Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Οσο υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ υπάρχει ελπίδα...

 Ιατρείο του Καρδιολόγου

Τάσου Πανταζή 

Διάγουμε εποχή τρόμου, επιστημονικής φαντασίας. Η Ανθρωπότητα και η Πατρίδα μας, καταδυναστεύεται και παρουσιάζει συμπτωματολογία σήψης και αποσάρθρωσης.

Το εννοιολογικό περιεχόμενο των λέξεων και εν πολλοίς η αντιληπτικότητά του, είναι αλλοιωμένα, έως και πλήρως αντεστραμμένα, ως επί εποχής Βαβέλ, όπου η Λογική, εν πολλοίς, αποδέχεται και βαφτίζει  το κρέας ψάρι, τον Φασισμό Δημοκρατία, το Κακό Καλό, το Άρρωστο Υγιές και αντίστροφα.

Σε Παγκόσμιο επίπεδο οι Κρατικές Κυβερνήσεις, οριοθετημένες σε πλαίσια Παγκοσμιοποίησης,  φαίνεται πια απροκάλυπτα ότι χειραγωγούνται και ποδηγετούνται, από μια Παγκόσμια αναξιακή Χρηματο “Νομισματική” elit. Φαίνεται να βρισκόμαστε στο τελικό προσχεδιασμένο στάδιο, εγκαθίδρυσης Παγκόσμιας Δικτατορίας, απροκάλυπτα πλέον και βίαια, μέσω του περιβόητου παγκόσμιου reset. Υπάρχουν πάμπολλα επίσημα γραπτά και επίσημες δηλώσεις, των οραματιστών της Νέας Τάξης Α-Πραγμάτων του Ανθρώπου, και του πλήρως ελεγχομένου και καθοδηγουμένου Ασυναίσθητου Μετανθρωπισμού, με  Νέο, το  Άψυχο Ανθρωποειδές,  εις αντικατάστασιν του μέχρι σήμερα Ανθρώπου.

Στα πλαίσια αυτά, οι φορείς της τωρινής εξουσίας, εν τοις πράγμασι τυραννικής, με προσχηματισμούς ενδιαφέροντος, προάσπισης και φροντίδας της Υγείας του Πολίτη και της Τάξης, προσπαθούν να επιβάλουν Διεθνώς, Καθολικό εμβολιασμό και τον θέτουν, Βίαια Προϋπόθεση κι ανάγκη Ζωής κι Εργασίας, και ουσιαστικά Ύπαρξης. Τα επιβεβλημένα ως διαπιστευτήρια συμμόρφωσης και υποταγής εμβόλια, είναι σε πειραματική φάση, είναι γονιδιακά, αφορούν, σχετίζονται και παρεμβαίνουν πειραματικά, στην αρμονική αλληλοσυσχέτιση, αλληλεπίδραση και ισορροπία, του RNA και DNA, ενδεχομένως ως ξεκάρφωτη παράφωνη, καραμούζα του θεωρείου, σε κλασική  συναυλία,  και ουδεμία!!! σχέση έχουν με τα μέχρι τώρα γνωστά εμβόλια.

Διασπείρεται νυχθημερόν ο Τρόμος και Φόβος των Αόρατων Εχθρών, και επιδιώκεται ΠΑΡΑΛΟΓΑ, η εξαφάνιση ιών και μικροβίων, με τα οποία το Ανθρώπινο είδος, από γενέσεως του μέχρι σήμερα, συμβιώνει Αρμονικά, στον Φυσικό Εξελικτικό Κύκλο, της Ζωής και του Θανάτου του Υλικού σώματός μας, ενώ η Ψυχή μας διάγει ες αεί Αθάνατος. Σημειωτέον ότι θραύσματα αλληλουχίας πρωτεϊνών, του γονιδιώματος αυτών των ιών και μικροβίων, ενυπάρχουν σε ποσοστό 7 έως 10% στο Ανθρώπινο DNA μας και μάλιστα, αποτελούν προστατευτικό! και βοηθητικό! περιεχόμενο, στην Ανθρώπινή μας εξελικτική πορεία.  Ας σκεφτούμε στοιχειωδώς Λογικά, τα δισεκατομμύρια μικροβίων,  που επιπλέον των υπαρχόντων, χορηγούνται θεραπευτικά, με τα γνωστά προβιωτικά.

