Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Δήμος λειτούργησε βάσει σχεδίου!

Όλη η αλήθεια για το γήπεδο της Α.Ε.Κ


επισημαίνει και αναλύει τα 5 βήματα που μαρτυρούν ότι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και προσωπικά ο Άρης Βασιλόπουλος δεν είχαν πραγματική πρόθεση να κάνουν διάλογο με την ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της. Το υποκριτικό «ναι μεν, αλλά…» και τα δεδομένα που δεν αφήνουν ουσιαστικά επιχειρήματα στους… αντιφρονούντες.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται πλέον και επίσημα απέναντι από την ΑΕΚ στην προσπάθειά της για την κατασκευή του γηπέδου της. Η κατάθεση προσφυγής στο ΣτΕ δίνει ουσιαστικά τέλος στις παλινωδίες, στα μισόλογα και στο θολό τοπίο που τεχνηέντως είχε δημιουργήσει η νέα δημοτική αρχή από την ημέρα της εκλογής της όσον αφορά τη θέση της για το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς».

Στην αρχή ο Άρης Βασιλόπουλος εξέφραζε την άποψή του… γενικά. Για το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ, για το δικαίωμά της να αποκτήσει ένα γήπεδο, για την ανάγκη σεβασμού στους νόμους και την προστασία του περιβάλλοντος, όμως επί της ουσίας έκανε σαν να μην έχει παρουσιαστεί ήδη ένα σχέδιο. Στην πορεία, άρχισε να εκφράζει πιο συγκεκριμένες ενστάσεις, αλλά με… υποσημειώσεις. Και εσχάτως έγινε ξεκάθαρος όσον αφορά τις διαφωνίες του, βάζοντας όμως πάντα στο κάδρο την ανάγκη… ουσιαστικού και ειλικρινούς διαλόγου με την επίσημη ΑΕΚ.

Στην… πράξη, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι δεν είχε πραγματική πρόθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ένωσης. Οι κινήσεις του μαρτυρούν κάτι εντελώς διαφορετικό: ότι είχε πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις του και οι κινήσεις του έγιναν βάσει σχεδίου! Αρκεί να δει κανείς τη σειρά των γεγονότων…

Το… χρονικό

1) Όταν κατατέθηκε η προσφυγή των 17 πολιτών στο ΣτΕ, την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος… έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν ήταν ενήμερος για τις προθέσεις τους και πως δεν έχει καμία σχέση μαζί τους (εκ των υστέρων αποδείχθηκε, βέβαια, το αντίθετο), συνεργάτες του απαντούσαν σε… υποστηρικτές της παράταξης που μουρμούριζαν για την απραξία του Δήμου πως η συγκεκριμένη νομική κίνηση δεν θεωρείτο η ενδεδειγμένη. Ότι, δηλαδή, ο καλύτερος δρόμος για την ακύρωση του νόμου 4277 δεν είναι η απευθείας προσβολή του στο ΣτΕ, αλλά η προσβολή μιας διοικητικής πράξης που θα βασίζεται στον συγκεκριμένο νόμο που πέρασε από τη Βουλή.


2) Όλως… τυχαίως, ενώ κανείς θα περίμενε ότι η πρώτη διοικητική πράξη που θα βασίζεται στον 4277 θα εκδίδονταν με επιδίωξη της ΑΕΚ (η άδεια οικοδομής για το γήπεδο), τελικά εκδόθηκε με κινήσεις του Δήμου. Η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε να… ξεθάψει μία μελέτη για την ανάπλαση του Άλσους, η οποία μάζευε σκόνη επί χρόνια στο συρτάρι και να την καταθέσει προς έγκριση στη Διεύθυνση Δασών. Όπως ήταν δεδομένο, η αίτηση απορρίφθηκε βάσει του νόμου 4277, καθώς η μελέτη συμπεριελάμβανε και τα 2,4 στρέμματα που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ.

3) Μόλις η διοίκηση του Δήμου πήρε στα χέρια της την απορριπτική απόφαση, πήγε το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Με στόχο να πάρει απόφαση το Δ.Σ. που θα εξουσιοδοτεί τον Άρη Βασιλόπουλο να προβεί σε κάθε απαραίτητη κίνηση προκειμένου να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μελέτη για την ανάπλαση του Άλσους. Με απλά λόγια, να προσφύγει στο ΣτΕ κατά του νόμου, η ύπαρξη του οποίου ανάγκασε την Διεύθυνση Δασών να την απορρίψει. Κι όταν το εν λόγω Δ.Σ. διεκόπη από τα επεισόδια (στις 22 Δεκεμβρίου), επανέφερε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση (30 του μηνός), τονίζοντας μάλιστα ότι έχει τη μορφή του κατεπείγοντος.

