Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνισμός:“Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”;;;;


Πολύ ενδιαφέρουσα (όπως πάντα) η συνέντευξη του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στον Πέτρο Ιωάννου (SPOR NEWS 90,1 FM) την Πέμπτη 24η Δεκεμβρίου. 
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, με θέμα την εσωτερική και εξωτερική επικαιρότητα αλλά και σχολιασμό-κριτική για τη συμπεριφορά της σημερινής κυβερνώσας "αριστεράς".

Ι. ΡΩΣΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΥΡΔΟΙ-ΣΥΡΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ:..." ο Πούτιν έκανε πίσω" [1]..." η Τουρκία έχει τρομακτική υπεροπλία...", "...πολιτικό προσωπικό στην Κύπρο κατώτερο των περιστάσεων...", "...το νησί δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ποτέ...", "...Γερμανικές βάσεις στο νησί..." 





ΙΙ. Ελληνες: “Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος”;;;;- ...ο Ελληνας δυστυχώς έχει χάσει την εθνική του ταυτότητα...-περί εθνικισμού, παιδείας και ιστορίας...-η αριστερά του ιστορικού συμβιβασμού-...Ο Καποδίστριας "πέθανε!!!"...




ΙΙΙ. ...πλήρης παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων [2] -περί "Ευρωπαϊκού πολιτισμού"..."σβήνουν -μόνο- τα "θαλασσοδάνεια" [3]  ...Κυβερνώσα αριστερά: "...επαναφέρει τον Καλβινίστικο οικουμενισμό...αποτελεί το alter ego του φασισμού...είναι ικανή να χύσει αίμα..."



Σημειώσεις:


[2]:  Η κυβέρνηση Τσίπρα υπονομεύει ανοιχτά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. VIDEO 

Οι Αμερικανοί επανέρχονται προς την Ελλάδα για τα drones



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Και μία  πολύ ενδιαφέρουσα παληά έκδοση που σας συνιστούμε να διαβάσε τε:



Μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.