Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

BREXIT:Η αρχή του τέλους για τη μαφία των Βρυξελλών;;;


Νέος πόλος ισχύος Ελλάδας – Βρετανίας

Του Δημήτρη Καζάκη


«Η έξοδος των Βρετανών από την Ευρώπη είναι η απάντηση ότι μπορεί να φύγει και η Ελλάδα» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην «Δέσμευση» την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.
Ειδικότερα υπογράμμισε:
«Με βάση την Συνθήκη της Λισαβόνας παύουν όλες οι δεσμεύσεις του κράτους που αποχωρεί (οικονομικές – εμπορικές – πολιτικές) από την ΕΕ και ακολουθούν δύο χρόνια διαπραγματεύσεων με τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης. Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν οικονομικές, εμπορικές και πολικές συμφωνίες.
Εάν κάποια κράτη της Ευρώπης αντιδράσουν τότε η συμφωνία θα είναι υπέρ της Βρετανίας.Για την Ελλάδα δημιουργείται ένας νέος πόλος ισχύος για διακρατικές συμφωνίες με την Βρετανία και είναι πλέον εφικτή η έξοδός της από την ΕΕ.Από την πλευρά της Γαλλίας και της Γερμανίας ήδη συζητούν για νέα συνθήκη της Λισαβόνας όπου θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την έξοδο μιας χώρας από την Ευρώπη.
http://desmevsi.gr

Το ΕΠΑΜ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του Βρετανικού λαού
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του λαού της Μεγάλης Βρετανίας να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το βρετανικό δημοψήφισμα για την αποχώρηση από τη ΕΕ, με την μεγάλη -και απρόσμενη για πολλούς- συμμετοχή του απλού λαού και το τελικό αποτέλεσμα, αποτελεί ένα ισχυρό ράπισμα στους αλαζόνες των Βρυξελλών, στους τραπεζίτες και τους απανταχού υποτακτικούς τους.

Ο βρετανικός λαός απέδειξε πως ό,τι και να σχεδιάζεται στα παρασκήνια, πίσω από κλειστές πόρτες, από τις ολιγαρχίες σε βάρος των λαών είναι ανατρέψιμο και ότι το μέλλον βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των ίδιων των πολιτών, αρκεί οι ίδιοι να το θελήσουν.

By by europe!!!!!!!!!!!!