Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

Μέ απλά λόγια ολη η ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αλήθεια για την μεγάλη ληστεία των Ελληνικών Τραπεζών.Ακούστε την...
Δημ. Καζάκης Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ.-Δημ. Καρούσος μέλος του Ε.Πα.Μ. στον e-roi.gr Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ας αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα για τους πρόσφυγες οι νεοναζί ηγέτες της ΕΕ.


Του Δημήτρη Καζάκη

Έκλεισε επί της αρχής η συμφωνία ανάμεσα ΕΕ και Τουρκία για τον έλεγχο της ροής των προσφύγων. Η ΕΕ μαζί με την Τουρκία αρνείται επίσημα να μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες ως τέτοιους, ώστε να μπορεί επιλεκτικά να χορηγεί άσυλο, να μπορεί να τους επιστρέφει πίσω και γενικά να τους μεταχειρίζεται κατά το δοκούν έξω από τις προβλέψεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, τις διεθνείς συμβάσεις και πρωτόκολλα. Τώρα πια οι πρόσφυγες θα βαφτίζονται παράνομοι μετανάστες και θα αντιμετωπίζονται ως "εισβολείς" έτσι ώστε να μπορούν να τους κρατούν σε στρατόπεδα κράτησης και να τους μεταχειρίζονται ως αλλοδαπούς χωρίς δικαιώματα.

Φυσικά η Ελλάδα θα είναι ο χώρος μετακομιδής των δύστυχων με σκοπό τη διαλογή για θέσεις επανεγκατάστασης (resettlement) από θέσεις μετεγκατάστασης (relocation), όπως ονομάζονταν παλιότερα. Η Ελλάδα λοιπόν συμφώνησε να μεταβληθεί σ' ένα τεράστιο στρατόπεδο κράτησης με πάνω από 30 hot spots και ευρεία διασπορά όσων κρίνονται -άγνωστο με ποια κριτήρια και από ποιόν- ότι πρέπει να εγκλωβιστούν στη χώρα. Οι υπόλοιποι θα επιστρέφουν στην Τουρκία, ανεξάρτητα από το αν θα είναι πρόσφυγες από τη Συρία, ή όχι.

Ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης το Σάββατο 19 Μαρτίου στον Βόλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ.  Δημήτρης Καζάκης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, με τίτλο «Νικάμε τον φόβο, έχουμε τη λύση», που διοργανώνει ο Τομέας Θεσσαλίας του Μετώπου, το ερχόμενο 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 6 μ.μ., στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος/ στοά Ηλία Καραπατή).

Στις 12.30 μ.μ. της ίδιας μέρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ. στο Βόλο (Γ. Καρτάλη 87-Χατζηαργύρη) στα τοπικά ΜΜΕ. Ο Δημήτρης Καζάκης θα συνοδεύεται από κλιμάκιο της Π.Γ. Στην ομιλία του θα προσεγγίσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσει διεξοδικά την λύση που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ. για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι έλληνες πολίτες. Μετά το τέλος των ομιλιών θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Από τον Τομέα Θεσσαλίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «η ολοκληρωτική επίθεση που δέχεται ο λαός μας σε κάθε πτυχή του κοινωνικού βίου, επιβάλλει τη συστράτευση κάθε δημοκράτη – πατριώτη σ’ έναν ανυποχώρητο αγώνα κατά του κατοχικού καθεστώτος, που απεργάζεται  την  παράδοση ολόκληρης της χώρας, που πάνω της οικοδομήθηκαν και κατοχυρώθηκαν η έννοια της Δημοκρατίας, και χύθηκε ποτάμι το αίματος για να θεμελιωθεί η λαϊκή κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία και να κατακτηθεί η λευτεριά».

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.