Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κυλάει το ποταμάκι


Του Γιάννη Μακριδάκη

Στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί παίζουν μέχρι το 90′και παίρνουν το παιχνίδι στο τέλος, εκεί που νόμιζε ο αντίπαλος ότι τους είχε νικήσει. Προφανώς με τον ίδιο τρόπο παίζουν και στην πολιτική.

Μην κάνετε Χριστούγεννα βέβαιοι ότι πάμε σε εκλογές. Μπορεί να μην είναι αρκετοί οι άρτι ξεβρακωθέντες συν 8 αναξιοπρεπείς αλλά έχει ακόμη κι άλλους από πίσω που αναμένουν τη σειρά τους, την τελευταία ευκαιρία τους για να ξεβρακωθούν κι αυτοί απροκάλυπτα και πανηγυρικά πλέον διότι μέχρι σήμερα το κάνανε συγκαλυμμένα. Μέχρι τη λήξη του το παιχνίδι ακόμη θα παίζεται, τίποτε δεν θα ‘χει τελειώσει.

Δεν συζητώ βεβαίως καθόλου για τους εκπροσώπους της νεοελληνικής ιδιοτέλειας, αμορφωσιάς και εθελοδουλίας, τους συσπειρωμένους γύρω από την συγκυβέρνηση, ούτε για τους ναζί που έβγαλαν μέσα από τα σπλάχνα τους, δεν με ενδιαφέρουν διόλου όλοι αυτοί, απαξιώ κιόλας.

Συζητώ όμως, αν και δεν τους έχω σε καμία υπόληψη κι αυτούς, αλλά το κάνω μόνο και μόνο για λόγους αριστερής (αυτο)κριτικής, για τους γελοίους και θλιβερούς συνάμα φθηνούς πολιτικάντηδες, τους αναδυόμενους με αριστερή ρητορική και ιδεολογία, τους απολύτως όμως ομοίους των προηγούμενων και τους οποίους έφεραν στο προσκήνιο και ανέδειξαν μέσα από την τραγική τους ανεπάρκεια τα “κόμματα της Αριστεράς”.

Μετά και από την τρίτη ψηφοφορία, μετά από την οριστική πλέον λήξη του αγώνα αυτού, όταν θα μετρηθούν για τελευταία φορά τα κουκιά και θα δούμε αν νίκησαν ξανά στο 90 οι Γερμανοί ή όχι, τότε, εκτός όλων των άλλων που θα επακολουθήσουν, θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ και σε κάτι δικό μου προσωπικό, το ότι θα κριθεί δηλαδή επακριβώς πόσο τοις εκατό ρεαλιστικό ήταν το προ δύο ετών άρθρο μου, το σχετικό με τον δημαρίτη και τον χρυσαυγίτη και θα μας πάρει ήσυχους το ποταμάκι ύστερα…

ΥΓ

Οι όμοιοί τους αναξιοπρεπείς και ανακόλουθοι, οι οποίοι βρίσκονται στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα και ψηφίζουν τώρα παρών μόνο και μόνο επειδή αναμένουν να πιάσουν τα πόστα τα καλά της επόμενης κυβέρνησης, θα ξεβρακωθούν οπωσδήποτε κι αυτοί εν καιρώ…

Πηγή:http://yiannismakridakis.gr/?p=5508

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.