Η Ζωή ιδιαίτερα και ιστορικά, ημών των Ελλήνων, είναι πλήρως ταυτόσημη με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Επιλογής και Αυτοδιάθεσης. Αυτής της Ζωής, διατελώ Υποστηρικτής και Υπερασπιστής. Είμαι ΑΡΝΗΤΗΣ της Σκλαβιάς και Υποδούλωσης του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Η Κυβερνητική ετσιθελική απόφαση, με πρόσχημα την προστασία της Υγείας, της υποχρεωτικής και εκβιαστικής συμμετοχής του κάθε Πολίτη, οσονούπω ακόμα και των νηπίων!!! και βρεφών!!!, σε ένα δεδηλωμένο παγκόσμιο πείραμα, χορήγησης γονιδιακών ενέσεων, ουδεμιάν σχέσιν εχόντων με τα μέχρι τούδε γνωστά εμβόλια και αγνώστου περιεχομένου, μάλιστα με στρατό μεταφερομένου...Καταστρατηγεί και Κουρελιάζει τους Θεμελιώδεις Νόμους του Συντάγματος, και τους Κανόνες και Συμβάσεις του Διεθνούς Δικαίου, που προστατεύουν και κατοχυρώνουν τα Στοιχειώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα, του Σεβασμού, της Αξιοπρέπειας και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, με Αυτοδιάθεση, Ελεύθερη Επιλογή και Συναίνεση σε οποιαδήποτε Πράξη.

Με επίσημα στοιχεία του Αμερικανικού ΕΟΔΥ, του CDC, Μέχρι 30 Αυγούστου καταγράφηκαν 13.627 θάνατοι και 2.826.000 παρενέργιες. Στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό ΕΜΑ και μέχρι 18 Αυγούστου, καταγράφηκαν 21.766 θάνατοι και 2.074.000 παρενέργειες. Δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί, που πέθαναν, στο διπλανό δωμάτιο παρακολούθησης, αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ή αργότερα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, διότι ακόμα διερευνώνται αιτιολογικά. Σημειώνω ότι, μέχρι πρότινος οι 500 θάνατοι, ήταν αρκετοί για την απόσυρση κάποιου φαρμάκου ως επικινδύνου.

Σπουδαίοι, καταξιωμένοι Επιστήμονες Διεθνούς Κύρους, Καί με Βραβεία Νόμπελ,  Στοιχειοθετημένα συνιστούν, την Άμεση Διακοπή και Απόσυρση, των λεγομένων εμβολίων ως επικίνδυνα. 

Εξ αυτών και πολλών άλλων, επιστημονικών δεδομένων, αλλά και εκ της λαθροβιούσας απλής κοινής Λογικής, που έχω στην Επιστημονική Ιατρική Φαρέτρα της Γνώσης μου Και Κατά την Ιπποκράτεια Ελεύθερη Κρίση μου, Και την Θεμέλια Ιπποκράτεια  Αρχή του Ωφελέειν και Κυρίως του ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ,  

Κατ’ ουδένα τρόπο, ΔΕΝ παρέχω το σώμα μου, βορά, στο ανήκουστο και πρωτοφανές παγκόσμιο γονιδιακό και ού μόνον πείραμα,  Ούτε το Συστήνω σε Οποιονδήποτε Ασθενή,  πολλώ μάλλον σε Υγιή (εκτός αν ο ίδιος ιδία ευθύνη και βουλήσει για δικούς του λόγους επιθυμεί).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ Ούτε της Ζωής, Ούτε της Υγείας,  που επί 40 χρόνια υπηρετώ την Ιατρική, με πισθάγκωνα δεμένη θεώρηση, κρίση, επιλογή και Συνείδηση,  Δεν Είναι και Δεν Γίνεται. ΔΗΛΩΣΗ Συμμόρφωσης προς τας υποδείξεις, Δεν θα κάνω, Και Barcode Υποταγής, από τον Κυβερνητικό, λεγόμενο Ιατρικό Σύλλογο, Δεν θα πάρω.

Το Ιατρείο μου θα παραμείνει Κλειστό, μέχρι να αποκατασταθεί η Ευνομία και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΥΓ:

Όποιος κρίνει και χρειάζεται την Βοήθειά μου και τις Ιατρικές Γνώσεις μου,  Ευχαρίστως να μου τηλεφωνήσει και να του προσφέρω,  Ό,τι Καλύτερο μπορώ.

Αναστάσιος Πανταζής 
Καρδιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.