Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μητρόπουλος κάνει κόμμα με τη Ζωή και τον Βαρουφάκη


Του Δημήτρη Καζάκη

[Σχόλιο ιστολογίου + video στο τέλος του άρθρου]

"Μετά τις γιορτές επιβάλλεται να ληφθούν πρωτοβουλίες" είπε στον Real fm 97,8 ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. Μιλώντας στον 'Ακη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη. Στο ερώτημα αν η συνεργασία τους πρόκειται να έχει τη μορφή κόμματος απάντησε χαρακτηριστικά: "Επιβάλλεται".
Ε, κάποιοι δεν πρέπει να αναλάβουν να στηρίξουν το 4ο μνημόνιο; Μην είμαστε πλεονέκτες. Οι δανειστές ψάχνουν για πολιτικές εφεδρείες σε νέους Τσίπρες. Κι όπου υπάρχει ζήτηση, θα πρέπει να δημιουργηθεί και η αντίστοιχη προσφορά.

Ο κ. Βαρουφάκης περιφέρεται ανά τας Ευρώπας για να εξηγήσει ότι αυτό που ζήτησε ο Σόιμπλε να επιβληθεί στην Ελλάδα (ευρώ με παράλληλο ξεφτιλισμένο νόμισμα) και για το οποίο δούλευε ενόσω ήταν υπουργός, είναι το plan b για ολόκληρη την ΕΕ.
Το γεγονός ότι τους χάλασε τη δουλειά το απρόσμενο ΟΧΙ του ελληνικού λαού, δεν σημαίνει ότι αυτοί εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους.

Το ποιόν του κ. Μητρόπουλου [***] είναι γνωστό και η χαρακτηριστική ευκολία του να αλλάζει χρώματα ως πολιτικός χαμελέων. Βλέπεις είναι κι εκείνα τα εκατομμυριάκια στους λογαριασμούς του, που πρέπει να "παραγραφούν".


Τέλος, θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και στην Κωνσταντοπούλου να ανακαλύψει - στου κασίδι το κεφάλι, δηλαδή το δικό μας - ότι διαγραφή του χρέους εντός του ευρώ και της ΕΕ είναι απλώς αδύνατη. Άλλωστε η κ. Κωνσταντοπούλου φροντίζει να μιλά μόνο για το χρέος και τη διαγραφή του, σύμφωνα με την επιτροπή που η ίδια σχημάτισε και φροντίζει πάντα να μην απαντά στο καίριο ερώτημα: Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο ευρώ και την ΕΕ;

Πηγή:http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_21.html

[***] ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Δεν πέρασε πολύς καιρός μητρόπουλε που σε ακούσαμε να λές:...


Αλλά ποιός σε ποιόν απο το συνάφι σου περίσσεψε ντροπή για να προμηθευτείς λίγη και σύ!!!... 

ΥΓ.:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.