Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...


«…Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουν στη χώρα τους…»


Αδόλφος  Χίτλερ

ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
         Ιούνιος 2017
     ‘Eλληνες & Ελληνίδες Συμβολαιογράφοι

Ο Ελληνικός Λαός έχει αφήσει υπόλοιπα με την Ιστορία, τον οικονομικό δωσιλογισμό και το οργανωμένο έγκλημα των μαυραγοριτών  της ναζιστικής κατοχής. Με νωπή τη μνήμη και ζωντανές  ακόμα τις θύμισες,

Σας προειδοποιεί!

Προειδοποιεί τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες της, ότι δικαιώματα ιδιοκτησίας  θα αποκατασταθούν στους νόμιμους  ιδιοκτήτες τους όταν ο λαός ξεφορτωθεί το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα  και ανακτήσει την πατρίδα.
Και αυτή η στιγμή,  δεν είναι μακριά!
Εθνικό αίτημα και έργο απονομής ύψιστης  δικαιοσύνης θα είναι η ακύρωση των αγοραπωλησιών και επιστροφή όλων των περιουσιών που λεηλατήθηκαν κατά τη διάρκεια της μνημονιακής  κατοχής, όλων όσων  απωλέσθησαν, ή άλλαξαν χέρια,  είτε δυνάμει εντολών  που επέβαλαν οι Δανειστές,  είτε με φαινομενικά νόμιμη διεξαγωγή, ή, φαινομενικά εθελουσία  παραχώρηση.

Έλληνες και Ελληνίδες  Συμβολαιογράφοι


ΣΗΜΕΡΑ επικαλούμενοι τον πατριωτισμό σας  υποβάλουμε
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ

►Καλούμε σε συσπείρωση όλους τους έντιμους, πατριώτες  συμβολαιογράφους, αυτούς που δεν εμπλέκονται σε παραδικαστικά κυκλώματα,  αυτούς που  σέβονται τον ανυπαίτιο οφειλέτη,   
►να συμπαραταχθούν με τον ελληνικό λαό και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την λεηλασία της περιουσίας των ελλήνων από τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες τους, 

Θάνος Βερέμης, Η ονομασία των Σκοπίων


Τo ξαφνικό ενδιαφέρον των συμμάχων του ΝΑΤΟ για τα Βαλκάνια προκλήθηκε από την ανάμειξη της Ρωσίας στο Μαυροβούνιο και τώρα στην ΠΓΔΜ. Στις 5 Ιουνίου το ΝΑΤΟ έκανε δεκτό το Μαυροβούνιο ως μέλος έπειτα από φήμες για κίνημα υποκινούμενο από τον Πούτιν για να αποκλείσει την παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Σύμφωνα με τους Financial Times (12 Ιουνίου 2017) κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα στην ΠΓΔΜ. Η μακροχρόνια κυριαρχία του Ν. Γκρούεφσκι διευκόλυνε τις εθνικιστικές και αντιδυτικές επιλογές της κυβέρνησης.

Η νέα κυβέρνηση των Σοσιαλιστών του Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί τώρα να επανέλθει στην οδό του εκσυγχρονισμού που αναγκαστικά διέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ ως πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση ασφαλώς δεν διαθέτει την προϊστορία της προκατόχου (ιδιαίτερα του κ. Σαμαρά) στο ζήτημα της ονομασίας. Παρά τη διάθεση του κ. Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ να βρουν κάποια λύση στη διαφορά με την Ελλάδα, αντιλαμβάνονται ότι ο κ. Γκρούεφσκι, που εξακολουθεί να συγκεντρώνει περισσότερες σλαβομακεδονικές ψήφους, τους περιμένει στη γωνία για να τους καταγγείλει ως μειοδότες και όργανα ξένων δυνάμεων. Η σημερινή κυβέρνηση των Σκοπίων συνεπώς επιμένει ότι η όποια συμφωνία με την Ελλάδα θα τεθεί στη διακριτική ευχέρεια του λαού της χώρας.