Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

...και για τους πλειστηριασμούς, ψέματα είπες Αλέξη...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (3 6 2015) ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ



---//---


Πλειστηριασμοί-STOP: Η κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών


ρεπορτάζ από το left.gr
κείμενο: Τόνια Κατερίνη
φωτογραφίες-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας




Χθες (20/5) όπως και κάθε Τετάρτη συνεχίστηκαν σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας οι πλειστηριασμοί. Παρά το άτυπο μορατόριουμ τις κυβέρνησης με τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες για την διακοπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, χθες όπως και τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε αντιμέτωποι/ες με τέτοιους πλειστηριασμούς είτε γιατί οι τράπεζες θέλουν να πιέζουν, είτε γιατί δάνεια έχουν περάσεις στα χέρια διεθνών funds.




Ταυτόχρονα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πλήθος ιστορίες κοινωνικής αναλγησίας όπως εκπλειστηριασμοί σπιτιών όπου μένουν ηλικιωμένοι γονείς για χρέη κάποιου παιδιού, ή σπιτιών για χρέη λίγων χιλιάδων απέναντι σε ιδιώτες. Η ανάγκη νομοθετικών ρυθμίσεων τόσο για την άμεση αναστολή των πλειστηριασμών, όσο και για την συνολική και κοινωνικά δίκαιη ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών είναι επιτακτική. Μέχρι τότε το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς θα βρίσκετε στο πλευρό των πληττόμενων, αποτρέποντας τους πλειστηριασμούς και ταυτόχρονα διεκδικώντας να ακουστεί δυνατά η φωνή όσων οδηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην υπερχρέωση.

Το βίντεο όπου η Τόνια Κατερίνη παρουσιάζει τις θέσεις της Πρωτοβουλίας Πλειστηρασμοί-Stop.


Πηγή:http://pleistiriasmoistop.blogspot.gr/

---//---

Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας θα αποτρέψουμε για μία ακόμη φορά τούς πλειστηριασμούς ακινήτων συμπολιτών μας...
Χρειάζεται μόνο η φυσική σας παρουσία...
ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.