Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Επίπεδο

Toυ Γιάννη Μακριδάκη

Α. Τσίπρας: «παραμένουν, βεβαίως, τέσσερα σημεία διαφωνίας στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, στο ασφαλιστικό, στην αύξηση του ΦΠΑ αλλά και στη φιλοσοφία για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Θέλω να είμαι σαφής: Δεν πρόκειται εδώ για αδυναμία τεχνικής προσέγγισης αλλά για πολιτική διαφωνία, που, όμως, όλοι γνώριζαν εκ των προτέρων στο βαθμό που αναγνώριζαν και εξακολουθούν να αναγνωρίζουν ότι ο συμβιβασμός που επιδιώκουμε θα σέβεται τη σαφή εντολή του ελληνικού λαού έτσι όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Ιανουάριο»

Αυτές είναι οι διαφορές μεταξύ δεξιάς και επενδυτικής αριστεράς. Η διεκδίκηση λίγης αλυσίδας παραπάνω στα πόδια και η εκποίηση του πραγματικού πλούτου, δηλαδή των αρχέγονων αγαθών κοινοκτημοσύνης όλων των πλασμάτων, στο όνομα του “Λαού”.

Τα σύγχρονα ζητήματα του οικοσυστήματος (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου φυσικά, ως φυσικό ον) είναι πολύ προχωρημένα και πολύ φιλοσοφημένα για τους παρωχημένους και προσκολλημένους στον αδιέξοδο καταναλωτισμό πολιτικούς εκπροσώπους της ανθρωπότητας που απομυζεί το Είναι της καθημερινά και πεθαίνει (αυτοκτονεί) πρόωρα.

Πηγή:http://yiannismakridakis.gr/?p=6540

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.