4) Μια ημέρα πριν από αυτό το Δ.Σ. (στις 29 Δεκεμβρίου), είχε προγραμματιστεί να γίνει μια συνάντηση του Δήμου με την επίσημη ΑΕΚ και τα στελέχη της «Δικέφαλος 1924». Η πρόσκληση είχε γίνει από την πλευρά του Άρη Βασιλόπουλου, όμως το ραντεβού ακυρώθηκε λίγες ώρες πριν (το μεσημέρι της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου). Ο Δήμος ισχυρίστηκε πως έπειτα από τα επεισόδια που είχαν γίνει «θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή μίας ήρεμης και γόνιμης συζήτησης για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ». Η δικαιολογία… έμπαζε από την πρώτη στιγμή. Για πολλούς λόγους, που έχουν αναλυθεί. Όμως, τώρα ακούγεται ως… ανέκδοτο. Διότι αν ο Δήμος ήθελε πραγματικά να γίνει μία γόνιμη συζήτηση με την ΑΕΚ για το γήπεδο, θα ήταν ανόητο να πιστέψει κανείς ότι θεωρούσε λάθος το… τάιμινγκ της προηγούμενης Δευτέρας και πίστευε ότι θα είναι καταλληλότερες οι συνθήκες μετά την… κατάθεση προσφυγής στο ΣτΕ!…

5) Η προσφυγή στο ΣτΕ κατατέθηκε με μεγάλη… φούρια. Η απόφαση για την κατάθεσή της ελήφθη δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, αφού πρώτα τα ΜΑΤ χρειάστηκε να απομακρύνουν –μόνο- τους οπαδούς της ΑΕΚ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου! Και κατατέθηκε τελικά μόλις τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου! Κινήσεις που έφεραν την Ένωση προ τετελεσμένων γεγονότων.


Δεν υπάρχουν επιχειρήματα

Τα γεγονότα, λοιπόν, μαρτυρούν ότι ο Άρης Βασιλόπουλος είχε προαποφασίσει να κηρύξει πόλεμο στην ΑΕΚ. Παρά τη ρητορική που αναπτύσσει στις… επιλεγμένες εμφανίσεις του (πάντα σε συγκεκριμένα, φίλα προσκείμενα, Μέσα) υπέρ του… δημοκρατικού διαλόγου, στην πραγματικότητα δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία συζήτησης με την πλευρά της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι προφανής: τα πραγματικά στοιχεία του πρότζεκτ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» δεν προσφέρουν ουσιαστικά επιχειρήματα στους αντιφρονούντες. Για την ακρίβεια, τους χαλούν το… τσιτάτο «θέλουμε το γήπεδο, αλλά…». Όσοι άκουσαν την ανάλυση των δεδομένων από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο στο Ζάππειο, έμειναν με την απορία «ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν κάποιοι με την κατασκευή του γηπέδου;». Κάτι που καταγράφηκε σχεδόν στο σύνολο του Τύπου την επομένη. Λογικό, από τη στιγμή που τα στοιχεία είναι… αμείλικτα.

- Δεν μπορεί να στηριχθεί η θεωρία του… πνεύμονα πρασίνου που «τραυματίζεται», τη στιγμή που βάσει του νόμου για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ θα κοπούν μόλις 52 δέντρα (εκ των οποίων τα περισσότερα είναι γερασμένα) και θα φυτευτούν 5.000 νέα δέντρα και θάμνοι. Δηλαδή, για κάθε ένα δέντρο που θα κοπεί θα φυτευτούν 100!

