Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Δ. Καζάκης:"Χρέος και Εθνικό νόμισμα"-cine STUDIO-Τετάρτη 27 Μαΐου 2015


Η οριστική και αμετάκλητη ρήξη με τους «θεσμούς»  της ευρωζώνης αλλά και της ευρωπαϊκής ένωσης, που διαμόρφωσαν καθεστώς κατοχής της χώρας και του λαού μας, είναι η μόνη διέξοδος , τόνισε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομικός αναλυτής και από τους ιδρυτές του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.) στην εξαιρετικά επιτυχημένη χθεσινή ομιλία του στο cine STUDIO στην Πλατεία Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας.

Η λύση-διέξοδος από την κρίση  έχει ως αναγκαία προϋπόθεση :
«την μονομερή διαγραφή του παράνομου, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, χρέους και την  μετάβαση σε Νέο Εθνικό Νόμισμα, με όρους όμως επωφελείς για την πλειοψηφία των πολιτών»
τόνισε  στην  ομιλία του  ο Δ. Καζάκης, και ανέλυσε διεξοδικά τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από την αποικιοκρατικού τύπου κηδεμονία που επιβλήθηκε, στα χρόνια των μνημονίων. Διέξοδος που δεν μπορεί να γίνει πράξη παρά μόνο αν ο λαός  αποφασίσει πλέον να διεκδικήσει αποφασιστικά και πέρα απο κομματικές παρωπίδες, πρώτα από όλα το δικαίωμα της Εθνικής του αυτοδιάθεσης και της μετάβασης σε καθεστώς πραγματικής Δημοκρατίας.
Ο Δ. Καζάκης απάντησε στο τέλος της εκδήλωσης στις ερωτήσεις του κοινού.


Φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο