Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 14/6/2017)

Με 135 πλειστηριασμούς ακινήτων σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 16 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 12 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 29 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 56 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Καβάλα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Πέλλα, Πιερία, Φλώρινα, Αρτα, Θεσπρωτία, Λάρισα, Μαγνησία, Φθιώτιδα,Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Κορίνθια, Αργολίδα, Αχαΐα, Μεσσηνία, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίος, Ηράκλειο, Χανιά).

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου.

(Κάντε «κλικ» στην επάνω δεξιά γωνία του  πίνακα για μεγέθυνση)


Πηγή:http://www.dromosanoixtos.gr/2017/06/1462017.html