Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Οι Πρόεδροι του "ελεύθερου κόσμου"!...

Του Κώστα Μαντατοφόρου

Γιοακίμ Γκάουκ (πρόεδρος της Γερμανίας) για την χθεσινή τρομοκρατική(;) επίθεση με φορτηγό εναντίον του πλήθους στην Νίκαια της Γαλλίας:
"...Μια επίθεση, επομένως, εναντίον της Γαλλίας αποτελεί και επίθεση εναντίον του συνόλου του ελεύθερου κόσμου..."

Και ποιός ακριβώς είναι αυτός ο "ελεύθερος κόσμος" κατά την γνώμη σας χερ Πρόεδρε του νεοναζιστικού τέταρτου Ράϊχ;
Η Ελλάδα ας πούμε είναι "ελεύθερος κόσμος"; 
Και η Πορτογαλία; Και η Ισπανία;  
Και σε τί ακριβώς είναι τέτοιες χώρες και λαοί "ελεύθερος κόσμος"; 
Στο να εκτελούν τις εντολές και να υποτάσσονται στον νέο Άξονα που ονομάσατε "Ευρωπαϊκή Ένωση"; 

Είναι ελεύθεροι οι λαοί να εκλέξουν τους κυβερνήτες τους χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και εκβιασμούς; 
Μπορούν να καθορίσουν την πολιτική της χώρας τους, είτε λέγεται οικονομική είτε εξωτερική πολιτική; 
Είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν κατά το δοκούν το ένα ή το άλλο γεωπολιτικό σύστημα; 
Το Σύνταγμά τους εν τέλει, είναι  ανώτερο ή υποκείμενο των αποφάσεων του κάθε Eurogroup,  του κάθε μη εκλεγμένου, δοτού, και άτυπου "θεσμού"; 
Έχει ο "ελεύθερος κόσμος", κόφτες;
Έχει επίτροπους, κομισάριους, γκαουλάϊτερς;
Έχει προαπαιτούμενα και εφαρμοστικούς νόμους; 

Πώς λοιπόν μιλάτε χερ-νεοφύρερ για "ελεύθερο κόσμο";
Χεσμένο τον έχουμε αυτού του είδους τον "ελεύθερο κόσμο" σας χερ-νεοφασίστα. Σ' αυτόν τον "ελεύθερο κόσμο" σας την μόνη τελικά ελευθερία που έχουν οι λαοί, είναι αυτή που δεν εφαρμόζουν: την επανάσταση, την εξέγερση.

Κι αν τέλος πάντων κάποιοι άλλοι λαοί του "ελεύθερου κόσμου" σας, δείχνουν κάποια ψήγματα ανυπακοής κι εξέγερσης, εμείς εδώ στο Ραγιαδιστάν, ασχολούμαστε με την προπώληση εισητηρίων των 500 και 1000 ευρώ για την συναυλία κάποιου τροβαδούρου σε κάποιο ανεμοδαρμένο νησί, ασχολούμαστε με την απλή ή απλούστερη, την "άδολη" ή την δόλια απλή αναλογική, με το αν θα εκλέγεται απ' τον λαό ο ομόλογός σας Πρόεδρος μιας άχρηστης Δημοκρατίας και με το βρακί του κάθε καρακατσουλιού που έχει μεσημεριανή εκπομπή σε κάποιο νταβατζήδικο κανάλι.

Δεν φταίς εσύ χερ Γκάουκ ή γκάου ή γκαγκάου ή όπως αλλιώς ονομάζεστε όλοι οι "Γκάουκ" του νέου Άξονα. Φταίνε αυτοί που μας κοιτάζουν μέσα απ' τον καθρέφτη. Αυτοί φταίνε που μπορείτε ακόμα και μιλάτε και αυτοί θα πληρώσουν!...

Υ.Γ.  Τελειώνοντας το κείμενο έπεσε στην αντίληψη του blog το διάγγελμα του άλλου Πρόεδρου του "ελεύθερου κοσμου", αυτού με τον κομμωτή των 9000 ευρώ μισθό.
Είπε ο μεσιέ Πρόεδρος (τσ)Ο(γ)λάντ: (οι υπογραμμίσεις είναι του blog)
"Η τρομοκρατική φύση της επίθεσης δεν αμφισβητείται. Θα ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας στη Συρία και το Ιράκ!"

