Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "BREXIT"...

Μία ανάλυση και ενημέρωση για τις επιπτώσεις του "Brexit", 

Χωρίς  τίς άθλιες, τις ξεδιάντροπες και αντιεπιστημονικές ψευτιές και κινδυνολογίες της σύγχρονης ενορχηστρωμένης και λυσσασμένης προπαγάνδας... Ένα παράθυρο ανεξαρτησίας και κυριαρχίας των Βρεττανών στα δρώμενα,  ΣΤΗΝ και γιά ΤΗΝ Πατρίδα τους ΑΝΟΙΞΕ... 
Και να  ένα ερμητικά κλειστό δικό μας ανάλογο παράθυρο...! Δεν μένει παρά  να γυρίσουμε το πόμολο ΝΑ  ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ  ΤΟ  ΠΑΡΑΘΥΡΟ ... ΝΑ  ΜΠΕΙ  ΤΟ ΦΩΣ...  Στό χέρι μας είναι να το τολμήσουμε...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!
Α.Π.



......................................................

Πρόβες εμφυλίου με όρους φυλετισμού για να μην φύγει η Βρετανία από την ΕΕ.

Toυ Δημήτρη Καζάκη

Όσοι θέλουν να φύγουν από την ΕΕ είναι λαϊκιστές, ακροδεξιοί, εθνικιστές, φασίστες, ρατσιστές! Είναι γενικά τα τρία κακά της μοίρας τους! Έτσι μας λένε οι μοιρολογίστρες του νεοναζιστικού μορφώματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μάλιστα, ο τωρινός πρόεδρος της Γερμανίας, Γκάουκ, ο οποίος αναπολεί το αυτοκρατορικό μεγαλείο της Γερμανίας προ του πολέμου, δήλωσε ότι "απορεί" για το πώς είναι δυνατόν οι λαοί να προτιμούν το έθνος κράτος από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Έλα ντε, τα παλιοεθνίκια!

Υπάρχουν και οι Πατριώτες κ. πρωθυπουργέ...

Του Μιχάλη Αριδά*

Μας χόρτασε «μαργαριτάρια» ο πρωθυπουργός, στο διάγγελμά του για το Brexit. Δε γίνεται να τα πιάσω όλα, θα χρειαστώ ένα βιβλίο. Θα πιάσω κάποια από αυτά, που είναι εντελώς χαρακτηριστικά του ποιό ρόλο παίζει ο «ηγέτης» μας.

“Όλοι πρέπει να προβληματιστούμε, ποια είναι η αιτία της ευρωπαϊκής κρίσης; Ποιος ευθύνεται για τη διάδοση του εθνικισμού και της ακροδεξιάς που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των απομονωτιστών;” είπε ο πρωθυπουργός, διαβάζοντας το matrix απέναντί του.

Ανάμεσα στους παραδομένους αριστερούς που ανήκετε εσείς και τους ακροδεξιούς (αν και τελικά στην ουσία είστε το ίδιο), υπάρχουν και οι Πατριώτες. Αλλά που να ξέρετε εσείς αυτή τη λέξη κ. πρωθυπουργέ. Τι σχέση μπορεί να έχετε με τον Πατριωτισμό; Εσείς που μαζί με όλη σχεδόν την αντιπολίτευση, ψηφίσατε παραμονή Δεκαπενταύγουστου 2015, το νόμο 4336, στον οποίο αναφέρεται επί λέξει: 

«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους». Εσείς, που έχετε παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους «θεσμούς», που δίνετε λόγο στους ξένους επικυρίαρχους για το τι θα νομοθετεί η Ελληνική βουλή (γι’ αυτό οι 222 βουλευτές που το ψήφισαν είναι ο ορισμός του δωσίλογου), σιγά μη γνωρίζετε τι θα πει Πατριώτης. Άγνωστη λέξη για εσάς και ίσως αλλεργιογόνος για ένα ευρωπαϊστή σαν του λόγου σας.

The EU will treat Britain like Greece


By Matthew Holehouse, brussels 
26 JUNE 2016 • 3:40PM

I arrived in Brussels as the Daily Telegraph’s correspondent in early June, 2015. A fortnight later, Alexis Tsipras snubbed Brussels, and called a referendum on the third bailout that was designed to save the Eurozone from collapse.

The terms he was later given - €50bn of assets  sold and a de facto control of economic policy surrendered - were so harsh they were later denounced as a "coup".

It taught me two things: that in the cause of its salvation the European Union can be profoundly flexible and exceptionally brutal, and that events can swiftly take a momentum that is hard to control.
Nothing of that experience gives me hope for the years that now await our country.

Britain is almost certainly out the European Union

As far as Brussels is concerned, Britain has left.
At home on Friday morning, Britons were dumbstruck, agog at the result, or chuffed at having taught Brussels a lesson.
We now see street protests to overturn the result, internet petitions, suggestions that the UK or Scottish Parliament could revoke it or somehow make it go away. Westminster is occupied by Labour coups and Tory successions. Few seem to believe we are going.

Ο "φίλος της Ελλάδας" και το σύστημα αγυρτείας και απάτης που εκπροσωπεί.


Toυ Δημήτρη Καζάκη

Δεν ξέρω αν αισθανθήκατε εθνικά υπερήφανοι με την επίσκεψη του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ; Εγώ πάντως ένιωσα ρίγη εθνικής συγκίνησης μ' αυτόν τον "φίλο της Ελλάδας", όπως τον βάφτισε ο κ. Τσίπρας. Κι όντως δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο φίλο η Ελλάδα του Προκόπη Παυλόπουλου, του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και των υπολοίπων που παρέδωσαν τη χώρα και τον λαό της αμαχητί στα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Ας θυμηθούμε ότι "φίλος της Ελλάδας" είχε βαφτιστεί κι ο Γκέμπελς από τον δικτάτορα Μεταξά, όταν αυτός επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1936. "Φίλος της Ελλάδας" βαφτίστηκε και ο ίδιος ο Χίτλερ από τον Γεώργιο Τσολάκογλου, πρώτο δοσίλογο πρωθυπουργό της ναζιστικής κατοχής. Σύμπτωση; Κάθε άλλο.

Ο κ. Γιουνκέρ είναι ένα εξαίσιο δείγμα του Άρειου Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ανάλογο με εκείνο που αντιπροσώπευαν οι πολιτικοί πρόγονοι της ναζιστικής Ευρώπης. Μέθυσος σε τέτοιο βαθμό ώστε να τρεκλίζει όταν επισκέφτηκε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Κι αυτό είναι το λιγότερο.
Ανεπάγγελτος εκ πεποιθήσεως. Γόνος κομματάρχη του προπολεμικού κόμματος της δεξιάς στο Λουξεμβούργο. Στον πόλεμο ο πατήρ Γιουνκέρ πιστεύοντας στη νίκη του χιλιάχρονου Ράιχ κατατάχθηκε στα Waffen SS. Πολέμησε στο Ρωσικό μέτωπο συμμετέχοντας σε ηρωικότατες εκστρατείες καίγοντας χωριά και εκτελώντας μαζικά αμάχους. Με το αζημίωτο από το πλιάτσικο.