Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Επιασε δουλειά κιόλας ο Αμερικανός πρέσβης!!!

«ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ…
Του Νίκου Βενέτη
Τη περίοδο που συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη μαζική σφαγή στο μέγαρο των συνδικάτων της Οδησσού, (όπου στις 2 Μαΐου 2014, ναζί παρακρατικοί σε συνεργασία με τις αρχές του Κιέβου, έκαψαν ζωντανούς δεκάδες αντιφασίστες διαδηλωτές), τη περίοδο που συμπληρώνονται δυο χρόνια, από όταν στην Μαριούπολη, ναζί και στρατός δολοφόνησαν δεκάδες αντιφασίστες, στην επέτειο της 9ης Μαΐου, την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης…  
Κάποιοι στη χώρα μας αποφάσισαν να διοργανώσουν τριήμερο «φεστιβάλ» κινηματογράφου και προπαγάνδας. Ανάμεσα στα άλλα και να προβάλλουν το ντοκιμαντέρ Euromaidan-Roughcut, που προπαγανδίζει το οργανωμένο από ΗΠΑ και ΕΕ πραξικόπημα του Μαϊντάν στην Ουκρανία. Ένα πραξικόπημα που έφερε στην εξουσία στο Κίεβο την πρώτη ανοιχτά φιλοφασιστική κυβέρνηση σε ευρωπαϊκό έδαφος, από την εποχή της λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και «συζήτηση» όπου θα συμμετέχουν οι Volodymyr Yermolenko, γνωστός για τα ιστορικοιδεολογικά του κείμενα απόπειρας ταύτισης του Ναζισμού με το Κομμουνισμό και τις εκκλήσεις του στις δυτικές κυβερνήσεις να πάψουν αν είναι «ήπιες» με τη Ρωσία, η «δημοσιογράφος» Tatiana Ogarkova, ιδιαίτερα δραστήρια στις χώρες της δυτικής Ευρώπης στην προπαγάνδα υπέρ του καθεστώτος του Κιέβου, πάντα με την υποστήριξη των κατά τόπους αμερικανικών πρεσβειών και ο Νίκος Λυγερός, ειδικός σύμβουλος στις Σχολές Εθνικής Άμυνας, Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομικής Ακαδημίας, Εθνικής Ασφάλειας και τη Σχολή Στρατολογικού.  
Πιθανά η διοργάνωση για πρώτη φορά ανοιχτά μιας τέτοιας εκδήλωσης να είναι σύμπτωση και να μη συνδέεται με την πρόσφατη τοποθέτηση του Τζέφρευ Πάιατ στη θέση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, του πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Κίεβο κατά την περίοδο του πραξικοπήματος του Μαϊντάν. Πιθανά να είναι σύμπτωση η διοργάνωση μιας «πορτοκαλί», ανοιχτά φιλοναζιστικής εκδήλωσης,με τη συμμετοχή της ιδεολογικής και επικοινωνιακής avant guard του καθεστώτος του Κιέβου.  
Ίσως και όχι…
Πηγή:http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24256:ukranikofestival&catid=37:di-evropi&Itemid=172
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Το πρόγαμμα του festival ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.