- Δεν γίνεται να σταθεί η… κατηγορία ότι η ΑΕΚ υφαρπάζει 2,4 στρέμματαδημόσιας περιουσίας, όταν η δημόσια έκταση που θα δημιουργήσει η υλοποίηση του έργου είναι πολλαπλάσια. Όπως προβλέπει ο νόμος, η «Αγια-Σοφιά» θα «πατήσει» σε 2,4 στρέμματα του Άλσους, εκ των οποίων το 1 στρέμμα ήταν ήδη μέρος του προηγούμενου γηπέδου (παράνομα, αλλά ήταν). Και η ΑΕΚ θα αναλάβει να αναδασώσει ίση έκταση εντός του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί κοινόχρηστος χώρος έκτασης 10 στρεμμάτων από την υπογειοποίηση του δρόμου, ενώ άλλα 4,5 στρέμματα που τώρα είναι γκαράζ για σκουπιδιάρικα, θα ξαναγίνουν Άλσος. Δηλαδή, το έργο παίρνει 2,4 στρέμματα και δίνει 2,4+10+4,5 στρέμματα!

- Ωστόσο, σκληρότερη απ’ όλα για τους αντιφρονούντες είναι η εικόνα (που αξίζει όσο χίλιες λέξεις). Οι φωτογραφίες που δείχνουν ποιο είναι το οικόπεδο της ΑΕΚ, πόση και ποια είναι η έκταση που της παραχωρήθηκε με τον νόμο 4277 και ποια είναι η αναλογία και των δύο σε σχέση με το σύνολο του Άλσους. Και αποδεικνύουν ότι καμία …οικολογική καταστροφή δεν συντελείται, ούτε αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του Άλσους.


Θέση-υποκρισία

Όσον αφορά τη θέση που εκφράζεται από τον Δήμο και κάποιους από τους πολίτες που προσέφυγαν μόνοι τους στο ΣτΕ «να φτιάξει η ΑΕΚ γήπεδο, αλλά στο οικόπεδο που είχε», είναι εντελώς υποκριτική. Η ΑΕΚ έχει εξηγήσει επαρκώς ότι με τα στάνταρ που ορίζονται σήμερα, το 2015, και όχι το… 1930, το σχέδιο που παρουσιάστηκε είναι το «ηπιότερο» που θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Και δεν το ισχυρίζεται μόνο η ΑΕΚ αυτό. Αξίζει να θυμηθεί κανείς μία στιχομυθία κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καθορίσει την τελική στάση του κόμματος στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει στη Βουλή τον νόμο για την «Αγια-Σοφιά» πάρθηκε με οριακή πλειοψηφία (12-9). Μάλιστα, έχει το δικό του ενδιαφέρον το γεγονός ότι πλέον ο Βασιλόπουλος έχει καταθέσει και επίσημα προσφυγή κατά ενός νόμου που ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά είχε ταχθεί υπέρ της ψήφισής του! Σε κάθε περίπτωση, σε εκείνη τη συνεδρίαση δεν είχε… πρωτοστατήσει ο Άρης Βασιλόπουλος στην προσπάθεια αλλαγής στάσης του κόμματος, αλλά ο… μέντοράς του, Θανάσης Μάλλιος (ηγετικό στέλεχος των «131»).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, ο κ. Μάλλιος (μαιευτήρας στο επάγγελμα) επιχειρηματολογούσε υπέρ της θέσης ότι η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει το γήπεδό της στο οικόπεδο που είχε. Τον λόγο τότε είχε πάρει η Θεανώ Φωτίου (καθηγήτρια πανεπιστημίου-πολεοδόμος και κατά πολλούς φαβορί για νέα ΥΠΕΚΑ σε πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), η οποία μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Και όταν… απηύδησε, έκλεισε την κουβέντα λέγοντας του: «Εντάξει, την άλλη εβδομάδα θα έρθω στο μαιευτήριο να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα»!

Να την ξεσπιτώσουν

Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ότι και οι ίδιοι που αναφέρουν τα περί κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ ακριβώς στην παλιά της έκταση, γνωρίζουν ότι πρόκειται για κάτι ανέφικτο. Γι’ αυτό και υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία με θέρμη. Γιατί στην ουσία εξυπηρετεί τον στόχο τους που είναι να μην επιστρέψει ποτέ η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανεξαρτήτως σχεδίων, όρων, προϋποθέσεων και νόμων! Άλλωστε, ένα εκ των ηγετικών στελεχών των 17 πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ το έγραψε στα… ίσια σε πρόσφατο άρθρο του σε τοπικό μέσο της Νέας Φιλαδέλφειας!

Μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι μόλις μπει φρένο στην υλοποίηση -και- αυτού του σχεδίου για την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ, θα πρέπει να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ακυρωθεί το παραχωρητήριο του 1934 προς το σωματείο και να πάρει ο Δήμος και την έκταση στην οποία έστεκε το «Νίκος Γκούμας» (!), προκειμένου να μην χρειάζεται κάθε τόσο να εναντιώνονται σε κάποιο νέο σχέδιο…


Ανακοίνωση ORIGINAL 21 προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μαζί μας ή απέναντι μας;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το τελευταίο διάστημα αναλάβαμε την πρωτοβουλία και δώσαμε το παρών σε δύο Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου
Ν. Φιλαδέλφειας ενώ πραγματοποιήσαμε και μία απ ευθείας συνάντηση με τον Δήμαρχο όπου διαπιστώσαμε ορισμένα πράγματα τα οποία θέλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η ποιο ξεκάθαρη διαπίστωση είναι ότι έχουμε απέναντι μας, εχθρό και πολέμιο του σχεδίου για τη δημιουργίας της «Αγιά Σοφιάς» στον ιστορικό χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας , τον Άρη Βασιλόπουλο, τον άνθρωπο που δυστυχώς μία μειοψηφία Φιλαδελφιωτών έχρισε Δήμαρχο της προσφυγικής γειτονιάς μας, που για κάθε ΕΝΩΣΙΤΗ, όπου και αν κατοικεί, είναι το σπίτι του. Ο νεόκοπος πολιτικός που βρήκε την ευκαιρία μέσω του ζωτικού ζητήματος της ομάδας μας να κάνει επαναστατική γυμναστική, εκτός από ανακόλουθος στις απόψεις του είναι και μεγάλος ψεύτης.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μας είπε ότι το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας που ψήφισε το καλοκαίρι η Βουλή, μέσω του περιβόητου άρθρου 82, ανοίγει την κερκόπορτα για να δοθούν τα άλση σε ιδιωτικά συμφέροντα. Ο δραστήριος «πολιτικός» βέβαια ξέχασε να μας πει ότι το άρθρο 82 (που μετά την απόσυρση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης από το νομοσχέδιο έγινε άρθρο 43) που ψηφίστηκε για να στηρίξει το άρθρο 81 που ενδιέφερε εμάς (έγινε άρθρο 42 για το ίδιο λόγο), καταργήθηκε μετά από μερικές ημέρες με την ψήφιση νέου νόμου (του 4280)ακριβώς για να μην μπορεί να γίνει αυτό για το οποίο ο «ευαισθητοποιημένος οικολογικά» Δήμαρχος μας εξέφρασε τους φόβους του (sic) ρίχνοντας την μπανανόφλουδα και όποιος την πατήσει.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μας είπε ότι σύμφωνα με μετρήσεις που έκανε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το παλιό γήπεδο καταλάμβανε 24 στρέμματα ενώ το νέο που προβλέπετε να δημιουργηθεί με το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» θα καταλαμβάνει 23,5 στρέμματα. Δηλαδή, ο τσακωμένος με την αλήθεια Δήμαρχος, επικοινωνεί προς τα έξω ότι το σχέδιο «Αγιά Σοφιά» είναι φαραωνικό και θα καταστρέψει το Άλσος γνωρίζοντας ότι κοροϊδεύει την κοινή γνώμη και κυρίως τους κατοίκους της Ν. Φιλαδέλφειας και εναντιώνεται σε ένα σχέδιο που προβλέπει ελάχιστους εμπορικούς χώρους οι οποίοι περιορίζονται σε ένα καφενείο, σε ένα παραδοσιακό κουρείο και σε ένα στιλβωτήριο !!! Ξεχνάει να αναφέρει ότι τα επιπλέον στρέμματα δίνονται στην ΑΕΚ όχι για να χτίσει πάνω σε αυτά ανύπαρκτα εμπορικά κέντρα αλλά για να αποσυμφοριστεί ο χώρος μπροστά από τις παρακείμενες κατοικίες της οδού Καππαδοκίας μεταφέροντας τα όρια του γηπέδου 17 μέτρα ανατολικά και 5 μέτρα βόρεια έτσι ώστε να δημιουργηθεί πεζόδρομος που θα κάνει ποιο ασφαλή τη λειτουργία του γηπέδου τις δύο φορές το μήνα που θα παίζει εκεί η ομάδα και θα διευκολύνει την πεζή πρόσβαση των επισκεπτών του Άλσους.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που κάλεσε άρον άρον Δημοτικό Συμβούλιο την προτελευταία ημέρα του χρόνου προκειμένου να προλάβει την προθεσμία υποβολής προσφυγής στο ΣτΕ εναντίον της απόφασης του Δασαρχείου (που αυτός ερμηνεύει ως διοικητική πράξη) να απορρίψει το αίτημα του για αναδάσωση και των 2,4 στρεμμάτων του Άλσους που παραχωρήθηκαν στην ΑΕΚ, ξεχνώντας όμως να αλλάξει την απόφαση που στις 23/10/2013 είχε ψηφίσει το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και με την οποία είχε εγκριθεί η επιστροφή στην ΑΕΚ της έκτασης που για πολλά χρόνια και εντελώς παράνομα καταλαμβάνουν και χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ τα δημοτικά απορριμματοφόρα πίσω από την παλιά Θύρα 21 (ο Δήμος δηλαδή ζητάει από το Δασαρχείο να κρίνει αναδασωτέα μία έκταση που από πέρυσι έχει αποφασίσει να μας επιστρέψει για να προστεθεί στο οικόπεδο μας, χωρίς να έχει πρώτα αναιρέσει αυτή την απόφαση !!!) . Αυτός ο «επαναστάτης» φρόντισε να καλέσει και τα «υπό κατάργηση» ΜΑΤ για να απομακρύνουν μόνο εμάς, τους «τραμπούκους» και «μπράβους «, από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδεικνύοντας τη φασιστική νοοτροπία τόσο του ίδιου όσο και των μελών της παράταξης του που κρυπτόμενοι πίσω από τις ασπίδες των μισητών κατά τα άλλα ματατζήδων και φορώντας βέβαια πάντα τις παλαιστινιακές μαντίλες τους, μας έκαναν χειρονομίες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που στη συνάντηση που είχαμε μαζί του μας εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των Ερασιτεχνικών τμημάτων μας επειδή το σχέδιο για την «Αγιά Σοφιά» δεν προβλέπει εγκαταστάσεις για τη στέγασή τους , όταν τα τμήματα αυτά ταλαιπωρούντε διαρκώς αναζητώντας έδρα για αγώνες και προπονήσεις και συναντούν την επανηλλειμένη άρνηση του Δήμου να συμβάλει στη λύση του προβλήματος. Το μίσος τους για την ΑΕΚ τους κάνει να φτάνουν στο σημείο να απειλούν ότι θα προσφύγουν εναντίον του παραχωρητηρίου του οικοπέδου μας που εκδόθηκε το 1934 και θα ζητήσουν την ανάκληση του, χρησιμοποιώντας ως επιχειρήματα αυτά που αναφέρει για τη στέγαση όλων των τμημάτων !!!

