Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σκόπια:Το "Κίνημα κατά του Σόρος" κατηγορεί την Ιταλία για το σκάνδαλο των υποκλοπών...

«Οι παράνομες υποκλοπές είναι έργο του Ράμα, Ρέντσι, Σόρος και Ζάεφ», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων (mkd.mk)

Μάρτιος 29, 2017. 22:10

«Πίσω από τις υποκλοπές και πίσω από την πλατφόρμα των Τιράνων,  βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι, ο απώτερος στόχος τους είναι η καταστροφή της ενότητας στη χώρα και η δημιουργία ενός διεθνικού κράτους που de facto θα μετατραπεί σε Ομοσπονδία», αναφέρει το Κίνημα Πολιτών «Stop στη δραστηριότητα του Σόρος».

Σύμφωνα με τον Νίκολα Σέρμπο, ιστορικό και μέλος της Κίνησης  αυτής, η χώρα βρίσκεται κάτω από την πιο ισχυρή επίθεση θέτοντας την περιοχή σε κίνδυνο για την ασφάλεια, δημιουργώντας μια τεχνητή κοινή γνώμη, προκειμένου  να φιμώσουν τους αντιπάλους από τα μέσα ενημέρωσης και να καταστρέψουν την ενότητα.

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πίσω από την παράνομη υποκλοπή  των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στη χώρα βρίσκονται οι Έντι Ράμα, ο Μετέο Ρέντσι και ο Ζόραν Ζάεφ και κοινός παρανομαστής είναι ο Τζορτζ Σόρος.

Το σχέδιο για τις παράνομες υποκλοπές δημιουργήθηκε στη Ρώμη και ο χρόνος της δημιουργίας συμπίπτει με την επίσκεψη του Ζόραν Βερουσέφσκι στη Ρώμη, στην πρεσβεία μας που ήταν υπεύθυνη για τη συνεργασία με τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας  αυτής και το συντονισμό για τις σύγχρονες απειλές για την ασφάλεια», είπε ο Σέρμπο.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το σκάνδαλο των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τώρα βρίσκονται πίσω από την πλατφόρμα των Τιράνων.
Πίσω από αυτήν την πλατφόρμα βρίσκονται οι Έντι Ράμα, ο Ζόραν Ζάεφ και ο Τζορτζ Σόρος, ενώ τα αλβανικά κόμματα παίζουν το παιχνίδι τους προκειμένου να επιτευχθεί ο σχέδιο του Σόρος στα Σκόπια.
Ο απώτερος στόχος είναι η καταστροφή της ενότητας στη Δημοκρατία και η δημιουργία ενός διεθνικού κράτους που εκ των πραγμάτων θα είναι ομοσπονδία», τόνισε ο επικεφαλής αυτής της κίνησης στα Σκόπια.

Πηγή:http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_280.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.