Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Δηλώσεις μετανοίας ζητά τώρα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ.!!!!!!


Την καταγγείλαμε ΚΑΙ με προηγούμενες επιστολές μας, αλλά ΚΑΙ με τη "ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΞΗΣ" που δώσαμε χθες στη δημοσιότητα, και η οποία πολεμήθηκε ΚΑΙ αυτή με πρωτοφανείς μεθόδους. Η επιβεβαίωση για όλα όσα καταγγείλαμε δεν άργησε να έρθει αυτή τη φορά και τυπικά.

Η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ σε μια πρωτοφανή όσο και κατάπτυστη απόπειρα αναβίωσης  μεθόδων Μανιαδάκη , και μέσα σε ένα παραλήρημα απόλυτου εκφασισμού (τον οποίο επίσης έχουμε καταγγείλει), ζητά με επιστολή της «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ» από τα μέλη του, εγκαινιάζονταν ακόμη έναν πρωτοφανή πόλεμο με τις ψυχές των ανθρώπων, και έναν κατάπτυστο εκβιασμό συνειδήσεων.

Ένα τέτοιο mail ντροπής σταλμένο από την Οργανωτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ. έλαβε και ο συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Σφακιανάκης. Η απάντησή του όμως υπήρξε, άμεση, καταλυτική και πληρωμένη.

Συγχαρητήρια απ όλους εμάς στον αξιοπρεπή μας συναγωνιστή, που επιμένει να στέκεται όρθιος και να αποδίδει τα δέοντα με την απάντησή του.  Σας παραθέτουμε στη συνέχεια και την επιστολή που έλαβε ο συναγωνιστής, αλλά  και την απάντησή του και σε αυτό το ατόπημα, και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Ακολουθεί η απάντηση του Αλέξανδρου Σφακιανάκη

Απάντηση προς την... "επιστολή μετανοίας":

"Κύριοι θα έπρεπε να ντρέπεστε. Οι σκοποι του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τους εξαργυρώνετε σε φτηνά παιχνίδια συναισθηματικών πιεσεων και εκβιασμού συνειδήσεων..
Η συμμετοχή μου στο ΕΠΑΜ υπήρξε πράξη συνειδητή υπήρξε και η καταγγελτική μου στάση απέναντι σε όλα όσα κάνατε κουρελιάζοντας την αλήθεια το καταστατικό του και τις προσδοκίες μας...