Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Λαφαζάνης, Ζωίτσα, Λαπαβίτσας, Ρινάλντι, κτλ. «ήταν όλοι τους καθάρματα»...


Toυ Κωστή Ανετάκη

Δεν ξέρω αν ο Ρούντι Ρινάλντι έπαθε το σύνδρομο του κουρέα του βασιλιά Μίδα, που όσο κι αν το καταπίεζε, είχε ανάγκη εσώτερη να φωνάξει την αλήθεια, ότι «ο βασιλιάς Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου» ή αν ο ηγέτης της ΚΟΕ πίστεψε απλώς ότι ένας χρόνος λούφας και παραλλαγής, εκτός του κυνοβουλευτικού συστήματος, αποτελεί κολυμπήθρα του Σιλωάμ και Κρήνη της Αγια-Σοφιάς κι ότι μπορεί να καρφώνει τους πρώην συντρόφους του, μένοντας ο ίδιος στο απυρόβλητο.

Όπως και να ‘χει, δεν άντεξε και ξέρασε την αλήθεια που όλοι υποψιαζόμασταν αλλά δεν είχαμε στοιχεία για να την αποδείξουμε: Όλοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζαν τις πραγματικές προθέσεις του αρχιπροδότη Τσίπρα, πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Μάλιστα το έκαναν θέμα κι ο Τσίπρας τους απάντησε: «Άσχημη περιόδο διαλέξατε να διαφωνήσετε…» Κι αυτοί όχι μόνο δε σηκώθηκαν να φύγουν, όχι μονάχα δεν κατάγγειλαν την αγυρτία, αλλά κατέβηκαν στις εκλογές μαζί του, για να εκλέξει ο καθένας όσους βολευτές μπορούσε. Λέγοντας ανενδοίαστα ότι «θα σκίσουνε τα μνημόνια μ’ έναν νόμο κλπ».

Κι ύστερα έπεσαν όλοι τους απ’ τα σύννεφα. Ο Λαφαζάνης, η Ζωΐτσα, ο Λαπαβίτσας, ο Ρινάλντι, όλοι οι τίμιοι αριστεροί, που σήμερα έχουνε το θράσος να μιλάνε ακόμα για σκίσιμο των μνημονίων (οι περισσότεροι μάλιστα, χωρίς ρήξη με την ΕΕ!!).

Αποδεικνύεται πλέον, πέρα από κάθε λογική αμφιβολία, ότι «ήταν όλοι τους καθάρματα». Αυτοί που έφυγαν απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ όψιμα, αφού πρώτα στήριξαν το έγκλημα του Τσίπρα, μέχρι να είναι σίγουροι ότι θα περάσει αμάσητο, βρέθηκαν σε διατεταγμένη υπηρεσία του συστήματος των Κοτζαμπάσηδων, να παραστήσουν και πάλι τα αριστερά αναχώματα, να αποπροσανατολίσουν και πάλι τον λαό, να μαντρώσουν και πάλι τις αντιστασιακές δυνάμεις του τόπου σε μια κυνοβουλευτική φενάκη ακίνδυνης υποσχεσιολογίας, αμετροεπούς καταγγελίας και αδιέξοδης διαμαρτυρίας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι όλοι τους έχουν κάνει ό,τι περνάει απ’ τα ρυπαρά τους χέρια, για να διασπάσουν πλήρως τον σπόρο της αντίστασης, όπως αποδεικνύεται κι από το σημερινό φιάσκο των χωριστών μνημόσυνων της δημοκρατίας που οι ιδιοι δολοφόνησαν.

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε, μην τους δώσετε ξανά κανένα περιθώριο να μας κοροϊδέψουν. Η αντίσταση θα οργανωθεί από εμάς, τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους επιστήμονες, τους αγρότες, όσους τέλος πάντων υφίστανται στο πετσί τους το κνούτο της «ευρωπαϊκής πορείας». Ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά τουλάχιστον θ’ αποβάλλουμε όλα τα καθεστωτικά σκύβαλα και δεν θα τους επιτρέψουμε άλλον εμπαιγμό ή σκευωρία εις βάρος μας.
Θάνατος στους Κοτζαμπάσηδες! Ζήτω η Δημοκρατία! Ζήτω η Λευτεριά!

Πηγή:https://seisaxthia.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ...ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.