Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Ενταση και προπηλακισμοί στον πλειστηριασμό του Athens Ledra -Ακυρώθηκε λόγω εισβολής του ΕΠΑΜ [βίντεο]-AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Πα.Μ.


Εισβολή στο ειρηνοδικείο στο οποίο θα γινόταν ο πλειστηριασμός του Athens Ledra έκανε την Τετάρτη ομάδα του ΕΠΑΜ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.


Μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου πιάστηκαν στα χέρια με εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ήθελαν να γίνει ο πλειστηριασμός, καθώς μέσω αυτού διατηρούν τις ελπίδες τους να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.

Η ένταση και οι προπηλακισμοί συνεχίστηκαν και εκτός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του STAR ο πλειστηριασμός αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου τον Σεπτέμβριο, με σχεδόν τη μισή τιμή εκκίνησης, από τα 48 εκατ. ευρώ στα 25 εκατομμύρια.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/news/277989/entasi-kai-propilakismoi-ston-pleistiriasmo-toy-athens-ledra-akyrothike-logo-eisvolis#ixzz4EKQPBTDW

******

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΩΣ ΧΩΡΑΣ ...


Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !!!!


***


Δελτίο Τύπου
Το ΕΠΑΜ για τους πλειστηριασμούς

Στις 13 Ιουλίου 2016 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, υπήρχαν εγγεγραμμένοι στο πινάκιο 28 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 15 αφορούσαν πλειστηριασμούς από τραπεζικά ιδρύματα ενάντια σε ιδιώτες, στοχεύοντας  κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

Το ΕΠΑΜ πράττοντας αυτό που πράττει εδώ και 3 χρόνια, απέτρεψε τους εν λόγω πλειστηριασμούς, δίνοντας ανάσα ζωής και στέγης στους βαριά πληττόμενους συμπολίτες μας από την κρίση  και την αδηφάγα όρεξη της τραπεζικής μαφίας.

Οι πλειστηριασμοί της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, της Α κατοικίας, της μικρής επιχείρησης, έχει πάρει πλέον την μορφή καταιγίδας. Ειδικά μετά την συμφωνία με το 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ιδιωτική περιουσία των συμπολιτών μας περνάει με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια των τραπεζών και των  funds. Στα χέρια δηλαδή των κύριων υπεύθυνων για την χρεοκοπία της Ελλάδας, που σε συνεργασία με το πολιτικό και  οικονομικό κατεστημένο έχουν παραδώσει ολόκληρη την Ελλάδα στα χέρια ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Το ΕΠΑΜ από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στεκόμενο αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.

Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση, που η γνωστή μερίδα της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, επέλεξε να αποκρύψει τον πραγματικό λόγο της παρουσίας  του ΕΠΑΜ στα ειρηνοδικεία όλη της χώρας σήμερα, προβάλλοντας αποκλειστικά και μόνο τον πλειστηριασμό του Athens Ledra.

Το ΕΠΑΜ θα συνεχίσει τον αγώνα του σε κάθε επίπεδο.  Θα βρίσκεται σε κάθε ειρηνοδικείο αποτρέποντας την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών προς όφελος της τραπεζοκρατίας , αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη του στους συμπολίτες μας, απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξανδραποδισμού της κοινωνίας, και λεηλασίας των περιουσιών των πολιτών.

Το Γραφείο τύπου του Ε.Πα.Μ.
13 Ιουλίου 2016

***

ΕΠΑΜ: Η αλήθεια για το Athens Ledra 

Ε.ΠΑ.Μ. - «Στο Μικρόφωνο» Το Ε.ΠΑ.Μ. για τους πλειστηριασμούς. 14 ‎/07/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.