Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Δημήτρης Καζάκης στο Extra Channel γιά 48min...

Ε.ΠΑ.Μ. - Ο Δημήτρης Καζάκης στο EXTRA - 10 Οκτ 2016

Η πορεία του Ε.ΠΑ.Μ. και η προοπτική του, στηρίζονται στην βάση των θεμελιωδών στοιχείων της πολιτικής συμφωνίας που έχει ξεκινήσει το Μέτωπο, για την λύτρωση της xώρας και του έθνους από τα οικονομικά δεσμά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος στόχος είναι ν' απελευθερωθεί η χώρα, όντας πλέον συνειδητοποιημένη η νέα κατοχή κι από τους έως πρότινος αμφισβητίες.

Ενδεχομένως μάλιστα ο ιστορικός του μέλλοντος να καταγράψει πως το τωρινό καθεστώς κατοχής είναι χειρότερο και πιο στυγνό από το παλαιό ναζιστικό, καθώς εκτελείται με σύγχρονα οικονομικά μέσα, τα οποία εν τέλει στην πράξη αποδεικνύονται μακράν πιο ύπουλα και αργόσυρτα, πιο... σαδιστικά από τα πολεμικά μέσα.

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 22.00 στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA, o Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης συζήτησε με τον δημοσιογράφο Μάριο Γκότζια στην νέα εκπομπή του «Τα Εν Δήμω», όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αναπτύσοντας, ταυτόχρονα, τις θέσεις του Μετώπου και τις λύσεις που προτείνει σχετικά την αδιέξοδη Ελληνική πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.