Κατανοητό;
Δεν έχουν περάσει καν 24 ώρες απ' το μακελειό και ο μεσιέ-ελεύθερος κόσμος έσπευσε να εξαργυρώσει το αίμα των συμπατριωτών του, έσπευσε να πατήσει πάνω στα κορμιά τους για να εξυπηρετήσει τις "συμμαχίες" και να κάνει εξαγωγή "ελευθερίας", εκεί όπου κατά το οπτικό πεδίο της Παγκοσμιοποίησης δεν υπάρχει "ελεύθερος κόσμος"!

Απο "Ουδέν Σχόλιον

Πηγή:https://kostasxan.blogspot.gr/2016/07/blog-post_811.html

***
Θα φτιάξουν όσα θύματα χρειαστούν, για να συνεχίζεται η αδικία

Δεκάδες απλοί άνθρωποι νεκροί. Πάνω από 90. Πολλά παιδιά. Όλοι αθώοι. Ποιός έχει το κίνητρο στο έγκλημα; Ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός; Ποιός ήθελε να αλλάξει η ατζέντα να φοβηθεί ο κόσμος, να μη κατέβει να διεκδικήσει καλύτερη ζωή;

Κοιτάω με θλίψη. Βλέπω τα άψυχα σώματα και τους τραυματίες. Η θλίψη γίνεται μεγαλύτερη, όταν βλέπω τον τρόμο στα πρόσωπα όσων σηκώνουν ψηλά τα χέρια στους στρατιώτες και τους μπάτσους. Καμιά αντίδραση στην επιβολή άτυπης δικτατορίας, το σοκ είναι μεγάλο.

Θα φτιάξουν όσα θύματα χρειαστούν, για να συνεχίζεται η αδικία. "Λουκούμι" ήρθε στη Γαλλική κυβέρνηση το τυφλό χτύπημα. Ούτε "παραγγελία" να το είχε. Δε λέω ότι τίποτε άλλο από αυτά που είναι πασίγνωστα: Η Γαλλική κυβέρνηση, μαζί με το ΝΑΤΟ, εξόπλιζαν κι εξακολουθούν να εξοπλίζουν τους φανατικούς μισθοφόρους της Σύριας. Προωθούν το ρατσισμό, ξεπλένουν το φασισμό, αυτό δεν βγαίνει ποτέ σε καλό για τον απλό κόσμο.

Ψάχνουν αφορμή να επέμβουν στη Συρία. Κάθε φορά που ένα κράτος θέλει να επέμβει, σκάει κι από μια βόμβα, γίνεται ένα μακελειό, για να αγανακτήσει η κοινή γνώμη, που κανονικά δεν επιθυμεί τον πόλεμο. Τυχαίο; Κι ένα επιπλέον κίνητρο: Η επιβολή αντιλαϊκών μέτρων. "Μη βγαίνετε από τα σπίτια σας κινδυνεύετε". Αλλά κινδυνεύουν κι αν κάτσουν στον καναπέ, ενώ στους πετσοκόβουν εργασιακά δικαιώματα κι εισοδήματα. Σπέρνουν πάλι το διχασμό. Να είναι καχύποπτος ο άλλος για το ποιός διαδηλώνει δίπλα του.

Ένα ποίημα αφιερωμένο στο βασιλιά της Γαλλίας: Το Λουδοβίκο Μακιαβέλι το Β'. Ο Μακιαβέλι ήταν Ιταλός; Ο Μακιαβέλι είναι σαν τις πολυεθνικές, βρίσκεται σε κάθε κράτος. Όταν δεν πιάνει το ψέμα ο άρχοντας επιστρατεύει το φόβο.

Ο Λουδοβίκος κάθεται μες στα χρυσά παλάτια,
πίνοντας τη σαμπάνια του, τρώγοντας τον πατέ του,
και μες στα χέρια του κρατεί χρυσόδετο βιβλίο.
Του Μακιαβέλι τ' απάντα, του διάολου τη σοφία,
διαβάζει και χασκογελά, πίνει και ευχαριστιέται.

- Να 'στε καλά φανατικοί, φονιάδες, τρομοκράτες,
γιατί με ξελασπώσατε από τη δυσκολία.

Το άθλημα τελείωσε, μα η εργατιά πεινάει.
Κει που θα έκαναν πολλά, αγώνες, και πορείες,
θα μου χαλούσαν το πρεστίζ και ίσως να με 'ρίχναν,
ήρθατε σεις και τρόμαξαν, έχουν λουφάξει όλοι.
Κι εγώ θα βγάλω στο στρατό και σα δικτατορία
θα απαγορεύσω σύναξη, κουβέντες κι απεργίες.

Εχω τώρα αφορμή να κάνω τα δικά μου
να τους στερώ τη λευτεριά, να αυξήσω όλους τους φόρους,
κι αν κάποιος διαμαρτυρηθεί,
ευθύς θα τον σπιλώσω και "τρομοκράτη" θα τον πω,
κι αμέσως θα τον κλείσω μες σε μπουντρούμι φυλακής,
να μη παρακινήσει τους άλλους να ξεσηκωθούν,
μη σβήσει η αδικία,

γιατί από δαύτη θρέφομαι κι εγώ και οι φονιάδες. 

Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_78.html

***


Οι δυτικοί θα μας προσφέρουν το σκοινί για να 
τους κρεμάσουμε (σουνιτικό... ρητό)

Του Γιώργου Καραμπελιά

Η νέα τραγωδία στη Νίκαια έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαπίστωση πως στο ίδιο το εσωτερικό του δυτικού κόσμου μαίνεται ο πόλεμος των πολιτισμών, πόλεμος που συνδέεται άμεσα με την εξάντληση της απρόσκοπτης δυτικής ηγεμονίας στον πλανήτη. Οι δυτικοί, με όλη την αλαζονεία του αποικιοκρατικού και ιμπεριαλιστικού παρελθόντος τους, νόμιζαν πως μπορούν να χειρίζονται τους πληθυσμούς άλλοτε ως κρέας για τα κανόνια και σήμερα ως κρέας για τα εργοστάσιά τους, αγνοώντας εντελώς την πραγματικότητα των πολιτισμών και των αντιθέσεών τους.

Έτσι οι Γάλλοι, επί παραδείγματι, μετέφεραν ολόκληρους πληθυσμούς, από τις παλιές αποικίες τους για να συντηρήσουν την παραγωγή των αυτοκινητοβιομηχανιών τους, αγνοώντας παντελώς τον πολιτισμό και την ταυτότητα των Αλγερίνων, των Μαροκάνων των Τυνησίων.

Η Μέρκελ, στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της αλαζονικής κερδοσκοπικής τύφλωσης, μετέφερε πάνω από ένα εκατομμύριο Σύρους πρόσφυγες, κρέας για τους Γερμανούς βιομηχάνους (οι ίδιοι δηλώνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα τους λείψουν πέντε εκατομμύρια άτομα), αδιαφορώντας για το τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα της μέσα από τις αντιθέσεις που κινδυνεύουν να αναπτυχθούν.

Και όλα αυτά αφού τα προηγούμενα χρόνια, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, με επικεφαλής ένα αλαζόνα πανηλίθιο τον Τζωρτζ Μπους τζούνιορ, κατέστρεψαν συστηματικά τη Μέση Ανατολή, και όποια τάξη υπήρχε σε αυτές τις χώρες. Γκρέμισαν τον Σαντάμ Χουσεϊν και άνοιξαν τις πόρτες της Κόλασης. Και δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Αμέσως μετά κατέστρεψαν τη Συρία και τη Λιβύη, πρωτοστατούντος του εξυπνάκια μικρονοϊκού Σαρκοζί. Και πυροδότησαν έτσι ένα πόλεμο δεκαετιών.

