δεν θα διαλύσει την ελληνική δημοκρατία και δεν θα οδηγήσει σε αύξηση της ανεργίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Η συνθηκολόγηση στο τελεσίγραφο για την επιβολή περαιτέρω μέτρων λιτότητας στον Ελληνικό πληθυσμό θα ήταν ασύμβατη με τη δημοκρατική εμπιστοσύνη προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό από το εκλογικό σώμα. Εκ φύσεως, κάθε κράτος έχει την ευθύνη να προστατεύει την ευημερία όλων των ατόμων που ζουν υπό τη δικαιοδοσία του. Αυτό περιλαμβάνει φορολογική και δημοσιονομική κυριαρχία και ρυθμιστικό χώρο που δεν μπορεί να χαλκευτεί από εξωτερικούς παράγοντες, είτε είναι κράτη, διακυβερνητικές οργανώσεις, είτε πιστωτές.

Το άρθρο 103 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών ορίζει ότι οι διατάξεις του Χάρτη κατισχύουν όλων των άλλων συνθηκών, ως εκ τούτου, καμία συνθήκη, ή συμφωνία δανείου δεν μπορεί να υποχρεώσει μια χώρα να παραβιάσει τα πολιτικά, πολιτιστικά, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα του πληθυσμού της, ούτε μπορεί μια σύμβαση δανείου να ακυρώσει την κυριαρχία ενός κράτους. Οποιαδήποτε συμφωνία που θα απαιτούσε μια τέτοια παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς εθιμικού δικαίου είναι contra bonos mores (αντίθετη με τα χρηστά ήθη) και συνεπώς άκυρη, σύμφωνα με το άρθ. 53 της Σύμβασης της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών.

Μια δημοκρατική και δίκαιη διεθνής τάξης απαιτεί ένα εμπορικό και οικονομικό καθεστώς που θα διευκολύνει την υλοποίηση του συνόλου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι διακυβερνητικές οργανώσεις πρέπει να προωθούν και σε καμία περίπτωση να εμποδίζουν την επίτευξη της πληρότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το εξωτερικό χρέος δεν αποτελεί δικαιολογία για να παρεκκλίνουν, ή να παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ή για να προκαλέσουν οπισθοδρόμηση κατά παράβαση των άρθρων 2 και 5 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα."