Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο.. δημοκράτης


Του Tom Papatolis

Την εικόνα του άρθρου την έβγαλα με το κινητό μου κατά την παραμονή μου στην Αθήνα. Τολμούν οι βιαστές να κατηγορούν τη βιασθείσα για προσβολή του θεσμού της δημοκρατίας και του πολιτεύματος. Οι κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία (όχι μόνο η μήνυση Αντωνίου της οποίας τα στοιχεία κρίθηκαν βάσιμα από τη Βουλή πριν χωθούν σε συρτάρι αλλά και άλλων που ακολούθησαν) τολμούν να μιλούν για προσβολή του θεσμού της δημοκρατίας. Μόνο η εικόνα του άρθρου αποτελεί προσβολή του θεσμού της Βουλής. Το σπίτι της δημοκρατίας πίσω από κάγκελα.

Η εγκληματική οργάνωση που θα έπρεπε να δικαστεί βάσει το νέου τρομονόμου διοικεί τη χώρα. Οι καταπατητές του συνόλου του Συντάγματος. Το σύνολο των νομοσχεδίων, τροπολογιών και διατάξεων που ψηφίστηκαν μετά την υπογραφή του 1ου μνημονίου είναι άκυρα. Κάθε νόμος που απορρέει από διεθνή συμφωνία απαιτεί την ψήφιση από τα 2/3 της Βουλής.

Γιωργάκη όταν υπέγραφες την εθνική προδοσία δεν ρώτησες τον κορυφαίο σύμβουλο του μπαμπά σου Συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη; Η εγκληματική οργάνωση που άνοιξε 600 κεφάλια στο Σύνταγμα (28 και 29 Ιούνη 2011) μπλοκάροντας ακόμα και την πρόσβαση των ασθενοφόρων και γιατρών, οι δολοφόνοι χιλιάδων πολιτών αυτοκτονώντας τους εμμέσως οδηγώντας τους συνειδητά στην εξαθλίωση.

Είναι δυνατόν άνθρωποι που θα έπρεπε να σαπίζουν στις φυλακές να τολμούν να απειλούν απλούς πολίτες με 10 χρόνια φυλακή για κάποιο γραφικό στο photoshop;

Ο νέος ποινικός κώδικας θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Στο Aachen είμαστε μια κοινότητα 3.800 Ελλήνων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άνθρωποι υπάρχουν στην κοινότητα αυτή. Αλήθεια πιστεύετε ότι δεν θα σας ξεσκίσουν πατόκορφα αν τολμήσετε να κλείσετε έστω και έναν Έλληνα φυλακή γιατί αντιδρά στην εξαθλίωση και την άλωση της χώρας του;

Αλήθεια είστε ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ;

(Αγαπητέ φίλε, να σας θυμίσω πως, μετά την χρεοκοπία και τις διαδηλώσεις, στη χώρα μας έγιναν εκλογές. Οι ένοχοι πολιτικοί εκφράζουν αρκετά μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων. Ο περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν καν τι είναι δημοκρατία. Στην επόμενη επίσκεψή σας στην Ελλάδα, ρωτήστε τυχαίους ανθρώπους τι είναι δημοκρατία. Θα εκπλαγείτε από τις απαντήσεις. Και θα καταλάβετε πως υπάρχουν πιο βλάκες από τους πολιτικούς. Οι αντιδράσεις από τους Έλληνες του εξωτερικού δεν φοβίζουν την κυβέρνηση. Την φόβιζαν όταν ήταν εδώ. Έκανα μια παρέμβαση στο κείμενό σας και διόρθωσα τους «ασκούς του Αιόλου» γιατί έναν ασκό είχε ο Αίολος. Να είστε καλά.)

πηγή – πιτσιρίκος

Πηγή:http://eleutheriellada.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.