Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συριζαίος βουλευτής: "ξεπουλούμε τα πάντα. Εφαρμόζουμε τις εντολές της τρόικας"

Μέχρι τώρα ότι το ντόπιο πολιτικό προσωπικό δεν είναι παρά υπηρέτες  και εκτελεστές εντολών  από τους ξένους δανειστές του ελληνικού κράτους, (και της ντόπιας πλουτοκρατίας, θα λέγαμε εμείς), το επικαλούταν μόνο κάποιοι οι οποίοι από τα ΜΜΕ χαρακτηριζόταν «γραφικοί», στερούμενοι «ευρωπαϊκού πνεύματος».

Μπροστά όμως στα σημερινά δεδομένα, αυτή την πραγματικότητα αναγκάζονται να αναγνωρίσουν δημόσια ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές όπως ο Γιώργος Δημαράς ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι παραδέχτηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ασκεί η ίδια πολιτική αλλά περιορίζεται να εφαρμόζει τις εντολές που παίρνει: 
«Δεν είναι ευτύχημα το ότι στη χώρα αναγκαζόμαστε, επειδή έτσι κατάντησε η οικονομία να ξεπουλάμε τα πάντα. Δεν ασκούμε εμείς πολιτική . Κι αυτό ας το συνειδητοποιήσουμε. Σε ένα μέρος ποσοστό ασκούμε πολιτική. Η κυριαρχία είναι στην τρόικα», 
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είναι αυτό που λέει ένα αναρχικό σύνθημα: «Ψηφίζεις πολιτικούς και σου βγαίνουν μεσίτες» οι οποίοι –πέρα από την μεσιτεία που πιθανόν λαμβάνουν για τις «υπηρεσίες» τους- δεν είναι παρά υπηρετικό προσωπικό  στις εντολές των «αφεντικών» τους.

Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_32.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ανερυθρίαστοι "ξεπουλητάδες"...Κάποιος εισαγγελέας με μια στάλα φιλότιμο, υπάρχει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.