Έναν πόλεμο που προφανώς δεν περιορίζεται στις ερήμους της Συρίας και του Ιράκ ή στο σαχέλ της Αφρικής αλλά μεταφέρεται στο ίδιο το εσωτερικό των δυτικών κοινωνιών όπου υπάρχουν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες, κατά τεκμήριο, λιτότερο ή περισσότερο περιθωριοποιημένες, που μέσα στην απόγνωσή τους και την καταστροφή νοήματος που χαρακτηρίζει τον δυτικό κόσμο, μπορούν, έστω εν μέρει, να αποτελέσουν την πρώτη ύλη  που χρειάζονται οι τζιχαντιστές.

Και όμως ο διαμαρτυρόμενος σπιθαμιαίος –στο φρόνημα και στη σκέψη – πρόεδρος της Γαλλίας συνεχίζει τον πόλεμο κατά του... Ἀσαντ στη Συρία. Τροφοδοτώντας έτσι τον σουνιτικό φονταμενταλισμό, ενώ όλοι οι δυτικοί, προεξαρχούσης της Μέρκελ και της... Φολκσβάγκεν, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Ερντογάν, που αποτελεί την βιτρίνα του σουνιτικού τζιχαντισμού.

Μπορούν όμως οι πολυεθνικές κι ο Σόρος να αλλάξουν μυαλά; Συνεχίζουν να βλέπουν τους ανθρώπους ως παραγωγή κερδών ξεχνώντας ότι έχουν «σώμα και θρησκεία» (και μάλιστα ποια θρησκεία οι σουνίτες μουσουλμάνοι) και γι’ αυτό βυθίζουν και τις χώρες της Μέσης Ανατολής και  τους δικούς τους λαούς, σιγά-σιγά, στην παράνοια και τον θάνατο. 

Η πολύ-πολιτισμική κερδοφορία μεταβάλλεται σταδιακώς σε πολυπολιτισμικό εφιάλτη, με διαρκείς και απρόσμενες συνέπειες πλέον. Μια από αυτές υπήρξε και το Μπρέξιτ, που στον πυρήνα του βρίσκεται το μεταναστευτικό ζήτημα. Η εκλογή του Σαδίκ Καν ως δημάρχου στο «Λοντονιστάν» ακούστηκε στα Μίντλαντς. Μήπως τώρα θα έλθει η σειρά της Λε Πεν στη Γαλλία.

Όμως οι Δυτικές ελίτ δεν βάζουν μυαλό, ο πολιτισμός τους ξεκίνησε με σταυροφορίες και συνεχίζεται με πολυεθνικές και αναζήτηση φτηνού εργατικού δυναμικού. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες που ακολουθούν, και οι οποίες πλέον πλήττουν και τις ίδιες. Θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους τζιχαντιστές τις ανθρώπινες  βόμβες που χρειάζονται.


Το πρόβλημα όμως αλλάζει διάσταση και χαρακτήρα όταν πρόκειται για την Ελλάδα. Μια χώρα που υπέστη τη δυτική αποικιοκρατία και τον ισλαμο-τουρκικό επεκτατισμό και γενοκτονίες για αιώνες. Και η οποία αντί να φυλάει τα ρούχα της άνοιξε για το συμφέρον της Μέρκελ και των Γερμανών βιομηχάνων, διάπλατες τις πόρτες της στα προσφυγικά/μεταναστευτικά ρεύματα  και κινδυνεύει –ενώ είχε καλές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο– να δημιουργήσει στο εσωτερικό της γκέτο που αύριο θα γίνουν εκρηκτικά. Αν μάλιστα φροντίσει να παραχωρήσει και τζαμί στον σαουδαραβικό φονταμενταλισμό θα έχει ολοκληρώσει ένα... θεάρεστο έργο. Αλλά τι να περιμένει κανείς από την Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα, ποιός έχασε το μυαλό την ιστορική γνώση και τον πατριωτισμό για να τα βρουν αυτοί; Αυτοί έχουν μυαλό μόνο για πολιτικάντικες κομπίνες και après nous le déluge (μετά από μας ο κατακλυσμός).

Πηγή:http://www.liberal.gr/arthro/65234/apopsi/arthra/oi-dutikoi-tha-mas-prosferoun-to-skoini-gia-na-tous-kremasoume-sounitiko-rito.html

***

Η ΦΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.