Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο πράκτορας επί μισθώσει ξέρει μόνο από ψεύδη και συκοφαντίες

Του Δημήτρη Καζάκη

Όταν έχεις υιοθετήσει επίσημα την ιδεολογία των πρακτόρων του Μανιαδάκη και της Κομαντατούρ της ναζιστικής κατοχής είναι λογικό να ασκείσαι με προβοκατόρικα δημοσιεύματα. Έτσι ο Ριζοσπάστης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το ποιόν αυτών που τον διοικούν. Σε σημερινό του ανώνυμο δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι το ΕΠΑΜ "του Δ. Καζάκη" προχωρά σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Παρά την επίσημη διάψευση του ίδιου του ΕΠΑΜ.

Πειστήριο της συνεργασίας αναφέρει την υποψηφιότητα Γ. Χριστοφορίδη, εκδότη του Χωνιού, που κατά τον Ριζοσπάστη, είναι η εφημερίδα που "εκφράζει τις θέσεις του ΕΠΑΜ". Δεν έχει καμιά σημασία το γεγονός ότι ο Γ. Χριστοφορίδης δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΕΠΑΜ, ούτε το γεγονός ότι το Χωνί δεν είναι παρά μια αντιμνημονιακή εφημερίδα και επίσης δεν έχει σχέση οργανωτική ή πολιτική με το ΕΠΑΜ.

Τι να πει κανείς; Ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή αυτοί κινούνται στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο, νομίζουν ότι έτσι κινείται και το ΕΠΑΜ; Πάντως είναι εντυπωσιακό πόσο τρέμουν την ανοιχτή αντιπαράθεση, δημόσια και μπροστά στον κόσμο. Κι έτσι καταφεύγουν στο ψέμμα. Το ψέμμα είναι σήμα κατατεθέν για δαύτους. 

Ειλικρινά πάντως ακόμη κι εμένα που ξέρω προσωπικά τι κουμάσια είναι και για ποιους δουλεύουν, με εντυπωσιάζει η ασφαλίτικη νοοτροπία και πρακτική της εν λόγω εφημερίδας και των καθοδηγητών της. Άλλωστε γι' αυτό επιδοτούνται αδρά από το επίσημο καθεστώς. Είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι του καθεστώτος κατοχής για να κρατά διαιρεμένο και υποδουλωμένο τον λαό.

Πηγή:http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2015/01/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.