Πρόκειται για τον άνθρωπο που η «οικολογική του ευαισθησία » χτυπάει κόκκινο για το θέμα του γηπέδου μας αλλά για το καθόλα παράνομο κτίσμα του Κεντάυρου εξαγγέλλει ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία τακτοποίησης και νομιμοποίησης του (και δεν είναι μόνο η καφετέρια Κένταυρος παράνομα χτισμένη μέσα στο Άλσος).

Ο ανθρωπάκος αυτός και η παράταξη του που μας είπαν τα παραπάνω ψηφίστηκαν και είναι δημοτική αρχή με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε πλέον η ώρα που το κόμμα τους θα πρέπει να πάρει θέση και να μας πει αν στηρίζει τον απίθανο αυτό τύπο με τα ψέματα και τις παλινωδίες του. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών να ξεκαθαρίσει, χωρίς γενικότητες του τύπου «όλοι θέλουμε να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ», αν ερχόμενος στην εξουσία θα καταργήσει το νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, όπως ο απίθανος Βασιλόπουλος υπονόησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, για να γνωρίζει και ο κάθε ΑΕΚΤΖΗΣ ψηφοφόρος τι θα ψηφίσει. Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες και όλοι θα ψηφίσουμε για τη ζωή μας και επειδή η δική μας ζωή είναι η ΑΕΚ, θα πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι πρόκειται να κάνει το κόμμα αυτό για το θέμα του γηπέδου μας.

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΠΛΕ ΕΝΩΣΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 62 CLUBS ΤΗΣ ORIGINAL ΑΛΛΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ .

ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ORIGINAL 21

Πηγή:http://seisaxthia.wordpress.com/
(μέσω http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/football-league/aek/article/5105/o-dimos-leitourgise-vasei-shediou/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.