Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!....



Γράφει ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Είναι αλήθεια ότι ο λαός μας (και οι άλλοι λαοί),δέχεται πρωτόγνωρη επίθεση. Ξέρω τον "εχθρό" αλλά δεν τολμώ να πω, πως με το κλειδί μου του άνοιξα.

Δεν θα με σκότωνε, αν ο ίδιος δεν του έδινα το μαχαίρι. Μια από τις διαφορές της δημοκρατίας από τις ολιγαρχίες και τον πρώτο τους εξάδελφο, τον φασισμό, είναι ότι στις πρώτες ο δήμιος κραδαίνει το τσεκούρι, ενώ στην πρώτη, εγώ του βάζω στο χέρι τον πέλεκυ.

Δεν θα τολμούσαν οι Ρότσιλντ, Μόργκαν, ιδρύματα Κλίντον, Σόρος, Ροκφέλλερ, οι Σκούρες και τα λοιπά αρπακτικά "ανοιχτής θαλάσσης", αν δεν είχαν ελέγξει τη "δημοκρατία".

Γι αυτό παρατηρείται η "ανεξήγητη" σιγή όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης, οι ηγέτες της οποίας ανταγωνίζονταν ποιος θα γδύσει το μπράτσο του, να λάβει το " αγίασμα"(εμβόλιο) της πολυεθνικής. Μάλιστα ένας, ο παραδοσιακά αρειμάνιος, ζήτησε από την κυβέρνηση και από την ( όπισθεν αυτής) πολυεθνική," περισσότερα εμβόλια για τον λαό"!

Γι αυτό η σιωπή όλης της αντιπολίτευσης, όταν ο νομομαθής "λαγός  Μητσοτάκης ζήτησε από την Ε.Ε να στήσει το "πιστοποιητικό εμβολιασμού",που σημαίνει το "υποχρεωτικό του εμβολιασμού", κατά παράβαση διεθνών συνθηκών που προστατεύουν την αξιοπρέπεια του Ανθρώπου.

Γι αυτό η θλιβερή αντιπολίτευση άφησε εκτεθειμένο τον λαό, όταν ο "νομοτσελεμεντές" ψήφισε στη Βουλή τον εκτρωματικό "νόμο"4682/2020, που ύπουλα καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, δήθεν υπό όρους. Άπασα η αντιπολίτευση, που αύριο θα ζητήσει την ψήφο μου, με κράτησε και συνεχίζει να με κρατάει στο σκοτάδι, από ιδιοτέλεια ή αμορφωσιά (αδιάφορο).