Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! Το εγγυάται "το κύρος" του "εκτελωνιστή της τρόϊκας"!!!


«Χθες είχαμε την έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Ο κύριος Στουρνάρας δεν θεωρείται ότι είναι φιλικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε πολιτικός αντίπαλων κυβερνήσεων. Λέει – με την ιδιότητα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας – ότι οι επιπτώσεις οι αρνητικές στην οικονομία, από τα capital controls, οι προβλέψεις που γινόντουσαν το καλοκαίρι δεν επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς. Ότι θα έχουμε ύφεση το πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά, δίνει στοιχεία και ενδείξεις – με το κύρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος – που δείχνουν ότι τα  πολύ δύσκολα είναι πίσω μας». 
Αυτά έλεγε προχθές στην εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ"  ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να μας πείσει πως «αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια» και πως «από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη και το 2017 και 2018 θα έχουμε μια σημαντική ανάπτυξη και μια μείωση της ανεργίας». 

Ακούστε το ηχητικό


Πριν από 32 μήνες, πάντως, ο κύριος Παπαδημούλης, είχε τελείως διαφορετική άποψη για τον σημερινό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Μιλώντας στην εκπομπή "Κυριακή με δράση"  (ΣΚΑΪ T.V.), στις 7 Απριλίου 2013, τη χρονική περίοδο που ο Γ.Στουρνάρας - με το κύρος του υπουργού Οικονομικών της χώρας – πραγματοποιούσε τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο σημερινός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον παρουσίαζε ως τον «άνθρωπο που στη συνείδηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων θεωρείται ο εκτελωνιστής των αιτημάτων της τρόικας προς την κυβέρνηση».