Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΠΕΡΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ 1.


Γράφει ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

ΠΕΡΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ 1.

Επειδή ορισμένοι "ελαφρείς" υπερπηδούν τα νομικά εμπόδια που αποκλείουν το "υποχρεωτικό" των εμβολίων (απάντων, όχι μόνο των τωρινών για τα οποία οι "αρμόδιοι"δεν ξέρουν τίποτα), καθώς και τα αντίστοιχα που εμποδίζουν το γενικευμένο του εμβολιασμού, πλην ρητών εξαιρέσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε τα εξής:

1) Ο εμβολιασμός (όπως και η μασκοφορία) αποτελεί ιατρική πράξη και πραγματοποιείται μόνο με τη "ελεύθερη συναίνεση" (όχι μεταγενέστερη έγκριση) του "ενδιαφερομένου" (όχι του απειλουμένου, πεπλανημένου ή εξαπατημένου). Τούτο προκύπτει από το "μοναδικό νομικά,δεσμευτικό κείμενο για την προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τομέα της βιοϊατρικής που είναι η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική, γνωστή ως "Σύμβαση του Οβιέδο".(αρθρο 5 κυρίως κ.α), το "Δεκάλογο της Νυρεμβέργης", , την "Διακήρυξη της Ουνέσκο για την προστασία του γονιδιώματος, κ.α.

2) Προϋπόθεση ισχύος της ανωτέρω συναίνεσης είναι να μην δίδεται κατόπιν απειλής (βλ΄ανωτέρω διατάξεις και  άρ. 12 παρ 2, Κωδ. Ιατρ. Δεοντολογ.), π.χ μη εγγραφή σε σχολείο, όχι ταξίδι, όχι είσοδος σε χώρο εργασίας κλπ) ή  εξαπάτησης η άλλης αντίστοιχης πράξης..

3) Βάση και θεμελιώδης Αρχή, αποτελεί ο  σεβασμός της ανθρώπινης Αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, "που πρέπει να διέπουν τις ιατρικές αποφάσεις και πρακτικές για την αντιμετώπιση και της παρούσας κρίσης" (βλ.από 14 Απριλίου 2020 Δήλωση της Επιτροπής Βιοηθικής του Συμβουλίου της Ευρώπης. και την πλήρη και εμπεριστατωμένη μελέτη της κ.Νέλλης Ψαρρού, Πολ. Επιστήμονος).

4) Η ανωτέρω αναφορές, όπως δείξαμε, αφορούν όλα τα είδη εμβολιασμού, πολύ περισσότερο τον απαράδεκτο τυχόν υποχρεωτικό εμβολιασμό για τη νόσο covid-19 . Τούτο διότι τα εμβόλια αυτά είναι νέας τεχνολογίας και αδοκίμαστα (τεχν mRNA), και συνεπώς απαιτείτο χρονοβόρα έρευνα που δεν έγινε , με πρόφαση την έκρηξη της "πανδημίας" και στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους, με πειραματόζωα πλέον τους ίδιους τους ανύποπτους  πολίτες.

5) Οι ελαφρόμυαλοι, (δυστυχώς και γιατροί), ισχυρίζονται πως όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Αγνοούν ή δολίως αποκρύπτουν ότι, ναι μεν υπάρχουν σε όλα παρενέργειες, αλλά, τουλάχιστον,  έχουν σε μεγάλο ποσοστό μελετηθεί και κυρίως έχουν τηρηθεί τα νόμιμα. Εδώ, αντιθέτως,  όπως προκύπτει από δημόσια έγγραφα (και ιδιωτικά των παραγωγών εταιριών), οι παρενέργειες δεν είναι ακόμη γνωστές και είναι "υπό διερεύνηση". Και το σπουδαιότερο: Τα συγκεκριμένα εμβόλια έχουν "άδεια υπό προϋποθέσεις"!( Conditional Marketing Authorization , Emergency Use Authorization), και όχι την γνωστή άδεια των λοιπών φαρμάκων,(βλ. και ιστοσελίδα ΕΟΦ).

6) Στην ιστοσελίδα μιας των παραγωγών εταιριών αυτό δηλώνεται με ακρίβεια και σαφήνεια, προκειμένου να μην θεμελιωθούν αγωγές σε βάρος της, μεταφέροντας την ευθύνη στους "ανεύθυνους" πολιτικούς που κάνουν πως αγνοούν. Στο τέλος , όπως πάει, θα την πληρώνουν αρκετοί γιατροί, που δεν κατανοούν ότι το ζήτημα πια δεν είναι ιατρικό και  είναι πολύ πιο επικίνδυνο από την αυτάρεσκη "παντογνωσία" τους . Λέει, λοιπόν, η σεβαστή μας εταιρία, στο ενημερωτικό της δελτίο, ότι το εμβόλιο "δεν θεωρείται εγκεκριμένο, η χρήση του είναι ερευνητική και η αποτελεσματικότητα και ασφάλειά του δεν έχουν θεμελιωθεί".

7) Μιλάμε συνεπώς, για "άδεια υπό πίεση". Αυτό δεν σημαίνει ότι  το εμβόλιο είναι , κατ ανάγκη κακό. Σημαίνει, όμως, ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι αδιανόητο να πιεστεί πολίτης να εμβολιαστεί "με απειλή ή δέλεαρ".

8) Αν τούτο συμβεί,  έχουμε επιβολή ιατρικής πράξης,όπως έπρατταν οι Ναζί, και επομένως η επιβολή αυτή συνιστά , με βάση τις ανωτέρω διατάξεις, βασανιστήριο,  με τις εντεύθεν συνέπειες!

Πηγή: Απο την σελίδα του συγγραφέα στο φβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.