Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η κόπρος του Αυγεία


Το 2008 ήταν τότε που κυρίως η νεολαία μαζί με μέρος του κόσμου βγήκαν μαζικά στο δρόμο με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη.Βγήκαμε ενστικτωδώς όχι μόνο για να εκφράσουμε την οργή μας ενάντια στην δολοφονία, αλλά βγήκαμε γιατί θέλαμε να βάλουμε ένα τέλος στην αθλιότητα.Για εμάς που γνωρίζουμε καλά πως η αθλιότητα δεν ξεκίνησε το 2010,αλλά υπάρχει εδώ και δεκαετίες,έστω κι αν κρύβεται πίσω από «καλούς» μισθούς,ασφαλτοστρωμένους δρόμους και μπόλικη τηλεοπτική μαύρη προπαγάνδα. Τότε βέβαια δεν «υπήρχε» κρίση.Και οι δυνάμεις του μόχθου και της εργασίας-στην πλειοψηφία- απουσίαζαν αφήνοντας να δοθεί η μάχη στον δρόμο κυρίως ανάμεσα στην διεφθαρμένη αστυνομία και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τότε λοιπόν που το καθεστώς βρέθηκε σε πλήρη σύγχυση και φοβούμενο μαζικότερες λαϊκές αντιδράσεις,ήταν μια ευκαιρία για τον κοσμάκη να βγεί μαζικά και να διεκδικήσει  μια καλύτερη κοινωνία,μια άλλη Ελλάδα.Αντ’αυτού ο μέσος έλληνας έκανε το σταυρό του που ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το δικό του παιδί,και οι δυνάμεις της «αλλαγής»,του μόχθου και της εργασίας είπαν να περιμένουν λίγο ακόμη…

Αντί λοιπόν να έχουμε την στοχευμένη καταστροφή του κράτους και του κεφαλαίου,είχαμε τον κλασικό πόλεμο με την αστυνομία,όπου βέβαια δεν οδήγησε πουθενά.


Τέσσερα χρόνια μετά,η κατάσταση άλλαξε άρδην. Ο μέσος αδαής έλληνας που πριν ευχαριστούσε τον θεό για την ευμάρειά του,τώρα παρακαλούσε να φέρουν πίσω τα κλεμμένα,να φύγουν οι κλέφτες και άλλα διάφορα που τώρα πλέον από αυτονόητα, ακούγονται γραφικά.

Το 2012 λοιπόν ο κόσμος είχε μια ακόμη ευκαιρία να τελειώνει με τα καθάρματα που παρασιτούν εις βάρος του.Σηκώθηκε επιτέλους από τον καναπέ αφού είδε πως τα φράγκα αρχίσανε να κάνουνε φτερά και αφού κατάλαβε πως η ζωή του δεν έχει καμία απολύτως αξία μπροστά στην σωτηρία των τραπεζών και των αριστοκρατών,των αφεντικών του κόσμου και του σκατοσυστήματος αγανάκτησε.Πήγε να μπουκάρει στην σφηκοφωλιά αλλά εκεί τον σταμάτησαν τα χημικά της δημοκρατίας,οι αλυσίδες του ΚΚΕ και οι προσδοκίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τι ακολούθησε μετά είναι γνωστό.Χωρίς σάλιο…

Τα ίδια παράσιτα που είναι πνιγμένα μέχρι τα μπούνια στα σκάνδαλα και στις μίζες,τα ίδια καθάρματα και το σύστημά τους που ευθύνονται για εγκλήματα κατά του ανθρώπου, βρίσκονται ακόμη στα έδρανα του διεφθαρμένου κοινοβουλίου και συνεχίζουν να μας εκβιάζουν,συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Οι μίζες και οι απάτες είναι η τέχνη τους.Μαζί με αυτούς πρέπει να εξαφανιστούν και αυτοί που βρίσκονται πίσω τους και που νόμιμα,αθόρυβα και δημοκρατικά κλέβουν τον πλούτο της γης και των ανθρώπων.

Αυτά τα παράσιτα,αυτή η πανούκλα ελέγχει τα πάντα.Δεν υπάρχει δικαιοσύνη,δεν υπάρχει τίποτα.Υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος ευνοεί αυτούς τους λίγους που είναι με το σύστημα.Ποιος θα συλλάβει ποιόν;Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές αυτοί οι ίδιοι με τα  εγκληματικά κόμματά τους θα βρίσκονται στη βουλή  και θα περιμένουν πάλι να αδράξουν την ευκαιρία που τους προσφέρει το ίδιο το σύστημα που απλά ανακυκλώνει πρόσωπα και γαμάει ζωές.

Ποιος λοιπόν θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία που μας έπνιξε;Πού είναι ο Ηρακλής που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα;Συμπολίτες,δεν υπάρχει αυτό το πρόσωπο.Ο Ηρακλής είμαστε εμείς όλοι που θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε μια άλλη κοινωνία πάνω στα ερείπια που άφησε το μνημόνιο,ο καπιταλισμός και οι προδότες που νομιμοποιούν αυτή την αθλιότητα και μας τάζουν εκλογικές αυταπάτες.

Γι’αυτό και μπροστά στην αυταπάτη των εκλογών εμείς πρέπει να αντιτάξουμε την εξέγερση και την επανάσταση στο δρόμο.Πρέπει να αντιτάξουμε τα επαναστατικά σωματεία που θα κηρύξουν την Γενική Απεργία Διαρκείας με στόχο την συντριβή αυτού του καρκινώματος που συντηρείται με μίζες και κίβδηλες υποσχέσεις.Πρέπει να αντιτάξουμε τις οργανωμένες ένοπλες πολιτοφυλακές και την Κομμούνα.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ

ΑΝΩΝΥΜΟς & ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

Πηγή:http://mavrhlista.wordpress.com/2014/12/22/%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.