Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αθάνατο!!! Κ.Κ.Ε....


Όταν ο αρχισυντάκτης δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζει για το κύριο θέμα...



***


ΚΚΕ: Απίστευτο! Ένα Συνέδριο αφιερωμένο στην τρομοκρατία για τη δραχμή!!!

Αναρωτιούνται πολλοί στον κομμουνιστικό αριστερό χώρο αν άξιζε τον κόπο να διεξάγει το ΚΚΕ ένα ολόκληρο Συνέδριο αφιερωμένο, περίπου, στη ”μάχη” ενάντια στους οπορτουνιστές (βλέπε ΛΑ.Ε) και ιδιαιτέρως στην κατατρομοκράτηση του λαού με το ενδεχόμενο εθνικού νομίσματος.

Διότι, δυστυχώς, σε αυτές τις δυο κατευθύνσεις αφιερώθηκε στην πραγματικότητα το 20ο Συνέδριο.
Α, και στο ατσάλωμα του κόμματος για την επίτευξη τους...

Όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και το μεγάλο εγχώριο και πολυεθνικό κεφάλαιο, πρώτα απ’ όλα το χρηματοπιστωτικό, το οποίο είναι και η αιχμή του δόρατος, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και δικαίωσης, ακούγοντας τον Δημ. Κουτσούμπα να ισχυρίζεται με άνεση και περισσή αυτοπεποίθηση από το βήμα του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, ότι ”στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας (παρατηρείστε ότι συνειδητά αποφεύγει να μιλήσει για εθνικό νόμισμα ή έστω για δραχμή και αναφέρει τη διφορούμενη φράση ”αλλαγή νομίσματος”), το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία.

ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;; ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Παραφράζοντας τον ομώνυμο τίτλο μιας παλιάς Ελληνικής ταινίας με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο και με τίτλο από που πάνε για την χαβούζα θα αναρωτιέται αυτός ο λαός που πάμε να σωθούμε σε αυτήν την Ευρωπαϊκή τραπεζοχαβούζα που ετοιμάζεται να πετάξει στο δρόμο τους μισούς Ελληνες.

Με πρόσφατη απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη γίνεται πλήρη εναρμόνιση της τραπεζικής νομοθεσίας σχετικά με την τιτλοποίηση και πώληση των κόκκινων δανείων σε τρίτους.
Την ώρα που η οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα έχει πάρει μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων χρήματα για τις ζημιές των κόκκινων δανείων δεν καλεί τους δανειολήπτες να τους κουρέψει τα δάνεια τους την ώρα που οι εισπρακτικές αλωνίζουν και κάνουν ψυχολογικό πόλεμο οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στις αυτοκτονίες ετοιμάζεται η Ευρωπαϊκή τραπεζοχαβούζα να ξεπουλήσει όλα τα δάνεια στο 24% της ονομαστικής αξίας. Με τις ευλογίες και τις υπογραφές μια κυβέρνησης μαριονέτα ξεπουλημένων πρώην αριστερών και των συνεταίρων της εραστών της καρέκλας...

Δείτε και την σχετική απόφαση του κυρίου Στουρνάρα:



Πηγή:http://bankstersae.blogspot.gr/?view=classic