Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ..

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ...

Η Τράπεζα της Ελλάδος αυτή την παρασκευή διοργανώνει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της. 
Οπου θα επικυρώσει τις λογιστικές καταστάσεις για το 2016..Να υποθέσουμε πως στην εν λόγω γενική συνέλευση θα προσέλθουν κάποια στιγμή και οι κρυφοί μέτοχοι της ΤτΕ για να μάθει και ο Ελληνικός λαός σε ποιον ανήκει τελικά. 

Να υποθέσουμε πως στην εν λόγω ΓΣ θα παρευρεθεί και εκπρόσωπος του Ελληνικού δημοσίου όπου θα βάλει την υπογραφή του στην έγκριση των αποτελεσμάτων; Γιατί εάν βάλει την υπογραφή του σίγουρα θα πρέπει να δει πως η ΤτΕ αυτή την στιγμή που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση ο κεντρικός τραπεζίτης έχει στην κατοχή του αξιόγραφα κρατών της ΕΕ ύψους 57 δις ευρώ. Εάν βάλει την υπογραφή του θα πρέπει να έχει δει πως μέσα σε ένα χρόνο ο κεντρικός τραπεζίτης ψώνισε μέσω του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης 22 δις ομόλογα..Την ώρα που η μαριονέτα πρωθυπουργός παρακαλά τον κεντρικό τραπεζίτη να εντάξει την χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης ο Ελληνας κεντρικός τραπεζίτης ψωνίζει με Ελληνικό χρήμα ομόλογα άλλων χωρών.

Επίσης θα πρέπει να δει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού δημοσίου και του υπουργείου οικονομικών πως αυτή η πράξη του κεντρικού τραπεζίτη μείωσε την έκθεση της ΤτΕ προς τον target2 ίσης αξίας ποσό και απομειώνει το μεγάλο όπλο της χώρας στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης και στον εκβιασμό περί εξόδου από το ευρώ.

Επίσης θα πρέπει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού δημοσίου να καλέσει τον εισαγγελέα για να πάει τον Στουρνάρα μέσα μια και σε περίοδο capital control αυτός μετέφερε 22 δις εκτός χώρας.

Οποιος εκ των εκπροσώπων της κυβέρνησης βάλει την υπογραφή του θα κριθεί συνένοχος στις παραβιάσεις του κεντρικού τραπεζίτη και θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος έναντι της δικαιοσύνης...


Εδώ και το σχετικό δελτίο τύπου της ΤτΕEδώ και ο σχετικός λογαριασμός της ΤτΕ που αποτυπώνει πλήρως το μέγεθος της τραπεζική απάτης και των εγκλημάτων του κεντρικού τραπεζίτη μια και αυτή την στιγμή έχει στην κατοχή του 57 δις ομόλογα ξένων χωρών και την ίδια ώρα απαιτεί νέα μνημόνια:


και εδώ η αντίστοιχη μείωση του target2 έναντι της ΕΚΤ που είναι ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα εκ μέρους του κυρίου Στουρνάρα:


Οσο για την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης θα πρέπει να μας πει ο κεντρικός τραπεζίτης ποιος αποφάσισε για την αύξηση των δαπανών μισθοδοσίας αυτού και των υπαλλήλων της ΤτΕ όταν την ίδια ώρα απαιτεί την μείωση μισθών και συντάξεων. θα πρέπει επίσης να μας πει γιατί αύξησε τις δαπάνες του εποπτικού ελέγχου των εμπορικών τραπεζών όταν οι χορηγήσεις που παρέχουν προς την οικονομία βαίνουν μειούμενες τα τελευταία έξι χρόνια.

Θα πρέπει επίσης ο κεντρικός τραπεζίτης να μας πει γιατί εγγράφει στον ισολογισμό της ΤτΕ προβλέψεις ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ και δεν τα αποδίδει στο Ελληνικό δημόσιο τι φοβάται κανόνι των εμπορικών τραπεζών;


ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ

Πηγή:http://bankstersae.blogspot.com/2017/02/blog-post_42.html

Ο ισολογισμός της ΤΤΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.